|
Ζωγράφισες!!!
|
Πολυ καλο Λεωνιδα,ευγε !
|
|
Μπράβο Τηλέμαχε !!!
Κατά την γνώμη μου, να μικρύνεις τα ψάρια. |
|
νεον με χρυσοψαρα δε πανε μαζι :D:D:D:D
θα σε zw |
Παράθεση:
Και πάλι δεν πάνε όμως!!!χαχαχα |
μην αφησεις τιποτα να πεσει κατω εσυ :smt110:smt110:smt110:smt016:smt016
|
Χαχαχαχα:-P:-D
|
Σας αρεσουν αυτα τα interactive παιχνιδακια ε πουλακια μου;:D
Θα το εχω στα υποψιν..:rolleyes: Θα ηθελα να δω καποιον να φτιαχνει κατι πιο αφαιρετικο . καλλιτεχνικο, μινιμαλ και πιο ξεκουραστο στο ματι.( Και please... να μην εχει το ενυδρειο μου !!) |
πεστα
γιατι εχω ζαληστει με ολα αυτα που αναβοσβηνουνε χοροπηδανε κολλημπανε κλπ κλπ :smt120:smt120:smt120:smt120:smt120 φτιαχτε ενα ομορφο με ριζες δισκους :smt019 και να μη κουνιουντε |
Παράθεση:
Teascaping Contest ε Χαρούλη???:-D:smt052 |
ναι ναι τσαι χαχαχαχα:smt041:smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλα τα μπανεράκια είναι υπέροχα ...πολλά μπράβο σε όλους…:smt041 αλλά δεν βλέπω κανένα με θέμα vivarium-paludarium…:rolleyes::)
|
Παράθεση:
but fish are supposed to swim huh? χεχε καλή ιδέα να το γυρίσουμε σε διαγωνισμό τσαγιού!!! ο καρδινάλιος και το χρυσοψαράκι (άχουυυυυυυυυυυτο) come from opposite sides, dont they? χεχε κύριε raven... την ψηφοφοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίααααααααα... ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΝΝΕRRRRR επίσης κύριε χαρη σάμο μου δώσατε ιδέα για τα ψαράκια που πηδάνε!!!! |
το δικο μου πως σας φαινεται;;
|
το gab που είναι;
γιατί δεν έβγαλες τα διαφημιστικά; εγω το βαθμολογώ με 7.5 στα 10 χεχε αν αφαιρεσω απο τα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ λαθη παιρνει ενα 5.. ------------------------- κύριε lion βγάλτε το αρχειο gif και βαλτε την απλη εικονα καθως δεν το αποδεχονται:( |
|
Παράθεση:
Μέχρι να καταλήξει κάπου η ιστορία με το banner θα έχει λήξει ο διαγωνισμός!!! ------------------------- Ναι ναι!!! Bokostas, σελίδα 3 #71 !! |
Παράθεση:
Είναι χελωνίτσα (τηλεμαχος εναντίον lion :D) Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό, αλλά να γίνουν λίγο πιο ευκρινές τα γράμματα http://www.aquatek.gr/rimages/albums...023-banner.jpg |
δεν είμαι εναντίον του κύριου λεωνίδα με παρεξηγήσατε
προσπαθώ να τον φτάσω για να βελτιωθώ και να παραδώσουμε ένα ωραίο banner για το διαγωνισμό |
Παράθεση:
|
:smt041:smt041:smt041:smt041
χαλασε η ποιοτητα zwzw |
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
εσάς ποιό σας αρέσει περισσότερο;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board