Επειδή θα το έχω στο σπίτι μέσα, έχεις παρατηρήσει έστω και την παραμικρή διαρροή;
Κάτι που ίσως πχ. δεν έχεις παρατηρήσει λόγω του ότι το έχεις σε εξωτερικό χώρο. |
Καθόλου διαρροή,
αλλά και εγώ στο σπίτι το κατεβάζω όταν κάνω αλλαγή στο φυτεμένο, http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pssc6bsiuu.jpg δεν με παίρνει να στάξει ούτε σταγόνα :smt075 Στη ταράτσα το φυλάω άδειο |
Την ίδια παντόφλα έχουν οι γυναίκες μας :smt082
|
.
Καλημερα!:)
Θελω να συνδεσω αυτον τον λευκο βραστηρα με τον stc, σηκωνει ο ρελες του 800watt ή θα τον καψω τι λενε οι δοκιμες; |
Τον σηκώνει Θέμη, και 1000 watt σηκώνει.
Ο STC έχει ρελε για 10Α , άρα 10Α Χ 220V = 2200 watt (θεωρητικά) |
.
Α ωραια,σ ευχαριστω πολυ Τακη:p
|
Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι :D
Σήμερα μου ήρθε αυτό το δέμα http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psh4zpa0e1.jpg και έχουν περάσει πάνω από 3,5 μήνες από τότε που μου ήρθε αυτό που παράγγειλα και χωρίς να έχω παραγγείλει άλλο. Θα έχω βραστήρες για την επόμενη 5ετία :p |
Ωωω πω απιστευτο:D:D
Παντως το καλωδιο που βαζουν οι ατιμοι δε σηκωνει ουτε 100w οχι 800...Στην πρωτη δοκιμη που εκανα μ αυτο το ασπρο μεσα σε 10 λεπτα λειτουργιας αρχισε να μυριζει κ νομιζες πως θα λιωσει..κατευθειαν αλλαγη με πιο χοντρο,που χει καποια μανουρα για να αλλαχτει απ τη βαση... Μολις ειδες το δεμα Τακη θα νομισες πως ειχες παραγγειλει κατι κ δεν το θυμοσουν...χαχαχα!! |
αστα Θέμη, έτσι ακριβώς, από το πουθενά βρήκα δέμα στο γραμματοκιβώτιο :)
Και πριν μερικούς μήνες μου ήρθαν κάτι αντάπτορες από φις EU για φις US , καμία σχέση :) Τώρα στην αλλαγή καλωδίων έχω γίνει ειδικός , τα αλλάζω σε 5 λεπτά :) Και σε αυτόν σκέφτομαι να πάω να πάρω χοντρό θερμοσυστελλόμενο και τον κάνω βυθιζόμενο |
Τάκη, σου λέει "Αφού θα του χαλάσει με κάνα δυο χρήσεις αυτό που του στείλαμε, κάτσε να του στείλουμε και ένα δευτερο του ανθρώπου μη φρικάρει".
|
:D:D:D Πάνο
Και όμως δουλεύει μια χαρά αυτός που έχω, και το μέταλλο άψογο, δεν έχει το παραμικρό όπως ο άλλος που σκούριασε. Ας υπάρχει όμως και 2ος, ίσως είναι το μόνο που δεν είχα εφεδρικό, τώρα έχω :p |
Τάκη συγνωμη,μπερδεψα τα θεματα..:(Γι αυτο τον θερμαντηρα ηθελα να σε ρωτησω περι γειωσης..
|
αυτός όντως δεν έχει γείωση, αλλά αποφεύγω να βάζω το χέρι στο νερό όταν είναι στη πρίζα,
δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα αλλά "φύλαξε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά" :) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board