Παράθεση:
σε λιγο φωτο φιλε! |
5 Συνημμένο(α)
Μερικες φωτοο της ωρας!!!
|
Ομορφιές.... :smt041 :smt041
|
Πολύ όμορφο Σάκη
Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις, κοράλλια τύπου xenia και anthelia θα πρέπει να τα προσέχουμε πολύ, μπορούν σε πολύ λίγο χρόνο να γίνουν μάστιγα όπως οι aptaisia λόγω της επιθετικότητας - επεκτασιμότητας τους! |
Παράθεση:
Γιαυτο ειναι το φορουμ. εχω φαει ενα χτυπημα απο την ανθελια. ειναι ενα λογος που παω για sps στο reef. Τωρα για το νανο πιστευω οτι λογο ογκου μπορω κλαδευοντας να την περιοριζω. δεν ειναι ανθελια να μην μπορεις ουτε να κλαδεψεις! |
Δεν είπα ότι είναι anthelia αλλά οτι και τα 2 είδη μπορούν να γίνουν μάστιγα:( Κάπου είχα δει μια φωτό ενός ενυδρείου τίγκα στην xenia που ο κάτοχος στην αρχή το έβλεπε όμορφο... μέχρι ώσπου δεν υπήρχε τπτ άλλο εκτός απο xenia μέσα στο ενυδρείο!
το βρήκα το ενυδρείο http://i5.photobucket.com/albums/y18...FTS12_9_12.jpg |
Παράθεση:
εχεις δικαιο. δεν ειπα το αντιθετο αλλα με μετρο δεν νομιζω να εχω θεμα ! τι λες? |
1 Συνημμένο(α)
απο Σημερα και αυτο κοραλι ειναι στην δυναμη του νανο μου!:grin::grin::grin::grin:
|
Με γεια το κοραλάκι :D:D
Όσον αφορά το άλλο θέμα, προσωπικά Σάκη, δεν θα το έβαζα μέσα! Στις περισσότερες περιπτώσεις σε χρόνο dt ο χομπίστας βλέπει μικρές xenia να ξεπροβάλλουν απο διάφορα σημεία του βράχου, τότε ξεκινάς την συνεχή προσπάθεια να τις κοντρολάρεις! Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις, φίλοι δλδ που τις έβαλαν μέσα και δεν είχαν πρόβλημα! |
Παράθεση:
|
Σάκη να την χαίρεσαι τν favia σου.
Ωραίο κομμάτι. |
Παράθεση:
Αλλα πιστευω να στρωσει. |
πάνω από την φάβια τι έχεις :smt108 ;
|
Παράθεση:
η φωτογραφια ειναι απο το ρεεφ μου την ειχα βαλει εκει μεχρι να κανω της αλλαγες το νανο μου! |
ααα :D
|
1 Συνημμένο(α)
Ενα ακομα κοραλακι μπηκε στο ενυδρειο!
|
Να φανταστώ έβαλε το χέρι του ο samian;;)
|
Οχι εγω !:grin::grin::grin::grin:
|
:D :D :D Ωραίο!!!
|
1 Συνημμένο(α)
μια φωτογραφια απο ολο το ενυδρειο !!!!
μπορω να πω οτι αν και εχω το αλλο ρεεφ το νανο με συναρπάζει καθημερινά. μηδενικες ρουτηνες μηδενικα ταισματα και τα κοραλια πανε πολι καλα. πιστευω οτι αμα δεν εκανα αλλαγες νερου απο το αλλο ενυδρειο και εκανα με ενα αλατι με υψηλες ποσοτητες σε στοιχεια τοτε δεν θα χρειαζομουνα ουτε καν μετρησης. το μονο που κανω ειναι να ριχνω τροφες γιατα κοραλια kai χορις πολλα target! |
5 Συνημμένο(α)
Επεσε μεγαλη πείνα λεμε!!!
|
Σάκη δωσ' τους πελετακι!:D
ΥΓ: και ποιητής :D |
Χθες εκανα μια αλλαγη στο μεγαλο και εβγαλα αρκετα lps
Σε καποια στιγμη ειδα την διαφορα που ειχαν οι ακανθαστριες μιλαμε οτι τα χρωματα ηταν μερα και νυχτα! να πω οτι τα κοραλια ειχαν πανω απο 20 ωρες στο ενυδρειο! |
3 Συνημμένο(α)
ξεχασα της φωτογραφιες!!!:smt120:smt120:smt120:smt120
|
Καλήμερα χθες το βράδυ σκεφτόμουν να μεγαλώσω λίγο της διάστασης στο ενυδρείο!
Λέω να το κάνω κυβακι 50*50*50 ή 55*55*55. Λέτε να αξίζει τον κόπο η αλλαγή? βρήκα τζάμια και θα χρειαστώ μόνο κοπή και σιλικόνες! Να μην σας πω ότι και σιλικόνες μπορεί να έχω!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
αμα παίζει παντόφλα πρέπει να δεις και αυτη την εκδοχη
:D |
Παράθεση:
αν το κάνεις πάντως θα είσαι πιο άνετος. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board