Κανονίστε οι Κατερινιώτες να είμαστε περισσότεροι(προς το παρων είμαστε ένα λεωφορείο):D.
|
Παράθεση:
|
Μεσα και εγω
|
επειδή ξέρω πως ο gkampanis θα με φέρει ούτως ή άλλως λέω να δηλώσω οικειοθελώς συμμετοχή :D:D:D.
|
gkampanis
george chris129 MiziGr Kotsos Panos1972 Rigel Τσιόνογλου Σταύρος Dream Waters chemical mac Kostaskich Παπαδόπουλος Κώστας paco smartcdi ... ε τότε λέω να έρθω κι εγώ να σας γνωρίσω όλους μαζί. Αυτό που με προβληματίζει λίγο, είναι η παρουσία του chemical mac, γιατί θα πρέπει να του εξηγήσω πόσο άδικα "πήγε" ο μονομάχος του. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ή να ξεκινήσουμε δικές μας συναντήσεις στην Κρήνη που έχει και καλύτερη "κίνηση"? Θα πρότεινα τσίπουρα και ψαρομεζέδες, νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για τους λάτρεις των ψαριών όπως εμείς. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
λύση :smt062 γιατί αναγνωρίζω τις ευθύνες μου :smt102 και δεν κάνω τον +-3. Βέβαια κι εσύ όταν χαρίζεις μια βαλισνέρια, καλό είναι να ενημερώνεις ότι είναι gigantea, πριν φτάσει το 1,30 ύψος +-8 και δεν την χωράει ούτε σε ενυδρείο με ύψος 80 πόντους :smt119. Είναι όμως φοβερή και πανέμορφη. |
Παράθεση:
|
Η ζάχαρη είναι εξτρά... :-).
Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, μάλλον θα είμαι κι εγώ... |
Ωραια παιδια γιναμε τελικα παρα πολλοι να ζητησουμε συμβαση με το μαγαζι για την τιμη του καφε:D:D:D:D:D
|
Αν είστε καλά παιδάκια και κεράσετε ακριβο καφε θα σας έχω 5-6 σακκούλάρες με φυτάκια.:D
|
Εγω εδω μεσα :D:D:D:D κερναω και καφε και μπυρα:o:o
|
Σταυρο κρατα απο ολα γεμιζω καινουργιο ενυδρειο
|
Παράθεση:
|
χαχαχα ωραιο:D:D:D:D:D Εγω εννουσα οτι ειμαι μεσα στο κερασμα και μπυρα και καφε και φαι και ΡΑΚΥ:cool::cool:. Οπου θες:):)
|
Καλα το πατε με τα κερασματα , αν ταξετε αρνι η γουρουνοπουλο θα ερθω και εγω :smt005(και φυσικα απροσκλητος ο halvas)
|
Έλα εσυ και κερνάω εγω ,πες μόνο πως το θες μαγειρεμένο.
|
Έχετε χάρη που είμαι μακρυά, αλλίως......
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ομορφα ηταν σημερα,γνωρισα καινουργια άτομα και βρέθηκα και με παλιόφιλους που ειχα να δω μηνες !!
Αυτος ο καφες ειναι και απαραδεκτος απο γευση και πανακριβος. Παιδια ειχα λυσαξει για νερο ,και το νερό τους πρεπει να είναι απο γεώτρηση μέσα απο την θαλασσα.Μια αηδια και μιση! |
Αν δεν έβρεχε κιόλας :D:D:D.
|
Παράθεση:
|
Aφού απάντησα,όλα καλά.
|
Παράθεση:
|
Να ευχαριστήσουμε και δημόσια για άλλη μια φορά τον Στρατηγούλη μας για τα φυτάκια που τόσο γενναιόδωρα μοίρασε στους παρευρισκόμενους που ενδιαφέρθηκαν :smt054
|
Ωραία ήταν!!! ¨Άντε στην επόμενη περισσότερο κόσμο!!!
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο για το μαγαζί... Ο καφές μετριότατος η εξυπηρέτηση ανεπαρκέστατη και η τιμή υπερβολική (ενδεικτικά αναφέρω πως ο φραπέ είχε 4,6€). Ίσως θα έπρεπε να ξανασυζητήσουμε το όλο θέμα... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board