βοι8ια αλλαξα το νερο τον ψαριων μ σιμερα και πε8αναν 2 ψαρια...λετε να εβαλα πολυ νερο και να μην γινοταν καλα ι οξιγονοση του νερου???????
|
Φιλε Νικο.Πες λίγο τη σύνθεση των ψαριών σου παραμέτρους νερού καθε ποτε αλλάζεις το νερο και τι ρίχνεις μετα απο αυτές.Σουπροτείνω να δανείσεις τα ψάρια σου σε εναν απο Κυπρο(π.χ Andros)στρώσε το ενυδρείο σου και μετά ξαναβάλτα μεσα.Ακομα μπορείς να βάλεις και μπόλι απο ενα ενυδρείο ωστε να στρώσει γρήγορα το φίλτρο.Μην βάλεις χελι φαλαινοκαρχαρία ζαχαρία ή κανενα αλλο ψάρι.Δεν νομίζεις πως ειναιπαραξενο οτι χανεις τοσα πολλά ψάρια;
|
Παράθεση:
good wines ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
σου βγαζω το καπελο!!! με εκανες και γελασα!!!!:smt081:smt081:smt081:smt081 |
93 απαντήσεις, 1317 αναγνώσεις, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Αυτό το thread μου μοιάζει ή σαν ριαλιτι σοου, ή σαν σιδηροδρομικό ατύχημα: είναι χάλια/τρομακτικό/ότι άλλο, αλλά όλοι σταματάνε να δούνε...:-(
|
Κακως ενα παιδι 12-13 χρονων διαχειριζεται ζωες οχι μονο χωρις επιβλεψη αλλα και με την αβαντα των γονιων αφου φανταζομαι αυτοι του δινουν τα χρηματα.
Φυσικα δεν φταιει το παιδι. Υπο αυτες τις συνθηκες οποιαδηποτε κουβεντα ειναι απλα - κουβεντα να γινεται-. |
Παράθεση:
|
ema8a to problima kai frontisa na min pe8anoun alla
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
τελικα τι ητανε ;
|
το προβλιμα ιταν οτι εβαλα πολυ νερο και το ενυδριο δεν οξυγονονετουν καλα
|
ναι ε ;
και εγω μια φορα που μου μπηκε πολυ δειοξειδιο τα απλωσα με την μπουγαδα τα ψαρια να μην ειναι στο νερο τελος παντων ποιος σου το ειπε αυτο ; δεν ισχυει |
ετσι νμζ επιδι δεν βρισκο αλλο λογο????
|
αντιχλωριο ειχες βαλει ;
σε τι θερμοκρασια ηταν το νερο ; πως εκανες την αλλαγη ; |
τι εννοεισ ποσ εκανα τιν αλαγη
|
χοντρεεεεεεεεεεεε
ποσο νερο εβγαλες , εβαλες και με ποιον τροπο |
δεν 8ιμαμε
|
Παράθεση:
|
????
|
Παράθεση:
|
Εγώ το είπα εγώ το διάβασα και μπορεί και να γελάσατε και ειρωνικά κάποια στιγμή!
Good Winess 9.999.999 εδώ ο μετρητής τρελάθηκεεεε :D |
:smt088 :smt088 :smt088
ε , τωρα ... καραφλιασα πολλα περιεργα κρουσματα δεν εχουμε τελευταια ; :smt101 :smt101 :smt101 :smt101 :smt034 :smt009 :smt030 καλα κρασσα :smt095 |
Κάποιος mod να βάλει λουκέτο...
|
:smt067:smt067:smt067RE NIKOOOOOOOOO......:smt076:smt076:smt076
Sou esteila PM. |
Παράθεση:
Οχι θετική για αυτόν που την έγραψε νομίζω(και πιστεύω).Μπορει να κλειδωθεί το θεμα αν δεν βρείτε ακρή αφού βλεπεται οτι το παιδί θέλει να ρίξει ψάρια και δεν το ενδιαφέρει αν θα ζήσουν.Ο αλλος τρόπος ειναι η σωστη αντιμετόπιση ωστε να κάνετε το παιδι να αγαπήσει το χόμπι και οχι να ρίχνει καθε ευδομάδα 6-7 κιλα ψάρια και να χάνει τα μισα τις πρώτες μέρες.Οσο για λοβοτομή δεν ξέρω τι σημαίνει.Για εξήγησε.Ξέρεις εχουμε και μια μικρή-ελαχιστη διαφορά ηλικίας.Η ειρωνία δεν οδηγεί σε τίποτα. Οσο για το καλα κρασια και τετοια παρόμοια εχω πει απο την αρχή πως δεν το γουστάρω.Μπορεί να είναι μιρκότερος αλλα οταν μεγαλώσει θα αποκτήσει την ίδια συμπεριφορά με εσας.Και ετσι ο κόσμος δεν θα αλλάξει |
Σε γενικες γραμμες η συμπεριφορα καποιων ειναι απαραδεκτη...
|
μερικοί όπου δουν μικρό παιδί που δν παίρνει απο λόγια αρχίζουν το δούλεμα..
λες και εσεις στην ηλικία του ησασταν καλύτεροι.. τσ τσ τσ ντροπή ειστε και μεγάλοι άνθρωποι μερικοί. Κλειδώστε το να τελιώνουμε (και μην πείτε πως έχω άδικο...ολοι τα βλέπουμε..):mad: |
Όποιος δεν έχει κάτι σωστό να πει καλύτερα να μη πει τίποτα. Άλλωστε κανείς δεν μας υποχρεώνει να απαντάμε. Όμως όποιος το κάνει να προσπαθεί να βοηθήσει και να μη λέει ανοησίες και να κάνει πλάκα...
Συγνώμη αλλά με πείραξε και με πρόσεβαλε η αντίμετώπιση του θέματος από μερικούς... |
Και υπόψην πως μιλάνε σε παιδιά 13 ετών .Που όπως ειπε και καπιος άλλος θα μπορούσε να είναι και το παιδί τους..:smt067
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board