1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Σωστά τοποθετημένα και τα υλικά του φίλτρου.
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Βγαλε λιγα και κρατα τα μεχρι να αρχισουν οι γεννες. Τοτε θα τα χρειαστεις ξανα ;)
|
Παράθεση:
άστα έτσι, μ' αρέσει και όταν αρχίσουν οι γέννες θα έχουν πολλές επιλογές. |
Με λιγοτερα θα παρουν καλυτερα τις περιοχες τους. Και μετα θα τους βαλει κι αλλα για να μην ξερουν κατα που να πανε για εξαπλωση περιοχης. Μετα ποπκορν και ετοιμο το σινεμα :D
|
...
Αξίζει να αλλάξω την αντλία του καρφουρ με την eheim .compact 1000 που δίνει το waterinn στα 9 ευρώ?
|
Παράθεση:
Ωραία τα όστρακα. Θα το ευχαριστηθούν τα ψαράκια! |
Είναι βέβαια πολλά τα 23W για να τρέχουν συνέχεια και μάλιστα σε φίλτρο πλάτης, όπου δε χρειάζεσαι το μεγάλο μανομετρικό που σου δίνει αυτή η αντλία. Καλύτερα να την πάρεις για να κάνεις εύκολα τις αλλαγές νερού και να βρεις μια άλλη για μόνιμη χρήση. Πρέπει να έχει και μια άλλη της HAQOS με 800l/h, 6W κατανάλωση, νομίζω στα 2,5€ προσφορά... αν σου κάνουν οι διαστάσεις πάρε δύο να έχεις!:)
|
3 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
προσωπική άποψη για το αισθητικό.
θα το προτιμούσα με μαύρο χαρτόνι στην πλάτη και με 1 είδος κοχυλιών. ................ |
Παράθεση:
Τώρα απο θέμα αισθητικής αν σου αρέσει έτσι το κρατάς.;) Καλή συνέχεια. |
4 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Kαλώς σου ήρθαν, και να τα χαίρεσαι!
Ωραία ψαράκια με ωραίες συμπεριφορές. Στην πορεία θα καταλάβεις...;) Πολύ φυτό δεν κοπάνησες για αφρικάνικο?:cool: |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
άντε με το καλό :)
πόσα ψαράκια ήρθαν; ξέρεις φύλο ή είναι μικρά; άνετη πολυθρόνα τώρα, ποπ κορν και παρατήρηση :p ..................... πάρε νια ιδέα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64989 |
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Τα φυτα επιφανειας που εβαλες νομιζω πως δεν ταιριαζουν σε βιοτοπο αφρικης και να πω και την αληθεια δεν μου αρεσουν εμενα προσωπικα και οπτικα
|
Αντε να τα χαιρεσαι! Καλα ξεκολληματα απο τα τζαμια τωρα!
|
Καλώς τα δέχτηκες!
Βλέπω μπόλιασες και με άλγες? :p Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- |
Μ' αρέσει και μπράβο σου γιατί προσπαθείς να δώσεις το καλύτερο στα ψαράκια σου!
Για τις άλγες δεν σε προετοιμάσαμε επειδή πολλοί τις θεωρούν φυσικό επακόλουθο στα αφρικάνικα ενυδρεία. Εμένα δεν μ' αρέσουν αισθητικά και προτιμώ να θυσιάσω τη λεγόμενη "βιοτοπικότητα", βάζοντας αρκετά φυτά που είναι ανταγωνιστές τους και κάνα σαλιγκαράκι nerite και δεν έχω σχεδόν ποτέ άλγες. Τα κελύφη απ' ότι βλέπω έχουν Black Beard άλγη(ΒΒΑ) και δεν θα τα έβαζα μέσα. Αν θέλεις μπορείς να προσπαθήσεις, όταν ηρεμήσουν λίγο τα ψάρια, να τα βγάλεις και (εγώ δεν θα τα ξαναέβαζα) να τα καθαρίσεις/απολυμάνεις. |
Αν είναι να περάσουν λίγες ημέρες και θα τα βγάλω και θα πετάξω.μου έχουν περισσέψει πάνω από 100 καινούργια. 3 ερώτησης θα κάνω.1 ο ένας αρσενικός γιατί έχει πάει στις πέτρες?2 μπορώ να τους δώσω να φάνε σήμερα?3 τα πετρόψαρα μπορώ να τα βάλω και σήμερα?
|
1.Θα δείξει. Ή θα βρει τις άκρες του ή δεν θα κατορθώσει να ενταχθεί στην ιεραρχία και θα εκδιωχθεί από το κυρίαρχο (και πρέπει να απομακρυνθεί).
Πόσα multies έβαλες? 2.Άστα 1-2 μέρες νηστικά, δεν θα πάθουν τίποτα. 3.Από μετρήσεις πως είμαστε? Αν είσαι καλά βάλτα, ρίχνοντας και λίγο prime. |
Παράθεση:
Α μαλιστα...εχω συνιθησει εδω μεσα σε αλλα ενυδρεια να τα βλεπω μαλλον τοτε.Ευχαριστωωω. :) |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
ναι αυτό είναι το Prime.
Κάνε και μετρήσεις για νιτρώδη-νιτρικά για να έχεις πλήρη εικόνα. |
4 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Πολύ ωραία!
Τα ornatus(αν διακρίνω καλά) είναι ζευγάρι? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board