1 Συνημμένο(α)
Aaxxxx που θα παει θα βρουμε τετοια ωραια koi!!!! ετσι κι αλλιως και η αναζητηση τους εχει τη γλυκα της!!! την επομενη βδομαδα Θεσσαλονικη.... ελπιζω μεχρι την παρασκευη να εχω τελειωσει με το σκαψιμο αν και απο τριτη λεει παλι καταιγιδες |
:smt041:smt041 Αρχίζει και φαίνεται Σταυρο :D
|
2 Συνημμένο(α)
οποτε παω για δουλεια ολο χαλαει ο καιρος και βρεχει....
απο μια ωρα τη φορα ...σχεδόν τελειωσα!!!! λεμε τωρα!!!:smt120 |
ααα τι ωραία και ωραίο σχέδιο :D
|
Μια χαρά το προχωράς.
Δώσε βάθος τώρα που μπορείς. Αύριο μεθαύριο ( σε κανα 2 χρόνια) θα λες, αχ και να έσκαβα άλλη μια εβδομάδα... θα είχα ποιο πολλά λίτρα και θα χώραγαν ποιο πολλά ψάρια. Με τα χώματα που περισσεύουν τι θα τα κάνεις? Θα τα απλώσεις στον υπόλοιπο κήπο? Θα τα εκμεταλλευθείς για να κάνεις λοφίσκο με καταρράκτη ? |
Παναγιώτη να Τα περισσότερα τα πήγα σε ένα γείτονα που ήθελε να μπαζωσει ένα παρτερι.
Θα κρατήσω και λίγο για καταρράκτη. Στον πάτο έχει πολύ πέτρα οπότε θα βάλω άμμο καλού κακού. Από βδομάδα έρχεται η γεωμεμβρανη αντε να μπει το νερό όσο πιο γρήγορα γίνεται |
1 Συνημμένο(α)
Δε λέει να τελειώσει!!!!
|
Αχ Σταυρο εσυ λές δεν τελειώνει και εγω πολύ ευχαριστως θα έκανα και μια 3η Λίμνη :D:D:D
Ποιός ειναι ο επιβλέπων του έργου στην άσπρη καρέκλα ?? Σκαλάκι να κάνεις για φυτά εεε ;) |
Παράθεση:
Τα βλέπω να λουφάρουν :D:D:D:D Αν δεν .... http://www.foititelia.gr/media/k2/it...e3a392a_XL.jpg |
1 Συνημμένο(α)
Χαχα Τάκη έτσι θα ήθελα να γινόταν!!!
Εκεί κάθομαι εγώ κανένα πενταλεπτο κ μετά κάθεται όποιος περνάει από το χωριό και δίνει ιδέες!!! Σε μια φάση ήμουν σαν τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.... εγω έσκαβα και απο πάνω 5 να λένε κάνε έτσι και κάνε αλλιώς!!! Χαχαχα Ήρθε και η γεωμεμβρανη |
1 Συνημμένο(α)
Φτάνει για σήμερα
|
Καλη ξεκουραση
και με το καλο να τελειωσεις |
Παράθεση:
καθε μερα λεω "σημερα τελειωνω" και ποτε δεν τελειωνει!!!! βλεπω μεχρι το καλοκαιρι καθε μερα να φτιαχνω κι απο κατι.... |
Σταύρο καλά εεεεεε κουκλα θα γίνει !!! :smt041:smt041:smt041
Όταν θα περνάνε να λένε τα δικά τους θα τους πετάς μέσα στο σκάμα και θα μοιράζεις φτυάρια ;);) Μετα κάτσε απο έξω και πές τώρα σας αφήνω να δημιουργήσετε :D:D:D |
ετσι θελει κανονικα!!!!!
την πηγα τελικα 1 μετρο μπορει και 1,2 |
Παράθεση:
Να ξέρεις ότι η λίμνη δεν τελειώνει ποτέ. Όλο και κάτι θα θες να αλλάζεις και να βελτιώσεις. Η χαρά δεν είναι πάντα στην Ιθάκη αλλά είναι και στην διαδρομή προς την Ιθάκη :) Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να βάλεις γεωύφασμα κάτω από το liner. Υ.Γ. Μια μικρή ένσταση μόνο για το πάχος του liner. |
1 Συνημμένο(α)
νομιζω οτι τελειωσα με το σκαψιμο.... για φετος!!!!
απο αυριο κακοκαιρια απο Ρωσια.... παλι δε θα γεμισω νερο αυτη τη βδομαδα..... |
Που είναι βρε Σταυρο το σκαλάκι για τα φυτά???
|
απο δω μερια ειναι, αλλα σκεφτομαι να κανω μια μικρη απο διπλα μονο για φυτα .... κατι σα τελικο σταδιο
|
4 Συνημμένο(α)
Ελλαδα.....
Η χώρα που δεν πάει τίποτα ποτέ σωστά!!! Αργία σήμερα και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλω το liner και να γεμίσω νερό. Και ιδού το θέαμα.... Αρτεμησία πόσο σε θυμήθηκα |
Κρίμα το είδα και δεν μπορείς να φανταστείς ........ μου ήρθαν όσα πέρασα στο μυαλό :( Κατα την μεταφορά έγινε? Επιστροφή χωρίς σκέψη
|
Ειχε δικαιο ο Aliens τελικα οταν έγραψε (ένσταση για το πάχος του liner) αμα τρυπησε στην μεταφορα φαντασου τι εχεις να περάσεις ετσι και πεσει κανα πετραδακι και το πατήσεις με καμια βαριά γλάστρα zw
Εκτός και στο έστειλαν τρύπιο |
2 Συνημμένο(α)
Γιάννη αυτό έφαγε μεγάλο ζόρι.
Έχει αρκετά σημάδια.... Αυτό το πάτησε καποια παλετα η κάποιο μεγάλο βαρος. Στις φωτογραφίες δε φαίνεται καλα |
Με τι στο στείλανε ;
|
ΜΕ κάποια μεταφορική λογικά.... Εμενα στο σπίτι το έφερε κάποιος συνεργάτης τους στην Ξάνθη. Τον πήρα τηλ και θα ρθει Παρασκευή να το δει. Είναι οφθαλμοφανες ότι δεν το έκανα εγώ, οπότε ελπίζω να μην έχω αναγουλες. το κακό είναι ότι θα πάω 20 μέρες πίσω σίγουρα και όπως αρχίζουν να σφίγγουν τα κρύα εδώ ίσως δε προλάβω να βάλω τα ψάρια
|
Κρίμα !!
|
Παράθεση:
Ηταν συσκευασμένο και δεν το είδαν ? |
Σταύρο τι έγινε με το liner?
|
Ήρθε ο άνθρωπος το είδε.
Είπε αυτό που πιστεύω κι εγώ.... Ότι το μαγκωσε κλαρκ. Οπότε αλλαγή. πότε θα παραλάβω δεν ξέρω ακομα |
Άντε δεν είχες θέμα οπότε υπομονή .... ξέρεις .
Μπαμ έκανε δηλαδή ... ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board