Πολύ όμορφο αποτέλεσμα Πασχάλη,μπράβο σου!
|
φοβερο το αποτελεσμα οντως μπραβο και απο μενα. δεν εχεις κανενα θεμα με τα φελιζολ στο θεμα της ανωσης? ειναι κολλημενα καλα? να πιασει λιγη αλγη και θα ειναι σουπερ
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Τούμπανο!!!
Για φωτισμο Τ8 led tubes 1,5m..Eυκολα ,απλα και οικονομικα... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αν μπορείς(από θέμα εγκατάστασης)δοκιμασέ το!
|
Παράθεση:
http://s22.postimg.org/t2kgoq4yp/Fro...e_t8_light.jpg αυτο εξαρταται απο το led tube που θα βρεις, μερικα ειναι τελειως κλειστα γυρω γυρω και να θελουν μονο μονωση στις ακρες τους οπως οι κλασσικες Τ5/Τ8 λαμπες οπως βλεπεις στην δευτερη φωτογραφια εδω πανω και μερικα αλλα εχουν ενα αλουμινενιο καλυμμα απο πανω τους, εκει δεν ξερω αν θα ειναι οκ με το νερο οπως στην πρωτη φωτογραφια εδω πανω. Αν βρει καποιος led tube χωρις το αλουμινενιο καλυμμα απο πανω του οπως στις κλασσικες λαμπες τοτε πιστευω οτι θα ειναι οκ. εγω δεν βρηκα παντως κλειστο γυρω γυρω οταν εψαχνα. ------------------------- Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
|
σε Rio 400 εφαρμοζουν αραγε?
|
Έχω το anubias,έχει το ίδιο φωτιστικό με το δικό σου.Ταιριάζουν οι λάμπες και εγώ στο ψάξιμο είμαι!
|
Thanks
|
Παιδια οι λαμπες ειναι Τ8..Το Rio 400 ,το δικο μου τουλαχιστον,εχει λαμπες T5..Οι λαμπες αυτες ΔΕΝ θελουν μπαλαστ,δινεις κατευθειαν 230v..θελουν ακροφυσια για Τ8 (που δεν πολυταιριαζουν αφου στα ακρα οι λαμπες ειναι λιγο πιο φαρδιες και θελουν γυαλοχαρτο για να μπουν) ή ακομα καλυτερα τα στεγανα ακροφυσια που εχουν παρουσιαστει στο φορουμ..
|
Ναι για t5 μίλησα,δεν έχω δει anubias ή rio400 με t8!
|
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια! Να αναφέρω ότι βρήκα κάτι λάμπες Τ5 LED Daylight 8w 6000k απλά είναι μόνο 60cm στο μήκος. Θα κάνουν λέτε δουλειά;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board