Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Γιώργο το ξεκόλλημα και κόλλημα θεωρώ πως είναι εύκολο (για εμένα ε :) )
Για τη τρύπα , αν σπάσει σε ξεκολλημένο κομμάτι σκασίλα σου , αν σπάσει επάνω στο ενυδρείο , το ξεκολλάς και βάζεις άλλο. Όσο δεν έχει νερό μέσα μη το φοβάσαστε, αν έχει νερό να κάνετε το σταυρό σας και να ανάψετε και μια λαμπάδα ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Και γενικά είμαι της άποψης, όταν κάνεις κάτι απο την αρχή να το κάνεις όσο πιο σωστα και ασφαλή γίνεται για να μην υπάρχουν μετα διορθωτικές κινήσεις αλλά ούτε και πιθανότητα δυσλειτουργίας. Αν αυτο σε καθυστερήσει 5-10 ημέρες δεν νομίζω πως έγινε και κάτι σπουδαίο, ουτε όμως να σπαταλάς υλικα και λεφτά, αν αυτό γίνεται σχετικά ευκολα και οικονομικά τοτε δεν υπάρχει λόγος να μη το κάνεις
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ρωτα , μπορει να σου ανοιξει τρύπα στο κομμάτι αν το ξεκολλήσεις ; Αν ναι το ξεκολλάς και το πας, δεν μπορεί ; Πες μου τις διαστασεις να παω στο τζαμα μου να σου παρω ένα τζαμι και να στο στείλω, δεν μπορεις να το ξεκολλήσεις ; παρε ενα σφυρι και δωστου μια, καθαρισε τις σιλικονες και βάλε το καινουριο |
Παράθεση:
|
Εχετε ξεφυγγγγγ....:smt120
Καλη συνεχια!!!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σε αυτο το θεμα τα εχω ακουσει ολα! Με ενδιαφερει πολυ η συνεχια; Μια ερωτηση στο τελος θα το κανεις και μονωση με κοντρα πλακε γιανα ειναι ξυλινο; |
Παράθεση:
|
Βρε Σάκη πάει το ξύλινο, μας τελείωσε,
αφου βρήκε έτοιμο γυάλινο ο Δημήτρης, και βρήκε και σαμπ , έχεις χάσει επεισόδια :D:D Για το σαμπ μιλάμε και πως γίνουν οι ανάλογες τρύπες κλπ για να υπάρχουν αυτόματες αλλαγές :) |
Παράθεση:
Απλα ροταω μηπως θα του κανει την επενδυση που ελεγε για το γυαλινο! Επισις μου φενεται υπερβολη να ξεκοληση την πλατη η να του στηλεις τζαμι απο αθηνα τριπα. Δεν το συζηταω η ταπεπορια να καθαρισεις της σιληκονες και ειδικα χορις το αναλογο καθαριστικο. το οικονομικοτερο αμα τελικα δεν κανει κανενας τζαμας τριπες ειναι να αγορασει το ποτηροτριπανο. Επισις θελει προσοχη στην διαδικασια. |
Βρε Σάκη, μιλάμε για το πλαινο και όχι για τη πλατη του σαμπ, στη χειρότερη και να το σπασει και να κολλήσει άλλο είναι πολύ πιο εύκολο και οικονομικό απο το να αγορασει ποτηροτρυπανο και να κάνει τρύπα, και αν το σπασει στο τρυπημα τι θα κάνει ; Δεν το έχει ξανακάνει αυτό και ευκολα μπορει να γινει ζημιά. Οσο για το καθαρισμα της σιλικόνης δεν είναι κάτι το σπουδαιο, και ουτε μας ενδιαφερει το αισθητικό , με μια φαλτσετα καθαριζει πολύ ευκολα.
Η πλάτη που λες , ειναι το πιο δυσκολο απο όλα, γιατι θα πρέπει να ξεκολλήσει και τα χωρίσματα, για αυτο θα ξεκολλήσει το πλαινο |
Αναμενω να δω το αποτελεσμα με μεγαλη αγονια!!!!
|
2 Συνημμένο(α)
Τελειωσα σημερα με το καθαρισμα.στην μεση θα μπει απο εξω ενα αυτοκολλητο με το λογοτυπο του ξενοδοχειου.και η πλατη απο πανω μαυρι.πηρα τζαμι με τρυπα για το φιλτρο και το φωτιστικο θα παει στον μαστορα να βγαλει κατι απο μεσα για να μπουν τ5 λεντ.ψαχνω να βρω πως θα βαψω το επιπλο να μην ειναι μαυρο.να δεσει με τον χωρο.
|
4 Συνημμένο(α)
καλησπερα παιδια.σημερα εφτιαξα μια πλατη για να κρύψω οτι θα εχει απο πισω.δεν θα μπει ακομα...θα περιμενω το αυτοκολλητο.εβαλα μπροστα και για τις τρυπες.να βγω απο κατω.να βαλω τα φιλτρα.
|
5 Συνημμένο(α)
καλησπερα παιδια.
σημερα τελειωσαν τα υδραυλικα στο υπογειο κατω απο το ενυδρειο.η αποχετευση και η παροχη, εγινε δοκιμη και ολα καλα. |
Ετσι, το καλο πράγμα αργεί να γίνει, αλλά γίνεται σωστα και οργανωμένα. Προβλέπω πως θα είναι απο τα πιο ξεκούραστα ενυδρεία
|
Παράθεση:
|
ωραιος!καλυτερα ομως να ειχες βαλει πολυστρωματικη και πιο φθηνη και πιο ομορφη...
|
Παράθεση:
|
καλησπερα παιδια
4 Συνημμένο(α)
την επαθα με το αυτοκολλητο για την πλατη
δεν ειναι μαυρο.ειναι σκουρο πρασινο και το βασικο αν μπορειτε να δειτε ξεφεγκιζει.οταν βαλω την πλατη δεν το βλεπεις να το αφησω ετσι δεν μπορω καμια ιδεα?η να το βαψω μαυρο και να τελειωνω.? |
Βάλε ενα κοντρα πλακε βρε Δημήτρη, και απο μέσα βάψε το μαύρο, και απο εξω ότι νομιζεις πως δένει καλύτερα με τον χώρο, ακομα και με το ονομα του ξενοδοχείου
|
Παράθεση:
|
Βρε Δημήτρη δεν λέω για ξεχωριστή πλάτη, όπως κόλλησες το αυτοκόλλητο , να βάλεις επάνω στα τζάμι από την εξωτερική πλευρά ένα κομμάτι κόντρα πλακέ, σαν να έβαζες ένα χαρτόνι
|
Παράθεση:
|
Βάψτο μαύρο jim και ίσως να άφηνες άβαφτο το τετράγωνο που έχει τα χρυσά γράμματα, για να μη σκουρύνουν και δεν φαίνονται.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board