Ε ναι ρε Σπυρο το ιδιο λεμε.Τι δεν καταλαβαινεις τοση ωρα;(τεφλον θα φερεις η να βρω;;)χαχχαχα
|
Αααα μπαινει και το συστημα ευκολης αλλαγης.
Ενα ταφ, ενα βανακι και αλφαδολαστιχο. http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...6&postcount=72 Στο fluval δεν μπαινει το συστημα γιατι εχει σπιραλ σωληνες. |
Ετοιμασε εσυ την λιστα με οτι χρειαζομαστε και οταν το παραγγειλω να ειμαΣΤΕ ετοιμοι γιατι εαν.νομιζεις οτι εγω θα κανω κατι τετοιο γελιεσαιιιιι :cool:
|
ΟΚ, αποφασισε πρωτα ποιο και ποσα φιλτρα θα παρεις κι απο που, και να εχω κι εγω χρονο.
Αν παρεις ενα φιλτρο θα το παρεις απο Igna. Μικρη η διαφορα. Δυο, συμφερει οπως φαινεται απο wiltec, ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα. Αλφαδολαστιχο θα παρουμε μονο να φτανει απο το φιλτρο στο μπαλκονι. (εκει δεν θα πετας το νερο?). Βανες ταφ κλπ μου εχουν περισσεψει εμενα. Αν θελεις να πετας το νερο στην αποχετευση και ειναι μακρυα απο το ενυδρειο, θα πρεπει να μπορουμε να αποσυνδεουμε το λαστιχο απο το συστημα αλλαγης. Εκει θα πρεπει να παρουμε ταχυσυνδεσμο, μαλλον με στοπ. |
Απο igna ναι.Το ενυδρειο ειδες που ειναι.Διπλα στην πορτα και μενα.Οκ αποφασιζω μαλλον μολις γυρισω απο το ταξιδι που εχω την αλλη εβδομαδα και μιλαμε.Σε ευχαριστω Σπυρακο!
|
Εγώ πάντως όταν δοκίμασα να κάνω δοκιμαστική αγορά...μου έβγαλε έξοδα 27,5 (και εννοείται πως ειχα κανει log in και ειχα δηλώσει χωρα Ελλάδα) :rolleyes:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
To φιλτρο μου εχει κ ανθρακα και μ ειπαν δεν κανει δουλεια κ οτι δεν το χρειαζομαι να βαλω ελαυροπετρα να παρω απλ το ορακτικερ.η κατι αλλο σαν μπαλες.μικρες δν καταλαβα ακριβος.ισχυει καυι τετοιο;και αν ναι ειναι καλυτερο;
|
Παράθεση:
|
|
http://www.praktiker.gr/p/elafropetra-6-12mm-12lt-7290 αυτο ειναι?το συγκεκριμενο?
|
Παράθεση:
|
το συγκεκριμενο?γιατι ειδα εχει και αλλες διαμετρους
|
Το συγκεκριμενο παρε.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board