Οι καταρράκτες είναι όλα τα $$$$
Η περισσότερη moss έχει μπει σε σημεία που τρέχουν οι καταρράκτες!!! Στην τέταρτη φώτο είναι ο ένας από τους δυο καταρράκτες. |
Όλα τα $$$$ είναι γενικότερα όλο το στήσιμο ;)
Από την αρχή του θέματος περίμενα να δω πώς θα φαίνονται οι diy ρίζες μόλις βραχούν...και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό.. Περιμένουμε συνέχεια! |
Παράθεση:
και εγώ όταν τις είχα πρωτοδεί έπαθα σοκ... και αποφάσισα να τις φτιάξω. Όντως όταν βραχούν δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα δείξει περισσότερο όταν ενεργοποιηθούν και τα μπεκ υδρονέφωσης. Φωτογραφίες περισσότερες αύριο με την άφιξη των κατοίκων.!!!! :smt110 |
Το ολο προτζεκτ ειναι πολλα υποσχομενο...
Περιμενω με αγωνια το φιναλε.+-4 |
Παράθεση:
|
Ανυπομονώ να το δω ολοκληρωμένο :)
καλή συνέχεια.... |
Δε φανταζομουν οτι τα τεχνητα ξυλα θα εδειχναν τοσο φυσικα! Θα φιλοξενηθει και καποιο αμφιβιο?
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
φτασανε οι κατικοι τι γινεται;;; καποιο νεο σχετικα;;;; μια φωτο ολο το ενυδρειο απο μακρυα το παρακολουθω απο την αρχη το ποστ σου αλλα δεν μου εχει μεινει και πολυ υπομονη απορω πως αντεχεις εσυ :P
|
Οι κάτοικοι θα είναι στα χέρια μου το απόγευμα!!!!
Στο "άθλημα" μας χρειάζεται να έχεις υπομονή.. αλλιώς άστο καλύτερα!!! |
george,ζωγραφιζεις!;)
και μουχεις γ... την ψυχολογια...:rolleyes::D εχει γινει ηδη κουκλι και οσο περναει ο καιρος θα γινεται πιο ομορφο,μπραβο!:o εχω μια μικρη επιφυλαξη για τη μος που εχεις βαλει,γιατι δεν ξερω (πραγματικα δηλαδη δεν ξερω) πως θα αντιδρασει σαυτες τις συνθηκες.υποθετω οτι δε θαχει προβλημα λογω υγρασιας... εγω σου ειπα τι θα εβαζα,αλλα απτην αλλη κιαυτο δοκιμη θα ητανε... |
Παράθεση:
Αυτο που τις κανει να τις βλεπουμε "ζωντανες", ειναι αυτα που πανε και "καθονται" πανω τους και ειναι συνηθως αλγες, moss κλπ Κατι τετοιο γινεται κι εδω. Για τα ξερα φυλλα, την τυρφη, δεν χρειαζεται να πω οτι ειναι κι αυτα ηδη "νεκρα". Βαζω το "νεκρα" σε "" γιατι ουσιαστικα τιποτα δεν ειναι νεκρο. Ολα μεταμορφωνονται σε κατι αλλο οταν πεθανουν και συνηθως αυτο ειναι "ζωντανο" (αποκτα καποια ειδη ζωης πανω του). |
πολυ καλο ζηλευω θελω και εγω!
|
Γιωργο προχωραει απιστευτα ομορφο.
Οι moss που εχουμε ειναι νομιζω υδροβιες, θα αναπτυχθουν κανονικα αραγε σε ημι-emerced κατασταση που τις εχεις? |
Μαλλον το παλουκαρι εχει παει να παραλαβει τον μαχαραγια...
|
Έχεις δίκιο Δημήτρη... μόλις ξεκίνησα την προσαρμογή τους!!!!
Το μόνο παράξενο :smt017 (την ίδια απορία είχε και ο Σταύρος) είναι ότι ο Γερμανός τα είχε στείλει όλα μαζί, δηλαδή και θηλυκά και αρσενικά. Όλα σε μια σακούλα :smt102 Τι λέτε γι' αυτό? |
Κατά πάσα πιθανότητα είναι όλα από ίδια γέννα... Επίσης όσο ταξιδεύουν είναι τυλιγμένα σε εφημερίδες και μέσα σε κουτιά οπότε 0 ορατότητα, αλλά και πάλι είναι ρίσκο...
|
Προσαρμόστηκαν τέλεια, μπήκαν στο νέους το σπίτι και άρχισε η εξερεύνηση.!!!
Τους έριξα grindal και δεν άφησαν τίποτα!!! |
Καλορίζικα
|
Παράθεση:
Μπράβο Γιώργο:smt023 Κάποιες λεπτομέρειες μπορείς να γράψεις για τον "Γερμανο"? Ποιος, που, ποτε, ποσο...κλπ |
Σάκη πληροφορίες περισσότερες μπορεί να σου δώσει ο Σταύρος από την Άβυσσο.
|
Παράθεση:
Thanks George ;) |
Καλώς τα δέχτηκες!
Τελικά τι έκανες με τη θέρμανση? Είδες διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στο δεξί και το αριστερό τμήμα του ενυδρείου? |
Σ' ευχαριστώ Θάνο!!!
Όσο για την θέρμανση, έβαλα τον θερμοστάτη μέσα στο φίλτρο (αμβούργου) που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά και τον αισθητήρα στην αριστερή. Η θερμοκρασία δεν έχει διαφορά από "λίμνη" σε "λίμνη" |
αντε καλως τα δεχτηκες!!!:)
|
Σιδεροκεφαλα.....
|
Σας ευχαριστώ παιδιά...
θα προσπαθήσω να βγάλω καμία φωτογραφία, αλλά το βλέπω χλωμό γιατί το νερό είναι ΜΑΥΡΟ!!!! ------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
|
κιεγω ετσι εχω διαβασει,αλλα δεν ταχω κρατησει(ακομα:D)οποτε θα μας πεις εσυ αν προχωρησεις σε κατι τετοιο:D
μουχεις αναψει φωτιες παντως και αν γυρισω ελλαδα,βλεπω "μεγαλα" προτζεκτ να συμβαινουν:D |
Παράθεση:
------------------------- Δεν είναι και η καλύτερη... :( |
πανεμορφο πραγματικα υπεροχο!!!! το ενα ψαρι μπορει να παει απο την μια πλευρα στην αλλη;;;
το μονο που μενει ειναι να δεις τι θα κανεις με την υγρασια και εισαι ετοιμος |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board