Γειά σας και από εμένα!
Φυσικός-Μετεωρολόγος ;) |
Παράθεση:
|
Στρατιωτικος
ΑΝΑΘΕΜΑ την ωρα......... |
Παράθεση:
χαχαχαχαχαχα φιλος απο την στιγμη που ξερεις τι δουλευεις ολων τον μηνα!!!!! εισαι δημοσιος υπαλληλος........ ρωτα και μενα!!! 13 χρονια τωρα καθε μερα παιρνω τηλ για να μα8ω τι δουλευω την επομενη μερα.......!!!!!! |
Aπο περιεργεια,ποιος ειναι ο βουλευτης;;;;;;;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Δε σας λέμε γιατί μετά θα ζητάτε ρουσφέτι :D:D
|
ο καιρος γαρ εγγυς!!!!!!!
|
Εκεί έφτασε η χώρα! Να μην έχει αγρότη αλλά να έχει βουλευτή ;)
(χωρίς να έχω τπτ με τον άνθρωπο) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σιγά μην έχουν τα μούτρα να το πουν δημόσια. Τελικά αυτό που λένε, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, εδώ δεν ισχύ. Άσε που τόσο καιρό μας λένε το βουλευτιλίκι είναι λειτούργημα. Τώρα δηλώνετε και σαν επάγγελμα. Το θεωρούν στάνταρ ότι σε κάθε τετραετία θα ξαναβγούν. |
Καλα μη τσιμπατε ρε σεις.
Για πλακα το εκανε καποιος. Σιγα μη διαβαζει, καποιος βουλευτης, να μαθει να διατηρει ενυδρειο. Θα τα εχωνε σε καποιο πακετο εξοδων και θα του τα συντηρουσε ο Takashi Amano :D. |
Παράθεση:
ψιλοδιαφωνω... μπορει να ναι 300 ατομα εκει μεσα.. δεν ειναι οοοολοι για φαπες..! απλα μαζι με τα χλωρα... |
Παράθεση:
τα χλωρα που δεν θελουνε να καουνε μαζι με τα ξερα,δεν καθονται διπλα στα ξερα που καιγονται.ειναι απλο. τις θεωριες του στυλ "θα αλλαξουμε το συστημα απο μεσα" κλπ που λενε πολλοι απο δαυτους, τις ακουω βερεσσε. ο μονος τροπος να νικησεις το συστημα ειναι να μην εισαι μερος του. σορυ για το οφτοπικ:D ανεργος μηχανικος δικτυων εδω,με βλεψεις προς αγροτικα επαγγελματα:rolleyes: ελπιζω δηλαδη,γιατι εχω κοψει τα σχεδια πλεον... |
Παράθεση:
|
Αφού αποκτήσαμε και δεύτερο βο(υ)λευτή :smt033
η δημοσκόπηση θεωρείται λήξασα........ (ρε μπας και είναι πιο πολλοί από τρακόσιοι? :cool:) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board