Aδερφε αυτα τα ζωα ΔΕΝ κανουν για ενυδρεια ουτε για κατοικιδια...
|
KAI OMΩΣ. Οι συνθηκες είναι ιδανικές!!! θα ανεβάσω photo μόλις τελειώσει!!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
anyway επιλογη του καθενος:rolleyes: |
καλο!!!!:smt028
|
Παράθεση:
|
Χαλαρώστε βρε!!!! Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ένα μεταβατικό στάδιο περνάει μέχρι να καταλήξει σε ενυδρειοπισίνα. Όχι δική μου βέβαια. Μια χάρη κάνω σε κάποιον. Είναι ήδη αρκετά θηρίο. Είμαι αντίθετος σε τέτοιες :smt117 πρακτικές.!!!!!
|
Παράθεση:
|
εγω στην θεση του κατοχου του ενυδρειου θα το εκανα μεσογειακο...
οποτε πειναω βγαζουμε και τιποτα και το ριχνουμε και στα καρβουνα:D:D:D σε τοσα λιτρα ποσα εντλερ χωρανε αραγε????? |
:smt119:smt119:smt119:smt119:smt119:smt119!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
τιιιιι λεειιι τωρα;;;;;;;;
ολο αυτο στο σπιτι σου βρισκεται;;;; αν θεσ και δευτερο για καθημερινη περιποιηση του...κηπου..σου..οχι δεν με ενδιαφφερει το ενυδρειο σου σιγα...προσφερομαι!!! οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!!! |
για μενα βαλε 1000 γκαπυ και 800 πλατυ...!!!! :D:D:D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
FishDiet:Carnivore Average life span in the wild:20 to 30 years Size:13 to 20 ft (4 to 6 m) Weight:500 to 1,000 lbs (230 to 450 kg) Group name:School or shoal Did you know?Hammerheads use their wide heads to attack stingrays, pinning the winged fish against the sea floor. Size relative to a 6-ft (2-m) man: http://images.nationalgeographic.com...1263590687.gif Ρε παιδια ουτε να κολυμπησει δεν θα μπορει το καημενο μια χαρα δεν ειναι στον ωκεανο του????? |
Παράθεση:
αλλα σε οποιον το δειχνει δεν θα φαινεται μαγκασ? |
d
και αφου μεγαλωσει φυσικα μπορει πολυ απλα να τον βγαλει στο Αιγαιο και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι -+9
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
αυτο ψαρι αν το αφησει στο αιγαιο δεν νομιζω να ζησει
|
Αμα ζησει ομως θα γινει ενας "ψιλο" πανικος
|
Παράθεση:
μονο μια φορα με λευκο που τον σκοτωσα:D |
Παράθεση:
δες αυτο χαχαχα http://10me3.blogspot.com/2011/04/blog-post_2447.html ------------------------- |
Όχι Χάρη μου...... όχι με τα δόντια.......... του είπε ότι η ΑΕΚ θα πάρει τα επόμενα 3 πρωταθλήματα σερί, και ο καρχαρίας πέθανε από τα γέλια........ :D :D :D
|
Παράθεση:
|
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα..................... :D :D :D :D :D
|
Παράθεση:
|
Αν του έλεγε αυτό Νίκο μου, τότε απλά ο καρχαρίας θα συμφωνούσε και θα πήγαινε στην δουλειά του...... ΑΡΑ, κάτι άλλο του είπε.........:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D :D :D
|
που καταλήγει αυτή η κουβέντα???
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board