christsos
bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) panos1972 giannisaek tsoum (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος χομπίστας):) Όλγα έλα βρε με τον Πάνο, να γλυτώσεις και τους φαναρτζήδες:D |
θα παω στο χωριο ρε γαμωτο,αλλιως θα ερχομουν παλι..περασα πολυ ωραια την κυριακη!!
|
Παράθεση:
|
Θα προσπαθήσω να έρθω
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Και φυσικά να προσπαθήσεις να έρθεις (φέρε και τον καρλίτο να τον γνωρίσουμε :D:D:D). ------------------------- Παράθεση:
Σε αντίθεση βέβαια με τον giannisaek που έχει σίγουρα ένα ''άριστα''σε αυτό το φλέγον ζήτημα.:D:D:D.αφού έχει εμπαιδόσει ότι .... "ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ENDLERS ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ".... |
θα παω στο χωριο να ψοφισω.....
|
christsos
bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) panos1972 giannisaek tsoum (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος χομπίστας) lion Άντε βρε, μόνο καμμιά δεκαριά άτομα?? Αφού αύριο όλο και θα περάσετε από εκεί για ψώνια. :) |
Ψωνίσαμε σήμερα και αύριο δε μπορούμε να έρθουμε :(
|
Θα έρθω και εγώ στη συνάντηση. Αν ενδιαφέρεται κανείς για Limnophila sessiliflora, Bacopa caroliniana και βαλισνέριες ας μου πει για να φέρω.
|
Φέρε, φέρε, χαμένα δεν θα πάνε.:):D
christsos bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) panos1972 giannisaek tsoum lion Thrillos Σήμερα στις 12:00 στο Les Amis, γιατί οι Κυριακάτικες ...κούρασαν.:D ------------------------- Για λαβίδες και ψαλίδια, δείτε εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45634 |
ρε παιδια πηγε κανενας στο λεςαμις δωστε λιγες πληροφοριες
|
πολλοι πηγαμε αλλα πιαστηκαν με τα κομματικα και δεν μιλαει κανενας!!!!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Υπήρχε σχεδόν απαρτία από όσους δηλώσανε εκτός από ένα δύο άτομα που δεν μπορέσανε να ρθούνε, αλλά είχαμε την έκτακτη παρουσία του Τάσου. Γνωρίσαμε τον Γιώργο tsoum (νέο μέλος). Πολύ ψαροκουβέντα με άφθονο γέλιο και τον Χρήστο να οργιάζει στα αυτιά του Πάνου κάνοντάς τα κουδούνια. Σερβιτόρα να δέχεται ευχαρίστως την προσφορά δώρο ενός ενυδρείου. Σερβιτόρος να κάνει πλιάτσικο στα κλαδέματα... και όλα αυτά σε μια ιδανική ηλιόλουστη ημέρα για καφέ. |
Παράθεση:
(Ευχαριστώ για το φυτό) |
Παράθεση:
Γιάννη μια που το ανέφερες θα πάω την Σοφία (σερβιτόρα) την τετάρτη να στήσω το ενυδρειάκι. Μου είπε ότι θα είναι με τρείς φίλες της που ενδιαφέρονται κι αυτές για ενυδρειάκι. Οπότε όποιος μπορεί να έρθει μαζί μου να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.... |
Παράθεση:
Δίσκους είπαμε; |
Κι εγώ να θυσιαστώ για την διάδοση του χόμπυ στις πλατιές μάζες των σερβιτόρων.
Με έντλερς βέβαια. |
Παράθεση:
Να ξέρουμε πως θα προετοιμαστούμε ψυχολογικά. |
Ο χαραμαδας απλωσε τα πλοκαμια του παλι.
|
Χρήστο ευχαρίστως να σε βοηθήσω για να διαδοθούν αυτά τα υπέροχα ψάρια, οι ξιφοφόροι :p
Έχω αρκετό χρόνο το απόγευμα της Τετάρτης :rolleyes: |
Χαραμάδα, η έκτακτη συνάντηση της εβδομάδας είναι την Τετάρτη στης Σοφίας? :D:D
|
καταλαβα λαικη αγορα εγινε το λεςαμις
|
Μακρυά οι νταμαράδες από τα κορίτσια
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
(5ε μονο) |
Παράθεση:
|
Ρε λυσσαρηδες όλοι, δεν ντρέπεστε? Ρε Χαραμάδα? Αστο το κοριτσακι ησυχο, και δωστης το τηλέφωνό μου να της φτιάξω ενα ενυδρείο της προκοπής!!! :D:D:D
|
Παράθεση:
Τώρα συμπληρώθηκε η ''ομάδα βοήθειας''.:smt052 Θα το κανονίσω μόνος μου το θέμα....σε άλλο χρόνο....και δεν το ενόχλησα το ''κοριτσάκι'' mr harris....ίσα-ίσα....:) Πάντως στην επόμενη συνάντηση θα ονομαστούν όλοι οι ''πρόθυμοι για βοήθεια'' μπροστά στο κοριτσάκι...:D:D:D:D:D :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 |
θα ηθελα και εγω να βοηθισω αλλα αυτα τα μαθηματα δεν με αφινουν......:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
Ευχαριστώ πολύ για τα φυτά. Τα έβαλα πριν απο κανένα δύωρο. Αυτό που μου λείπει τώρα είναι διοξείδιο και θα είμαι κομπλε!!
Όσο για τα ενυδρειάκια για την Σοφία και τις άλλες έχω μαυρό βασαλτικό χαλίκι (αρκετά κιλα- λίγο πλυσιμο θέλει μόνο), μισό λίτρο Substrat (απλό) και λίγο Siporax να δώσω. Θα είμαι Θεσσαλονίκη απο Παρασκευή μέχρι Τετάρτη. Αμα δεν θέλετε να βρεθούμε να δωσω. |
Παράθεση:
Που να τολμήσει να εμφανιστεί καμιά κοπέλα συγχομπίστρια... |
Παράθεση:
|
Με το που λέω: "Που να τολμήσει να εμφανιστεί καμιά κοπέλα συγχομπίστρια..." ,
δηλώνεις: [QUOTE=drbig;505483]Εγώ δεν συμμετέχω άλλο Πανο οπως βλέπεις..[QUOTE] Υπονοείς κάτι επιβεβαιώνοντάς με; :D:D:D:D ************** Το θερμοστάτη θα τον πάρεις τελικά; |
Παράθεση:
& 2) Ναι ρε, σωσποδήποτε, σωποδήποτε, ποσοσδήποτε ! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
σωσποδήποτε, σωποδήποτε, ποσοσδήποτε |
Παράθεση:
|
Και μια και μαζευτήκαμε τόσοι μαντράχαλοι, ας κάνουμε κι ένα δωράκι στην Όλγα, που είχε χθες γενέθλια:
http://www.youtube.com/watch?v=LILyREDJ-kI Κι άλλο ένα, πιο προσωπικό. Προσοχή Όλγα, δες το μόνη σου.:D http://www.youtube.com/watch?v=5GkRi_RiT-4 |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board