Χάχα οκ του είπα :D, έχει μπλέξει με τις μπουκάλες
|
Καλά να πάθει !!! Φυτεμένο δεν ήθελε ;
|
Οχι που δεν ήθελε, δεν πειράζει καλό είναι να έχει να ασχολείται :p:p:p
|
πως τα πας με την αλγη? εχεις της ιδιες λαμπες?
|
Ναι τις ίδιες έχω δεν έχω αλλάξει, κάνω αλλαγές μέρα παρά μέρα και χρήση οξυζενέ, δείχνει να πάει καλύτερα το κυανό ίσα που καμιά φορά το βλέπω, μυρωδιά έχει ακόμα και τριχοειδή άλγη, περιμένω να κάνουν τον κύκλο τους,.
|
αα.. και το co2?
|
Το co2 το άλλαξα έβαλα ηλεκτρομαγνητικη, τώρα ανάβουν μαζί με τα φώτα, τα φυτά πάνε σφαίρα που που και που αφαιρώ κανένα φυτό που δεν μου αρέσει
|
1 Συνημμένο(α)
Μια φωτογραφία
|
αα..! super! τα pearl gourami επίσης κουκλιά!!! ''έχω και εγώ:p''
σιγά σιγά κάνε λίγο την διάταξη των φυτών ..τα έχεις λίγο χύμα:(.. |
Καλά σου λέει ο Μάνος... ο κακός χαμός γίνεται στη μέση...
|
Μην βιάζεστε ακόμα θεραπεία κάνουμε, το ξέρω συν αυτά έχουμε γεμίσει αυγά μέσα δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα
------------------------- Έχεις κάνα αρσενικο γκουραμι;;; :D:D:D:D Ο Μιχάλης καλά θα ήταν να έρθει από κοντά να μας δώσει καμία συμβουλή :) |
Γιατί ο Αμάνο είμαι και περιμένεις εμένα;
|
Στο περίπου...
Εσύ το έχεις εγώ όχι |
..ενα ζευγαρι εχω.. βασικα ποσα εχεις? ειναι νεαρα?
|
Είχα πολλά τουλάχιστον 10 μωρά μπας και βγει ζευγάρι δυστυχώς όλα ήταν θηλυκά τα έδωσα και τώρα θέλω να βρω ένα αρσενικό
|
αν ειναι νεαρα δεν ξερεις το φυλλο ακομη.. πρεπει να ενηλικιωθουν .. αν και τα αρσενικα εχουν απο νεαρα πιο μακρη το πανω πτερυγιο(δεν ειναι απολυτο αυτο)
|
Μεγάλα είναι :)
|
ok.! ε..βρες ενα αρσενικο.. αν κανει γεννες ο φιλος σου ο μιχαλης... αλλα μαζι με το ζευγος αγγελοψαρα δεν θα εχεις θεμα με τσακωμους..!
|
Δεν ξέρω αυτό θα το δω
|
ξερω οτι γινονται πολυ επιθετικα οταν ειναι σε ιστρο, αν εχουν το ιδιο και τα αγγελοψαρα..
|
Τα Αγγελοψαρα κάθε 10-15 μέρες γεννάνε οπότε δεν πλησιάζει τπτ κοντά,φαντάζομαι ότι κάπου στο κέντρο θα είναι αυτα, αν τυχόν και δεν κάνουν θα τα δώσω
|
1 Συνημμένο(α)
Το άδειασα λίγο στην μέση :D αύριο θέλει κλαδεμα και το πολυσπερμα
|
τι εννοεις *καπου στο κεντρο* τα γκουραμια? ελεγα οταν βαλεις το αρσενικο και θα θελει παιχνιδια.. οχι τωρα.. το εφτιαξες λιγο με τα φυτα..? δεν βλεπω αλλαγη..
|
Εχει μια μικρή αλλαγή αν το παρατηρήσεις κέντρο και δεξιά, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω λόγω γέννας
|
και τιποτα να μην κανεις τωρα.. ασε τα ψαρια ησυχα.. εχεις μεγαλωσει αγγελοψαρακια?
|
Τα είχα πάει μέχρι 2 μηνών σχεδόν αλλά δεν... Το τελευταίο το έφαγε το αρσενικο από το άλλο ζευγάρι, τώρα τα έχω σε άλλο ενυδρείο
|
..σε αλλο ενυδρειο φανταζομαι αλλα μικρα... καλα έκανες. ευχομαι να μεγαλωσουνε και να τα χαιρεσαι! ειναι προβλημα να εχεις στο ενυδρειο σου 2 ζευγαρια , λογω χωρου...
|
Μπα έχουν βρει τους χώρους τους το κάθε ζευγάρι, και απλά τον φυλάνε το ξυλο είχε πέσει μέχρι να διαλέξουν μέρος
|
οκ! χαίρομαι! οπότε μην βάλεις και ζευγαρι γκουραμι...
|
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου Γιώργο.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board