christsos
bokostas drbig - havito redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion - ο τελευταίος των (αντίστροφων) Μοϊκανών. panos1972 - πυρετός το σαββατόβραδο. zipo georgebruno jiraiya - vs godzilla. Κλεόβουλος - ατίθασα νιάτα. georgis4 ...... |
Παράθεση:
|
Παιδιά,δεν πρόλαβα να χαρώ πολύ.Δε θα μπορέσω,τελικά,να έρθω. :(:(:(
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Γιάννη σ' ευχαριστώ πολύ(2 αρσ+4 θηλ γίνεται?)
Beauκωστάκη η κόρη μου σ' ευχαριστεί πολύ για τα ξιφοφοράκια (αλλά εγώ θα αποστρέφω το βλέμμα για να μη σου κάνω τη χάρη:D:D) |
Θα έρθω και εγώ. Red Rubin έχω κάνει παραγγελία με κωδικό F75947. Αν είναι έτοιμα φέρτα στη συνάντηση. lion αν σε ενδιαφέρουν ακόμα τα 3-4 endler που λέγαμε την άλλη φορά πες μου να στα φέρω.
|
Παράθεση:
|
Γιώργο Red Rubin μήπως υπάρχει ετοιμοπαράδοτο χαλίκι Seachem Flourite στο κλασσικό χρώμα?
Αυτό: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=668 |
Παράθεση:
|
Φέρε μου 1, γιατί νομίζω τ' άλλα 11 τα έχει κλείσει ο Χαβίτο.:) Βάζω παραγγελιά.
|
Παράθεση:
|
Πως κανονίζεται συναντήσεις εσείς εδώ περα; Απο το πουθενά ξεπεταγονταί! :PΤι ώρα θα είναι; Θα είμαι εκεί!
Θα ήθελα κανένα σαλιγκαράκι εκτός των καταραμένων physa απο τα οποία έχω άπειρα και MOSS ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖ. Red Rubin οι ταϊστρες Hydor έχουν έρθει; Αμα είναι να κάνω μια παραγγελία να μου την φέρεις την Κυριακή |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
christsos bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion panos1972 georgebruno jiraiya Κλεόβουλος georgis4 Thrillos tsoum olga |
καρτα μελους θα σας βγαλει το λες αμις
|
Παράθεση:
Εδώ η λίστα ονομάτων για το ποιος θα έρθει είναι ''μυστική'' για ευνόητους λόγους.;). |
Παράθεση:
|
Δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω αν και θα ηθελα πάρα πολυ να παρω συμβουλες απο το Χρηστο για ενα βιοτοπικό 40αρι που σκεφτομαι να στησω με μπόλικες γαριδες-γκαπυ-εντλερς-κριμπενσις-αγγελοψαρα-δισκους...
Τι να κανουμε την αλλη φορά...... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
http://valuestockphoto.com/downloads...nidisk4047.jpg |
Και γω θα ερθω !! Οποιος εχει την καλοσυνη να φερει κανενα πολυ-πολυ ευκολο κλαδεματακι ,κερατοφυλλο,κρυπτοκορινα, φτερη η καμια ανουμπια .Ειναι για εναν φιλο που κανει διστακτικα το ξεκινημα του και δυστυχως τα εχω μοιρασει σχεδον ολα τα πολυ ευκολα φυτακια μου,κατι δειγματα εχουν μεινει,δεν βγαινει κλαδεμα..
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σε μένα συμβιώνουν μαζί αρκετούς μήνες χωρίς εμφανή προβλήματα! |
Παράθεση:
|
Γεια σας παιδια. Επιτελους μου εδωσε η γυναικα μου το ok για πρωινη απαλλαγη καθηκοντων για την Κυριακη. Μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσα στον ψαροκαφε και στην επιληση καυτων ζητηματων ενυδρειακου χαρακτηρα. :smt069
|
christsos
bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion panos1972 georgebruno jiraiya Κλεόβουλος georgis4 Thrillos tsoum olga ΤΑΣΟΣ |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καλά δεν άνοιξα το θρεντ λιγες μέρες και εσείς ξεσαλόσατε!!!!
Ακόμα γελάω από τα βίντεο!!!! Κωστάκη :smt041:smt041 Υ.Γ. Μιχάλη σβήσε σε παρακαλώ μια φώτο μας από εδώ γιατί μας βλέπω :smt035:smt035 .... :D |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Μάλλον και εγώ αύριο θα είμαι
|
Και εγω μεσα εκτος απροοπτου (με τα δυο "σπουργιτια" μου)
|
christsos
bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion panos1972 georgebruno jiraiya Κλεόβουλος georgis4 Thrillos tsoum olga ΤΑΣΟΣ poseidwnas maikl ......ούτε είκοσι άτομα δεν είμαστε.....άντε και ο εικοστός δεν θα πληρώσει....(καθαρίζει ο ''έτοιμος να γίνει δισκάς'' Χάρης)....:D:D:D |
να ο 20ος
|
Olga θα φέρω κλαδέματα Ludwigia repens (δεν ξέρω αν είναι η rubin της tropica), Limnophila sessiliflora, βαλισνέριες και java moss. Αν θέλει κανείς 3-4 αρσενικά endlers (γένος bocosta) ας πει να τα φέρω.
|
Εγώ θέλω λίγη moss και sessiflora.
Τα λέμε αύριο! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board