Θα ετοιμασω και εγω το κυβο μου σιγα σιγα να δουμε μπας και παρω το τριτο το .... βραβειο αχαχαχαχαχ
|
1 Συνημμένο(α)
έχω κι εγώ ένα 200 χαμηλών απαιτήσεων και το δισκάδικο ποιο λέτε να στείλω
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...s-dsc01683.jpg |
μη το βλέπετε έτσι είναι καινούριο 3 μέρες στημένο
|
Αστεια-αστεια, μεχρι στιγμης εχουμε μαζευτει πανω απο 20 ατομα απο το GAB που θα στειλουμε συμμετοχη. Τους περιμενει μια μεγαλη και ευχαριστη εκπληξη φετος στον ADA :D
|
Θα ηθελα να ρωτησω σε οσους στειλαν αιτηση στο διαγωνισμο αν σας απαντησαν οτι γινατε δεκτοι.
|
Παράθεση:
|
Eγω εστειλα χθες κ ακομα δεν μου εχει ερθει επιβεβαιωση. Υπαρχει περιπτωση να μην με εκαναν δεκτο?
|
Λογικα πρεπει να ελεγχουν την φωτογραφια και να σου απαντουν! Πιστευω οπως και να εχει θα σου απαντησουν! ;)
|
Για να δουμε.....
|
Go go go HELLAS!! :cool::cool::cool::cool:
|
Παράθεση:
Βάλε και καμμια φωτογραφία να δούμε τι έχτειλες να μας φύγει η περιέργεια. |
ειμαι νεος σε ολη την ιστορια του ενυδρειου..
μεχρι ποτε ειναι η προθεσμια για αιτησεις??? πως το βλεπετε το δικο μου???? να στειλω??(εχει βγει η πετρα απο μπροστα κι κουρευτει λιγο η moss):D:D http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1269201110 |
Παράθεση:
Παράθεση:
Σουλουπωσε το - κρυψε η βγαλε οτι εξοπλισμο ειναι δυνατον - φωτογραφισε το οσο πιο καλα μπορεις ... και στειλτο!! Εχεις χρονο ... :p |
θελω να βαλω λιγη cuba τωρα και γενικα θα το μαζεψω καπως..
δυστυχως οι φωτο θα ειναι απο κινητο καθως δεν υπαρχει μηχανη αλλα τι να κανουμε.. οτι ψαρια πιασουμε!!! |
1 Συνημμένο(α)
Αυτο εστειλα.Δεν θυμαμαι αυξοντα αριθμο.Λετε να το ξαναστειλω?
|
Παράθεση:
Πολυ ομορφη ζουγκλιτσα!! :p:smt041:smt041 |
Δεν θυμαμαι αυξοντας αριθμος ομως να μου εγραφε....μηπως να στειλω ενα mail να τους ρωτησω με το ονομα μου αν το πηραν?
Σ'ευχαριστω Γιωργο! ------------------------- Αυριο ειναι τελευταια μερα αιτησεων κ αν δεν εχει παει δεν θα μπορεσω να συμμετασχω. |
Παράθεση:
|
Ανησυχω γιατι δεν θα εχω καθολου την δυνατοτητα να μπω στο internet αυριο:(
|
Παράθεση:
|
Ωχ σωστα! Δεν το ειχα δει καλα νομιζα μεχρι 31 Μαρτιου γινονται δεκτες αιτησεις
|
Ο καιρος πλησιαζει και οσοι ενδιαφερεστε για να συμμετασχετε θα πρεπει να ειστε στην τελικη ευθεια.
Συμβουλες: -Μην αφησετε τελευταια στιγμη την φωτογραφιση. -Βγαλτε φωτογραφιες 15 μερες πριν και δειτε πανω στην φωτο του ενυδρειου σας τι πρεπει να διορθωσετε. -Η φωτογραφιση ειναι πολυ σημαντικη. Αν δεν εχετε καλη μηχανη, φωναξτε εναν φιλο σας που εχει να σας βοηθησει στην φωτογραφιση. -Μην χρησιμοποιειτε το φλας της μηχανης. -Φροντιστε να ειναι διαυγες το νερο. Μια μερα πριν την φωτογραφιση, μην ριξετε καθολου λιπασματα, βαλτε ανθρακα και ενυδρειακο βαμβακι στα φιλτρα ωστε να γινει το νερο κρυσταλλινο. -Χρησιμοποιειστε εξτρα προβολεις ή φωτιστικα. Το επιπλεον φως θα βοηθησει σε καλυτερες φωτογραφιες. -Η φωτογραφιση καλο ειναι να γινει 1-2 ωρες μετα το αναμα των φωτων για να αποφευχθει το pearling με πολλες φυσαλιδες στο νερο. -για τον ιδιο λογο (φυσαλιδες) αποσυνδεστε το Co2 απο βραδυς. -Βγαλτε ολο τον εξοπλισμο και καθαριστε σχολαστικα τα τζαμια. Πηρα σημερα παλι email απο τον ADA.[ειμαι ενας απο τους Supporter του διαγωνισμου] Με ενημερωσαν οτι ηδη υπαρχει σημαντικη αυξηση των συμμετοχων και πιστευουν οτι θα φτασουν τον στοχο τους για φετος ,που ειναι 2450 περιπου συμμετοχες !! Επισης μου ανεθεσαν να σας ενημερωσω για την φορμα συμμετοχης και πως γινεται η συμπληρωση της καθως και για τον σωστο τροπο φωτογραφισης του ενυδρειου, τον οποιο θεωρουν πολυ σημαντικο για την αξιολογηση. Ελαβα το απογευμα και εναν φακελο απο Ιαπωνια.Περιεχει γυρω στα 150 φυλλαδια οπου εξηγουνται ολα τα παραπανω. Μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες θα τα διανειμω σε οσα καταστηματα μπορεσω (και δεχτουν) , και θα μπορειτε να τα παιρνετε δωρεαν απο εκει. Θα βρω τροπο να στειλω μερικα και στην Θεσσαλονικη αν θελετε οι βορειοι.;) Απο εκει και περα οσοι εχετε καποιο προβλημα με την συμπληρωση της φορμας ή οτιδηποτε αλλο σχετικο με την συμμετοχη σας , στειλτε μου πμ και θα σας βοηθησω. Και μην ξεχνατε οτι συμμετεχουμε ολοι για την πλακα και για την εμπειρια και παραλληλα να δειξουμε οτι στην Ελλαδα το χομπι ειναι σε υψηλο επιπεδο. |
εφυγε και η δικη μου συμμετοχη...
στοχος για πρωτη χρονια, να μπω στα πρωτα 10.000 :D:D |
2 Συνημμένο(α)
η ειμαι κουλος,η εχω σαπια φωτογραφικη(ισως και τα 2!!!)
|
Εστειλα και το δικό μου με τις παρακάτω φωτογραφίες:
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...s-img_8746.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...s-img_8816.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...s-img_8780.jpg Χωρίς φυσικα το καδρο και την υπογραφή του φωτογράφου. |
Καλή επιτυχία! Όπως και να έρθει το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο το δημιούργημά σου! Πάντως επιμένεις να ρισκάρεις με την τελευταία φωτογραφία! Αν δουν αυτό που βλέπουμε και εμείς μπορεί να προσβληθούν!:grin:
|
Παράθεση:
Π _ _ ς με λιγη μοςς πανω πανω χαχαχαχαχ πολυ ομορφο μας εχεις φαει λαχανο ρε παιδια μια φωτο δεν στελνεις???? |
Μεσω ιντερνετ που συμπληρωσα τη φορμα εδινε δυνατοτητα για μια μονο φωτογραφια!!
|
Στον ένα στέλνεις μια ενω στον ισπανικό μπορεις να στείελεις μέχρι 3.
|
1 Συνημμένο(α)
εγω θα στειλω αυτο αλλα οχι ακομα 1)περιμενω να παρει λιγο με τα λιπασματα 2)να ερθει καποιος φιλος να το φωτογραφισει σωστα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board