Παράθεση:
|
|
ολο αναβαθμισεις εισαι :D.
|
Ωραίο θέαμα, παρολο που ειμαι του πράσινου, αυτη η εικονα μου δειχνει πολυ φυσική, μου αρεσει
Μπραβο Γιώργο |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
:smt023Ομορφιες!!
|
Σ' ευχαριστώ Χρηστάρα!!!
|
Βρε Γιώργο, τα φύλλα φοίνικα δεν βλέπω :)
|
Παράθεση:
|
πολλα likes απο μενα φιλαρακι μου για την ενυδρειαρα σου μπραβο :smt023:smt023:smt023
|
Μάλλον έχουμε γέννα... σε λίγο θα ανέβει και το βίντεο!!! :) :) :)
|
Δώσε να τρελαθούμε!!!
|
Η θηλυκιά (Apistogramma vijita) προστατεύει μια περιοχή και δεν αφήνει κανένα cardinal να πλησιάσει...
|
Μπραβο Γιωργη!
|
Κάτω δεξιά είναι η θηλύκια και δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ...!!!
|
Γιωργο τα φυλλα της βελανιδιας φταινε για τη γεννα :D.
|
Παράθεση:
|
Υπεροχες εικονες!
Καλη επιτυχια στην αναπαραγωγή!! |
Πρωτον ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ Γιωργο!
Δευτερο μπορει καποιο καλο παιδι να βαλει και το link γιατι τωρα ειμαι απο tablet να θαυμασω εεεε :) |
Παράθεση:
|
+-3Ευχαριστω Τακη (Σε εχουν τρελανει στο κυριε :D)
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
George,τα σπαει.
αλλη μια φορα,δεν παιζεται το ενυδρειο σου. το σκεφτομαι μερικους μηνες τωρα να στησω νοτιομαερικανικο,με τσιγκλας κιεσυ μαυτα που βλέπω,αστα να πανε:D |
Παράθεση:
Στήσεεεεεεεεεεεεεεε και άσε τα πολλά λόγια... |
για να στησω πρεπει πρωτα να βρω ενυδρειο,και αν βρω,να βρω και που θα το βαλω.πρεπει να κανω πολλες αλλαγες εδω μεσα.
ασε που εχω μπλεξει και με αλλα τωρα και το επομενο τριμηνο θα ειμαι πολυ "busy":D δεν αποκλειεται ομως. μπορει να μου τη δωσει κανα βραδι και να παω να παρω ενυδρειο:D θελω βιοτοπικο με ραμιρεζι. |
μπραβο φιλε!πολυ ομορφη δουλεια:)...........ατμοσφαιρικο ενυδρειο;)
|
Παράθεση:
Σήμερα το πρωί κοίταξα το ενυδρείο και παρατήρησα την θηλύκια να έχει αράξει κάτω από τα φύλλα στο σημείο που έδιωχνε τα cardinal!!! |
Γιώργο με μία λέξη , ΜΑΓΕΊΑ :D:D
Να το χαίρεσαι ;) |
Υπεροχο!
Να το χαιρεσαι! |
Και τελικά έχουμε ουρίτσες... :) :) :) :)
Από τροφή τι να ρίξω, αν δεν γίνουν τροφή για τα cardinal?? Η θηλυκιά δεν αφήσει πάντως να πλησιάσει τίποτα κοντά :) :) :) :) ------------------------- Εκτός από αρτέμια και την υπάρχουσα τροφή που ρίχνω για τα άλλα ψάρια την οποία έχω κάνει πούδρα, έχουμε άλλη λύση? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board