Μόλις επέστρεψα από την κοπή της πίτας.
Μια πραγματικά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, και χαίρομαι που γνώρισα από κοντά αρκετούς από εσάς. Τέλος, σας ευχαριστώ για την πολύ ζεστή υποδοχή αν και πολύ νέος στην παρέα σας. |
περασαμε πολυ ομορφα!!περιμενουμε τις φωτογραφιες!!
|
Τι ωραία :DΜπράβο πάντα τέτοια :D:D Κρίμα που είμαστε μακριά ....
|
Ενεργο φορουμ!! ενδιαφερουσες αποψεις επι παντος επιστητου σημερα στην κοπη της πιτας ......Αρκετος κοσμος ,φυσιογνωμιες τοσο ξεχωριστες μεταξυ τους καιτοσο ομοιες συναμα ....ηταν ολα υπεροχα ....
Ευχαριστω θερμα τον κο Τακη που και αν τελευταια στιγμη εδειξα ενδιαφερον για τα σαλιγκαρακια ...μου εφερε μια σακουλιτσα :-):-):-):-) Και τωρα ηρθε η ωρα να γκρινιαξω και λιγο σαν γνησιος ελλην :-P Πρωτον.......η πιτα ειχε μονο ενα φλουρι Και δευτερον αυτο το ενα φλουρι δεν ηταν στο κομματι μου zw:-P:-P:-P:-P:-P Υγ.: αναμενω φωτος |
και του χρονου!:)
δυστυχως δουλευα απογευμα σημερα και δεν μπορεσα να ερθω:( |
Άλλη μια όμορφη σύναξη με ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
|
Ήταν υπέροχη η συνάντηση των μελών του forum G.A.B. !!! Άνετος χώρος, θετική ατμόσφαιρα και άριστη οργάνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου ... και να 'μαστε καλά να ξαναβρεθούμε :)
|
Ναι αντε να ερθουμε και εμεις :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Μαζευτήκαμε αρκετά άτομα παλιοί και νέοι,να είμαστε καλά και του χρόνου περισσότεροι.Πάνο χάρηκα που σε γνώρισα,όσο για την πρόταση σε ευχαριστώ σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Άλλη μία όμορφη βραδιά :)
Αντε και του χρόνου !! |
Πολυ ομορφο απογεμα χτες στην κοπη της πιτας του gab! σαν νεος ενιωσα πολυ οικια και το κλιμα ηταν φιλικο και ευχαριστο.
Το μονο αρνητικο ηταν οτι ημασταν μπακουρια,μονο αντρες. Ευχαριστω πολυ τον Τακη για τα σαλιγκαρια που μου εφερε και ολους τους αλλους για την ομορφη παρεα:p |
ανδροκρατουμενο χομπυ..ποιος ξερει γιατι ..(μαλλον οι γυναικες δε θελουν να βρεχουν τα χαλια στα σαλονι :rolleyes:).
Χαρηκα πολύ που ειδα τοσους νεους....συγκινηθηκα που ειδα τοσο παλιους (ας μην πουμε ποσο :D). Ευχαριστω για την ομορφη παρεα και εις το επανιδειν συντομα! ποιος ανελαβε το φωτορεπορταζ??? Tyrinthos, όπως ειπαμε...οποτε θες. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εννοείται ψαροκαφέ πως θα κανονίσουμε, και σύντομα μάλιστα, "στη βράση κολλάει το σίδερο" :) |
Κλέανδρε πάντα καλότυχος! :smt038
Έκανε νόστιμη πίτα ο γλυκούλης? Ο φωτογράφος του λόχου που είναι? :rolleyes: |
Κοιμαται...
|
ήταν εξαιρετική πίτα όντως, ήταν καλό που ο Γιώργος, μπόρεσε να κάνει μια τόσο καλή οργάνωση. Μετρημένος άνθρωπος. Χάρηκα που γνώρισα και συζήτησα με πολλούς ανθρώπους. Φωτογραφίες έχω πάρει, περιμένω να λύσω τηλέφωνα με κατεβάσματα, χρονικά, προβλήματα συνδεσμολογίας.
Εγώ δεν σας ήξερα και χάρηκα που βρήκα τόσο καλή παρέα, επαυξάνω για τις τακτικότερες συναντήσεις και θέτω το θέμα μήπως οργανώσουμε κάποια δράση απελευθέρωσης betta. Είδα σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, περίπου 12 betta σε μισογεμάτα ποτηράκια, μικρά κιόλας. Να τους πάρουμε , όμως μετά τι τους κάνουμε? |
Παράθεση:
Μη ξεχασεις να πεις για το ... λουλουδι. (ετσι θα φανει οτι ολοι μπορουν να φτασουν να κανουν απιθανα ενυδρεια αν το θελουν πραγματικα) |
Άντε.. συμφωνώ μαζί σας και εγώ, και ας με κυνηγάνε, περισσότεροι ψαροκαφέδες.
|
Παράθεση:
|
Ευχαριστω απο καρδιας οσους ηρθαν!! :p:p
Θα περασω και αλλες φωτο στο photobucket ... http://www.aquatek.gr/rimages/albums...sk-dsc0015.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...k-dsc00192.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...sk-dsc0018.jpg |
ωχ πάλι ο μακρυμάλλης είχε το μαχαίρι? :grin::grin:
|
Παράθεση:
:D:D |
Παράθεση:
|
Πολύ ωραία εμπειρία, ειδικά για αρχάριους όπως εγώ. Να είμαστε καλά και σίγουρα θα τα ξαναπούμε
|
Παράθεση:
|
Kαι του χρόνου παιδιά :D:D Εύχομαι να μπορέσω να ρθώ ... Καλά ουτε μία κοπελίτσα ??????
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board