Το μάτι σου έμεινε bokostas!!!
Την άλλη φορά θα τα ταϊζω μόνο σκόρδο και θα κρεμάσω μια μπλέ χάντρα! Χθες το βράδυ που ταίσα τα ψαράκια μου τα μέτρησα και τα έβγαζα καμιά 40 με 50. Ο αρσενικός που ανέλαβε την αποκλειστική κηδεμονία τους "έδερνε" όποιον πλησίαζε και τα υπόλοιπα ψάρια στριμώχνονταν στην άλλη γωνιά του ενυδρείου. Τώρα καταλαβαίνω γιατί είναι οριακά τα λίτρα και το μήκος για τα ψάρια... Σήμερα με το που άνοιξε το φως βλέπω επικρατεί ηρεμία... Καμία ένταση! Όλα κολυμπούν ήρεμα παντού! Σε όλες τις ζώνες... Ωχχχχχ! Κάτι βρωμάει σκέφτηκα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα! Δεν υπάρχει πιτσιρίκι ουτε για ίχνος :smt009. Ο αρσενικός άρχισε να γαμπρίζει με τη μία. Η θηλυκιά άρχισε (μέσα σε μια μέρα!!!!) να ανακτά τα χρώματά της που είχαν χαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ!!! Είχε γίνει ενα παντελώς γκριζο ψάρι. :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused: |
Πανο αναπαραγωγη με αλλα ψαρια μεσα ,δυσκολα..Ακομα και απο τα Kibensis που ειχα, 2-3 μικρα μονο επεζησαν μετα απο 5 γεννες. Αν θες οπωσδηποτε να κρατησεις μικρα τοτε βαλτα μονα τους.
Ειναι και η πρωτη τους φορα και δεν εχουν εμπειρια. |
Παράθεση:
Ήταν πρωτάρηδες και είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που έγινε, θα μάθουν με τον καιρό και θα τα καταφέρουν μετά από 2-3 γέννες. Φυσικά αν θέλεις οπωσδήποτε να σωθούν όλα στην επόμενη κιόλας γέννα, τότε πρέπει να τα απομονώσεις, όπως σου είπε ο Αλέξανδρος. Αν δεν τους άφησες κάποιο φως το βράδυ (moonlight, πορτατίφ), για να μπορούν να τα προσέχουν, τι περίμενες, μέσα στο σκοτάδι τους τα άρπαξαν οι φοβεροί ξιφοφόροι μου, οι οποίοι έχουν υποστεί εκπαίδευση με διόπτρες νυχτερινής όρασης για να εντοπίζουν τη λεία τους στα σκοτεινά. :p Μη σκας, κι εσύ πρωτάρης είσαι στις γέννες, θα μάθεις σιγά-σιγά, αλλά μη ντρέπεσαι να ρωτάς "εμάς" τους "έμπειρους", χε χε. :D Κι άσε τα σκόρδα κατά μέρος, δε σε γκαντέμιασα εγώ, εγώ περίμενα να πάρω ζευγαράκι από τους απογόνους, "γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?" |
4 Συνημμένο(α)
Μετά από τη σημερινή αλλαγή του landscape και μετά την προ δυό-τριών μηνών αφαίρεση όλης της vallisnerias, η εικόνα έχει ως εξής, γνωρίζοντας ότι μου λείπουν μερικά φυτάκια ακόμη....
|
Όμορφο είναι Πάνο, αλλά αυτό το μαύρο-πουάν φόντο βρε παιδί μου...
Γιατί δεν το βγάζεις, να βάλεις κάτι σε ανοιχτό γαλάζιο ...:D:D |
Ωραιο ειναι Πανο.Καλυτερα χωρις τα φυκια.
Επίσης νομίζω οτι αν σου έδινα λίγο λιμνοφιλα σεσιφλορα που πιανει και ευκολα.θα έδειχνε ακόμη καλύτερο στην αριστερή γωνία πίσω.. Αν θες πέρνα καμια βολτα να σου δώσω κανενα φυτακι(μπορει να σου αρεσει και κανενα αλλο.) |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Να ΄σαι καλά πάντως! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board