Με την alpha έχω ακούσει και από άλλους οτι υπάρχει πρόβλημα
|
Παράθεση:
|
με προπληρωμενη της eurobank δοκιμασε κανεις?!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Μολις το εκανα με debit της εθνικης (απο τις καινουριες, οχι με παλια που γραφει "maestro") και την πηρε... Απ οτι φαινεται δουλευει ΜΟΝΟ με εθνικη (απ οσο λενε και οι υπολοιποι οσο εχω ψαξει).... |
Και Πειραιώς
|
και πειραιως visa ειναι οκ.. μολισ το εκανα και εγω. :D:D
|
..
Παράθεση:
|
δηλ eurobank alpha δεν δεχεται προπληρωμενες..,μονο εθνικη και πειραιως απο οτι καταλαβα..
|
Παράθεση:
οχι ακομα αλλα περασα χρηματα στο paypal., edit. και μια που ηθελα κατι ψιλοπραγματακια εκανα δυο παραγκελιες και ολα καλα..αρα δουλευει το συστημα κανονικα |
Παράθεση:
|
..
Οταν λετε βρε παιδια χρεωστικες εθνικης η πειραιως εννοειται τις προπληρωμενες (virtual)που φορτιζονται μεσω atm η banking απ τον λογαριασμο σωστα;
|
Παράθεση:
|
υπάρχει κάποιο ελληνικό pet shop που να δέχεται πληρωμή με προπληρωμένη κάρτα?
|
Παράθεση:
Πιστευω και στα υπολοιπα να μην υπαρχει προβλημα,απλα καλεσε τους πριν και ρωτησε τους. |
..
Παιδια εγω πριν λιγο δεν το καταφερα..:(Χρησιμοποιησα χρεωστικη Εθνικης τραπεζας maestro..Θα δοκιμασω αυριο και Πειραιως και βλεπουμε..Παντως δεν μπορω να καταλαβω πως θα λειτουργησει στο ebay απ τη στιγμη που ο λογαριασμος paypal που ναι δηλωμενος δεν αλλαζει..
Γιατι οταν φτανουμε στο προτελευταιο βημα πληρωμης στο ebay μας ζηταει να κανουμε login στο paypal για να γινει η επιβεβαιωση πληρωμης:rolleyes: |
Χθες δοκίμασα χωρίς επιτυχία για αγορά από το e-bay με πληρωμή από paypal. Χρησιμοποίησα τρεις κάρτες της alpha (visa-prepaid-debit). Μέχρι και το κόλπο με την αποστολή μετρητών στο paypal έκανα και με απέρριψε.
|
εφόσον ο λογαριασμος μας στο paypal εχει χρηματα μεσα(στο balance) μπορουμε να κανουμε αγορες. στο ebay αν εχει το paypal μεσα χρηματα δέχεται την συναλαγη. το προβλημα ειναι αν δεν εχεις balance και πρεπει να τραβηξει απο το συνδεμενο λογαριασμο σου.αυτο δεν το δεχεται . αυτο παρακάμπτουμε με την διαδικασία που κανουμε ποιο πάνω,
|
..
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο!!Μολις το καταφερα με χρεωστικη Πειραιως:smt041:smt041 Βεβαια σου κραταει 1,20 το paypal για την συναλλαγη αλλα τι να κανουμε αλλιως δεν γινεται..
Και προχωρησα φυσικα σε αγορα στο e bay χωρις κανενα προβλημα,να ναι καλα τα παιδια που το σκεφτηκαν ευχαριστουμε πολυ:D |
Δοκίμασα και με χρεωστική της Εθνικής αλλα πάλι τίποτα.
|
..
Παράθεση:
|
Δοκίμασε κανένας σήμερα με Πειραιώς; γιατί μου φαίνεται ότι μας πήραν χαμπάρι γιατί το δοκίμασα με την κάρτα και έφαγα άκυρο.
|
Με πειραιως σημερα το απογευμα κατα της 17:30, ολα δουλεψαν σωστα. Τι ωρα προσπαθησες εσυ ?
|
Παράθεση:
|
Μολις το εκανα :) Με prepaid mastercard της ETE που εβγαλα προχθες. Στα 22 ευρω προμηθεια 1,10 :/ Παω να ψωνισω :p
|
Μολις το εκανα με prepaid Πειραιως με επιτυχια.
|
Απο τη την eurobank εφαγα πορτα...
|
Παράθεση:
Πλακα πλακα ποτε λετε να τελειωσει ολη αυτη η ιστορια με τα capital controls? |
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board