λοιπόν άντε πέρασε ο καιρός. Τι λέτε για ένα καφεδάκι την παρασκευή?:confused::confused:
|
anytime anyware ενυταϊμ ενυγουεαρ :p:p αντε ολο λογια ειστε....:D:D
|
δε σου φταίμε που δεν έχεις έρθει :p
δυο φορές έχουμε βρεθεί με το michael151 και το Roussaks :rolleyes: κανείς άλλος? ------------------------- Τι λέτε λοιπόν για αύριο στις 7 στο indigo cafe (25ης Αυγούστου δίπλα στην εμπορική τράπεζα) πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μαζευτούμε 5-6 ψαροκαμένοι ;) Τώρα αν έχει κανένας αντίρρηση για την ώρα ή τον τόπο ας μιλήσει τώρα αλλιώς να έρθει να τα πούμε από κοντά :D:D:D |
Οκ αυριο κατα τις 19:00 ειναι καλα στι indigo caffe??!!:rolleyes:
|
Μεσα
|
καλημέρα!!!
εγώ με το sopasi τοπια πάντως το καφεδάκι και ανταλλάξαμε και κάτι φυτάκια ότι κανονίσετε είμαι μέσα !!!! το τηλέφωνο μου το έχει ο μιχάλης |
Εγώ Γιώργο θα είμαι εκεί σίγουρα
εσύ πες μου αν θα έρθεις να κρατάω και μοςς |
ρε παιδια θα τον ποιουμε τελικα ππως θα σας βρω??
|
Παράθεση:
Επίσης δες αν περισσεύει κανένα κλαδεματάκι να σε αναγνωρίσουμε πιο εύκολα:D |
οκ :D:D θα εχω ενα ασπρο κρανος και μπλε μπουφαν αντιντας και θα κραταω μια γυαλα χχαχαχαχαχα
|
Παράθεση:
λοιπόν εγώ πάω από τώρα τα λέμε εκεί :smt028 |
καλησπέρα παίδες
επιτυχημένη η συνάντηση!!! αστείρευτα θέματα για συζήτηση !! σε μια φάση είχαν ανοιχτει στο τραπέζι πάνω από τέσσερα θέματα συχρόνως !! xaxaxa άντε και την άλλη φορα περισσότεροι!! χάρηκα που σας γνώρισα !! |
Ένα θα πω ξεκινήσαμε στης 7 και οι τελαιυταιοιχωρησαμε στης 1 χάρηκα παίδες και στην άλλη με το καλο
|
Έλα μέχρι τη μια κάτσατε θηρία.
Άντε και στην άλλη με το καλό, άλλα τώρα σύντομα που είστε ζεστοί γιατί αν περάσει κανένας μήνας πάλι άντε να σας μαζέψω ;) |
Aντε και την επομενη φορα οι διπλασιοι!!!:D αυτη ειναι η σελιδα μου στο facebook! http://www.facebook.com/profile.php?id=1419697344
|
λοιπόν έλα να μη χαλαρώνουμε. Τη λέτε για παρασκευή πάλι?
|
εγώ κοπέλια είμαι μέσα !!! :)
αλλα θα προτιμούσα να γίνει σαββατοκύριακο δευτερα η τεταρτη έχω ένα φιλαράκι που θέλει να έρθει αλλα δεν μπορεί ώρες καταστημάτων |
αφου εσπασε το ακατορθωτο να βρεθουμε νομιζω οτι ειναι ευκαιρια να ερθω και εγω...:D καντε κουμαντο για μετα της 7 το βραδυ και ειμαι μεσα...αν ειναι σαβ/κο μπορω και πρωινα:cool: βαλτε προτασεις για μερες και ωρες για να τα βρουμε κοπελια:smt028
|
εγώ είπα για παρασκευή μιας και σκ όλο και κάπου μπορεί να θέλει κάνεις να πάει. Άσε που έχουν και πολλοί ελιές αυτό το καιρό ;)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
παιδιά αν νομίζεται ότι Σάββατο θα είναι καλύτερα πείτε να κανονίσουμε.
|
παρασκευή 7:00μμ Τάλως
λοιπόν όσοι πιστοί προσέλθετε. Επειδή δε μπορούμε να ξέρουμε που θα βρούμε να κάτσουμε καλύτερα όποιος θέλει να έρθει να είναι 7 στην πλαϊνή είσοδο που να πάμε μπουλούκι όλη μαζί και όπου βρούμε ;)
(αν θέλετε αλλαγή στην ώρα ή το μέρος πείτε το μου) |
done!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ok κοπελια θα προσπαθήσω να είμαι 7 κάτω αλλιώς θα είμαι σίγουρα 8
θα φέρω και ένα νέο μέλος στην παρέα !!! :p |
μη με έχετε να περιμένω μόνος μέχρι της 8 :confused::confused:
|
Re paides ti egine telika. mazeythkate? twra phra to xampari :D
|
μαζευτήκαμε και πλέον είμαστε σταθερά πάνω από 5 :D:D:D
άντε να έρθεις και εσύ την άλλη φορά |
Παράθεση:
|
α εγώ είμαι μέσα αν έχεις εσύ χώρο στο σπίτι σου για να την κάνουμε τη δουλειά :D:D:D:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board