και εγω θα ξέρω αυριο-μεθαυριο αν θα έρθω
|
...θα εχει και βασιλοπιτα??? :p
|
drbig (μόνο αν μοιραστούν φυτά):D
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan ? (μόνο αν τον αφήσει η κοπελιά του):grin: kingrim ? lmaikl (μόνο αν έχει βασιλόπιτα?):grin: zipo |
Εγώ θα είμαι εκεί. ;)
Υγ.Ώπα!Σχεδόν το είχα ξεχάσει.Αν κάποιος θέλει egeria densa ας γράψει εδώ για να φέρω. |
Παράθεση:
Φέρε σε μένα egeria να συμπληρώσω στα χρυσόψαρα.(Δεν την τρώνε ευτυχώς) Φέρε και την Χριστίνα, να βρω άλλον ένανν λόγο να ''πεισω'' τη δικιά μου να έρθει.. |
Παράθεση:
|
Ωραία.Κώστα και drbig θα φέρω για εσάς.Έκλεισε. (Καλά ο κύριος Κώστας σας έχει φάει στη στροφή αλλά τέλοσπάντων! :smt077)
|
Παράθεση:
O Κυριος Κώστας είναι ο bokostas? Τι πρόλαβε και έκλεισε τη μισή με pm? :smt044:smt044 |
Ναι αυτός είναι.Των φρονίμων τα παιδιά...
|
Παράθεση:
Ξέρεις τώρα τι θα γίνει ε? Θα περιμένει να παει ο κόσμος για ύπνο, και κατα τις 3-4 το πρωι θα μπει να μας :smt070:smt068:smt071 . Ολο και κανενα ξιφοπιρανχας θα μου δώσει πάλι....κανενα σαρκοφάγο κερατόφυλλο.... |
φιλος και εγω αν ερθω θελω egeria densa βασικα θελω πολλα φυτα γιατι ξεκιναω ενα 100λ φουλ φυτεμενο με μετρια φυτα για αρχη και κανα σαλιγγαρακι :) το μονο που εχω να δωσω προς το παρων ειναι φακη
|
Παρών.
|
Κι εγώ μέσα!
Thrilos το CD-άκι μη ξεχάσεις!!! Α! Ναι ο mikenuke να μη ξεχάσει λαβίδες και ψαλίδια... Θέλω ένα δυό σετάκια!!! |
Παράθεση:
Βρε Χάρη, γιατί δεν μου έλεγες ότι ψάχνεις, ευχαρίστως ΔΕΝ θα σου έδινα, χε χε :D Γιάννη, για εσένα έχω, αν δεν φτάσει του Δημήτρη. Πάνο, αν δεν έρθει ο Ευθύμης, μπορώ να στο αντιγράψω το CD-άκι. drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 |
Παράθεση:
Μου το έδωσε ο thrillos, μιας και εγώ μένω Περαία, για να στο δώσω αλλά από ότι φαίνεται μάλλον δεν σου έδωσε το τηλέφωνο μου. Είναι και αυτός "αξιοθρήνητος" σαν την ομάδα του! |
Παράθεση:
|
kostaskich
κατα 90% παρων και εγω μετα απο καιρο
|
Παράθεση:
|
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich |
κωστα ποιες γυναικες θα ειναι εκει να πω και την δικια μου να ερθει αμα εχει παρεα 99% θα ερθω οποτε οποιος εχει κανενα κλαδεματακι και κανα δυο σαλιγγαρια θα το εκτιμουσα βαθυτατα
( βαζω 99% γιατι δουλευω νυχτερινος και εχω και την γυναικα εγκυο τουρλα οποτε μπορει να προκυψει τπτ....... ) |
Παράθεση:
Κι η δικιά μου έτσι είναι.. :D κοιλιά τουμπανο (επίσης ελληνικότατη λέξη):D:D |
Παράθεση:
Ούτε αυτές δεν ξέρουν ακόμη, πόσο μάλλον οι άντρες τους..., πόσο... λιγότερο εγώ. :) Η δικιά μου συνήθως έρχεται, επίσης η Paraskevi.gr, καναδυό φορές τις κατάφεραν ο Κλεόβουλος, ο Alex, o Seleykos, οι πιο άχρηστοι είναι ο Panos1972, ο drBig και ο Kalaxan, που δεν έχουν σημειώσει ούτε 1 γκολ, παλτά σου λέω.:grin: :grin: :grin: |
Παράθεση:
|
Αντε βρε, δηλώστε συμμετοχή, 3 μέρες μείνανε και πείτε ποιοί θα φέρετε
και τις γυναίκες σας, για να ξέρει και ο kingrim αν θα "ψήσει" τη δικιά του. |
Παράθεση:
:D:D:D:D |
Παράθεση:
|
Ε να, πόσο καιρό τώρα το λέω ότι ο Πάνος έρχεται για άλλο λόγο στις συναντήσεις.
Κι αντί να διαλέξει ένα σύλλογο που ασχολείται με πλέξιμο, με χορούς, με παπούτσια...:grin: Εγώ πάλι..., αν έχει κανείς οποιαδήποτε μοςς σε αρκετή ποσότητα, θα ήθελα.:) Θέλω να ντύσω ένα ξύλο, δηλαδή τι ξύλο, δέντρο ολόκληρο, υπάρχουν ο κορμός και τα κλαδιά, του λείπει η φυλωσσιά. |
Μέσα και εγώ.
|
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich christsos |
και εγω μεσα
με αλλαγμενο ονομα |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board