Έλα Γιώργο, αλλά πρώτα κόψτου αυτιά και ουρά, αφού θα τα χάσει έτσι κι αλλιώς, πάνω στο "παιχνίδι", ακόμη κι αν μιλάς για ροτβάιλερ.:D
|
Κωστα πες την Ελενα αν θελει μπορω να της δανεισω τον δικο μου για ξεσκονισμα με την ουρα-''swiffer''.Κανει καταπληκτικη δουλεια,εμας τουλαχιστον το τραπεζακι του σαλονιου το περιποιειται κανονικα,δεν μενει απολυτως τιποτα επανω.Κουτακια η μπουκαλια κοκα κολας,μπυρας και οτιδηποτε που να περιεχει υγρο,σημαινουν την ελευση της σφουγγαριστρας..:D
Αλλα απο σκονη....ΤΙΠΟΤΑ.Αμ πως,τζαμπα τα pedigree??:smt044:smt044 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Τι είναι? Βάλε καμιά φωτό να τον δουν και οι επίδοξοι διαρρήκτες, γιατί με τα προβλήματα που βγάζουν τελευταία τα eheim, άκουσα ότι ο Μιχάλης κι ο Κλεόβουλος ετοιμάζονται να κάνουν ντου και να σηκώσουν ότι Κινέζικο φίλτρο βρουν.:D |
ασχετο αλλα κανενα διαχυτηρα θα εχει το καταστημα στο αμεσο μελλον?
Κωστα μην λες για τα κινεζικα γιατι μετα δεν θα εχουμε εμεις και θα πρεπει να πληρωσω 3φορες πανω απο την αξια του το ιδιο φιλτρο |
Παράθεση:
Αυτόν θα πάρω κι εγώ, εγγυημένος αφού είναι Κινέζος. |
εχω τον ΕΗΕΙΜ που τον πληρωσε 3 φορες πιο ακριβο και ειναι και πιο ασχημος αλλα ψαχνω κατι καλητερο
|
Παράθεση:
το πηρα την περασμενη κυριακη και εμεινα ευχαριστημενος μικρο ογκο που εξαφανιζεται και καλη διαχυση κατω απο την εξοδο φιλτρου και εισαι μια χαρα |
Σημερα πεταξα εξω απο το ενυδρειο τον Ferplast με μια αντλια 1000λ/ω γιατι ειχε εναν Ογκο τον κοσμο ολο.
Εβαλα τον ΕΗΕΙΜ κατω απο την εισοδο του εξωτερικου φιλτρου ωστε να περνει τις φυσαλιδες μεσα του το εξωτερικο αντε να δουμε αυτη η διαχυση μας εχει καψει |
Φτιάξε έναν εξωτερικό διαχύτη με σωλήνα PVC ή φίλτρο νερού από υδραυλικά.
|
Παράθεση:
|
Εγώ πάλι είδα κι απόειδα και πήγα σε μια αντλία eheim compact στης οποίας τη φτερωτή τροφοδοτώ το διοξείδιο, και η φτερωτή τη μετατρέπει σε μικροσκοπικές φυσαλίδες...
|
lion πολυ μεγαλος ογκος ρε συ
Aquaman δεν κανει πολυ φασαρια??? Τι εγινε ο αλλος διαχυτηρας που ειχες κανει? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μπορεί να καταδεχτώ να πάρω ακόμη και τον παλιο-eheim σου σε αντάλλαγμα και ν' απαρνηθώ τον υπέροχο, πανέμορφο, αξιόπιστο Κινέζο.:D |
Παράθεση:
Τι να σου πω, σε ότι αφορά τους διαχυτήρες τα έχω δοκιμάσει όλα νομίζω, εκτός από τον εξωτερικό που λέει ο lion - ελπίζω να μην πάω σε τέτοια λύση, αλλά δε λέω μεγάλη κουβέντα...:-) ------------------------- Παράθεση:
Τώρα έχω μια eheim compact που είναι και πιό συμμαζεμένη. |
Παράθεση:
------------------------- Aquaman, τον διαχυτήρα που πήρα από εσένα μετέτρεψα :grin: Τον έκοψα στην μέση, έσπασα το κεραμικό και κόλλησα σωλήνα 30εκ. μήκος και κατέληξα σε μία κατασκευή παρόμοια |
Παράθεση:
|
τι να πω ρε παιδια αυτη η διαχυση ειναι επιστημη
Βοκοστα θα παρω ματι τι εχεις και θα σου πω :) |
Παράθεση:
|
http://cgi.ebay.co.uk/Aquarium-CO2-D...item255978c64c
τον εχω κανενα 8μηνο.Πολυ καλος απλα ακουγονται οι μπαλιτσες κατα την περιστροφη τους (ειναι και πολυ εντυπωσιακος λογω αυτης της περιστροφης οπως λεει το "εταιρον ημισυ"...:smt120) |
μεσα στο νερο μπαινει αυτος?
|
Παράθεση:
|
σε ποσα λιτρα ενυδρειο με τι παροχη co2 και το εχεις στην εξοδο του φιλτρου ή δικια του αντλια και τελος ποσα λιτρα την ωρα ειναι η αντλια?
|
Παράθεση:
|
Βρε :smt084 ανοίξτε ένα άλλο θέμα- μας πρήξατε με τις διαχύσεις σας:D
|
Κλεοβουλε ειναι ονλινε καφεδακι αυτο ;)
|
Παράθεση:
Εσύ με τι αντλία το δουλεύεις; (ΥΓ: αν λυπηθεί τους υπόλοιπους κανένας μοντ μπορεί και να είναι καλύτερα να μεταφερθεί η συζήτηση για διαχυτήρες σε χωριστό θεμα...) |
1250λ/ω ειναι το φιλτρο του
|
Έχει και μικρότερους, ή παίρνεις τον μεγάλο και αφαιρείς κομμάτια από τα 3 που έχει.
|
πολυ οικονομικη επιλογη τοτε
|
Ουαου... κοιτα ρε κι εκεί που έλεγα ότι τα βρήκα με την αντλία... τρέχω στο ebay...
|
aquaman δες ποσο παει με μεταφορικα για 2 κομματια και πες μου τελικη τιμη αμα ειναι να παρουμε μαζι
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Kαι θα χώσετε αυτό το τέρας μέσα στο ενυδρείο; Βρε κάντε το εξωτερικό που είναι ίδιο σε φιλοσοφία....
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Κορίτσια...θα μου πείτε τον τίτλο του ποστ ;
:p:p:p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board