Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35917)

lingistis 29-09-10 19:37

τώρα μην με μαλώσετε... αλλά εάν υπάρχει κανα κομματάκι ανούμπια για το κιχλιδοενυδρείο μου :smt033

(δυστηχώς δεν βρήκα από εκει που περίμενα)

bokostas 30-09-10 02:53

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 486270)
Παιδιά, 2 φίλοι από Λήμνο (μάλλον οι μοναδικοί ενυδρειόφιλοι του νησιού), ζητούν κανένα φυτάκι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44159
οπότε όποιος μπορεί να κλαδέψει, ας φέρει στη συνάντηση και τα δίνουμε σε όποιον προσφερθεί εθελοντικά να αναλάβει την αποστολή τους.
....

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maikl (Μήνυμα 486875)
Για οσους ερθουν στη συγκεντρωση ισως τους ενδιαφερει
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44186 "Ζητούνται κλαδεματα οτι προερειστε-Οι Θεσσαλονικεις προς Βεροιεις (ή και αναποδα...)"

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από olga (Μήνυμα 487247)
Να επισημανω και γω οτι Δευτερα θα στειλω δεματακι για την κοπελα στο Βολο,οποτε βαλτε κανενα ματσακι στην ακρη και γι'αυτην....
μην παει αδειο το πακετακι,θα πληρωσει που θα πληρωσει κουριερ,ας ειναι γεματο τουλαχιστον. Αν υπαρχει και καμια ανουμπια γιατι δεν εχω να της στειλω..+-3

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lingistis (Μήνυμα 487436)
τώρα μην με μαλώσετε... αλλά εάν υπάρχει κανα κομματάκι ανούμπια για το κιχλιδοενυδρείο μου :smt033
(δυστηχώς δεν βρήκα από εκει που περίμενα)

Kαλά ρε φαταούλες, άλλος έχει το όνομα κι άλλος την χάρη.:D Μια φορά είπαμε να μην μοιραστούμε φυτά, για να τα στείλουμε Λήμνο και τι έγινε???
Ένας (1) -ο kingrim- προσφέρθηκε να δώσει και τρεις (3) ζητήσατε.:smt021
Για να μπορούσαμε να καλύψουμε σε μια συνάντηση Λήμνο, Βέροια, Βόλο και Φλώρινα, θα έπρεπε αντί για ενυδρεία να είχαμε φυτώρια και θερμοκήπια.:)

ΥΓ: Τι να σε μαλώσουμε βρε Γιάννη, μετά το καλοκαίρι, όλοι φυτά ψάχνουμε.:smt117

--------------------------
Θέλω επίσης να καταγγείλω το μέλος (και παλιοχαρακτήρα) zipo, του οποίου η υπογραφή παραβιάζει κατάφωρα τους κανονισμούς του φόρουμ,
οι οποίοι ρητά απαγορεύουν την διαφήμιση υπηρεσιών και καταστημάτων, όπως φαίνεται εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44263
Signatures should not: · Advertising commercial and non-commercial products or services, by placing links or banners in the signature is prohibited.
Σε αντίθεση με την δική μου υπογραφή, που για να κατηγορηθεί για διαφήμιση, θα χρειαστεί αποκρυπτογράφηση με την συσκευή "αίνιγμα".:D

Χαραμάδας 30-09-10 08:04

Καλημέρα.
Απ' ότι φαίνεται καταλήξαμε στο ''sea to see''.
Tώρα πρέπει να δούμε πόσοι περίπου θα είμαστε,ώστε να ενημερωθεί το μαγαζί, για να μας κρατήσει έναν καλό χώρο.(εάν θέλετε το αναλαμβάνω εγώ,ξέρω το τηλ. του ιδιοκτήτη).Αν κρίνω από την ''ψηφοφορία'' έχουμε...
bokostas
zipo
posidwnas
Prokroustis
christsos
Alex_Salonica
georgebruno
giannisaek
xb307
Αλέξης6
ΤΑΣΟΣ
maikl
lignistis
drbig
chris129
mentor50
george
olga?
nikosm1?

οπότε μιλάμε για 20+ άτομα.Αν είναι να αλλάξει κάτι πρέπει πρέπει μέχρι αύριο το απόγευμα να ενημερώσουμε για τον χώρο.

Και τώρα το άλλο ''μεγάλο θέμα'' της ημέρας.
Μετά το ''sea to see'' ποιοι είναι ''μέσα'' για τσίπουρο.Την Κυριακή που πέρασε έδωσαν ''ανεπίσημο'' ok οι...christsos...xb307...bokostas...zipo...prokrou stis.
Aντε να δηλώνουμε κι εδώ ''συμμετοχή''.;).

bokostas 30-09-10 08:43

Βάλε και Κλεόβουλο και mikeepidio και paco και βγάλε τον Αλέξης6. Xρήστο κλείσε χώρο για 25 άτομα και βλέπουμε.
Και για τσίπουρα μετά, αρκεί να πάμε σε τσιπουράδικο που να ανήκει σε μέλος του φόρουμ και να διαθέτει ενυδρεία.;)
Αντώνη ρίξε στο τηγάνι κριμπενσοκροκέτες και μερικά μηλοσαλίγκαρα γεμιστά και πιάσε μια σαλάτα ρόκα-βαλισνέρια.

nikosm1 30-09-10 08:59

Στη συνάντηση της Κυριακής άν κάποιος έχει διαθέσιμα :
1. Rotala macrandra
2. Blyxa japonica
3. Limnophila aquatica
θα το εκτιμούσα πολύ!
(Το καλοκαίρι έκανα μία πατάτα και τα έχασα).

Χαραμάδας 30-09-10 09:08

Kυριακή 3-10...12:00 ''sea to see''

bokostas
zipo
posidwnas
Prokroustis
christsos
Alex_Salonica
georgebruno
giannisaek
xb307
paco
ΤΑΣΟΣ
maikl
lignistis
drbig
chris129
mentor50
george
olga
nikosm1
Kλεόβουλος
mikepidio

Eλα να βλέπω συμμετοχές και για το τσίπουρο....:p:p:p....όχι τίποτα αλλά αργότερα έχει και ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ και πρέπει να είμαστε σε ''καλή θερμοκρασία σώματος''.

bokostas 30-09-10 10:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikosm1 (Μήνυμα 487606)
1. Rotala macrandra
2. Blyxa japonica
3. Limnophila aquatica
θα το εκτιμούσα πολύ!

Δεν ξέρω αν έχω κάποιο φυτό απ' αυτά που ζητάς Νίκο, αλλά έχω μια ιδέα.
Αφού θα κατεβείς, δεν έρχεσαι κατά τις 11:30 από το σπίτι, να δεις τι έχω και να τα πάρεις μόνος σου?
Γιατί αν στα φέρω εγώ, θα σου φέρω Blyxa koreatica αντί για japonica και κουτάλα αντί για Rotala.:)
Άντε επιτέλους να πάρεις κι εσύ μια φορά, όλο στο δώσε είσαι.

giannisaek 30-09-10 11:47

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikosm1 (Μήνυμα 487606)
1. Rotala macrandra
2. Blyxa japonica
3. Limnophila aquatica
θα το εκτιμούσα πολύ!

H Rotala macrandra επιστρεφει στο αφεντικό της Νίκο... :grin:
Έχω να σου δώσω επίσης αν φυσικά θέλεις λίγο Ammania gracilis... και λίγο Alternanthera reineckii « Roseafolia »

panos1972 30-09-10 12:15

Παιδιά αυτή την Κυριακή θα είμαι αλλού! Να περάσετε καλά....

zipo 30-09-10 13:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 487571)
Θέλω επίσης να καταγγείλω το μέλος (και παλιοχαρακτήρα) zipo, του οποίου η υπογραφή παραβιάζει κατάφωρα τους κανονισμούς του φόρουμ,
οι οποίοι ρητά απαγορεύουν την διαφήμιση υπηρεσιών και καταστημάτων, όπως φαίνεται εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44263
Signatures should not: · Advertising commercial and non-commercial products or services, by placing links or banners in the signature is prohibited.
Σε αντίθεση με την δική μου υπογραφή, που για να κατηγορηθεί για διαφήμιση, θα χρειαστεί αποκρυπτογράφηση με την συσκευή "αίνιγμα".:D

Εχθές μπήκα από κινητό και ήταν δύσκολο να απαντήσω.Αλλά τώρα...Καταγγέλω ότι το κάρφωμα ήταν οργανωμένο:πρώτα μου έφτιαξε οικειοθελώς το μπάνερ -από το πρώτο συνθετικό καταλαβαίνουμε που αποσκοπούσε- και στη συνέχεια με κάρφωσε για να τιμωρηθώ :D:D:D.Και όλα αυτά,επειδή δεν αντάλλαξα το νταμάρι μου με όλα τα φυτεμένα του.Κύριε Κώστα,σας είπα.Δεν το δίνω!!!:smt082:smt082:smt082

bokostas 30-09-10 13:33

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos1972 (Μήνυμα 487664)
Παιδιά αυτή την Κυριακή θα είμαι αλλού! Να περάσετε καλά....

Πάνο θα μας λείψεις, να περάσεις κι εσύ καλά.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από zipo (Μήνυμα 487693)
Εχθές μπήκα από κινητό και ήταν δύσκολο να απαντήσω.Αλλά τώρα...Καταγγέλω ότι το κάρφωμα ήταν οργανωμένο:πρώτα μου έφτιαξε οικειοθελώς το μπάνερ -από το πρώτο συνθετικό καταλαβαίνουμε που αποσκοπούσε- και στη συνέχεια με κάρφωσε για να τιμωρηθώ :D:D:D.Και όλα αυτά,επειδή δεν αντάλλαξα το νταμάρι μου με όλα τα φυτεμένα του.Κύριε Κώστα,σας είπα.Δεν το δίνω!!!:smt082:smt082:smt082

Χεχε, το κατάλαβες ότι σου την "έστησα", έτσι? Για να μάθεις να παρατάς τα φυτεμένα για τα χαζο-νταμάρια.;)
Όσο για την ανταλλαγή, αν μου το δώσεις, ευχαρίστως σου δίνω ένα 20λιτρο χωρίς καπάκι, με 3 έντλερς.:D

zipo 30-09-10 13:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 487701)
Χεχε, το κατάλαβες ότι σου την "έστησα", έτσι? Για να μάθεις να παρατάς τα φυτεμένα για τα χαζο-νταμάρια.;)
Όσο για την ανταλλαγή, αν μου το δώσεις, ευχαρίστως σου δίνω ένα 20λιτρο χωρίς καπάκι, με 3 έντλερς.:D

:grin::grin::grin:

Εγώ θα είμαι 100% στη συνάντηση,αλλά για το τσιπουράδικο θα ξέρω εκείνο το πρωί.

kostaskich 30-09-10 13:41

kostaskich

παρων και εγω:)

nikosm1 30-09-10 17:45

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 487631)
.........
Αφού θα κατεβείς, δεν έρχεσαι κατά τις 11:30 από το σπίτι, να δεις τι έχω και να τα πάρεις μόνος σου?.............

Κώστα δεν ξέρω άν θα προλάβω. Εκείνη την ώρα θα ψαρεύω γαρίδες ;). Θα τηλεφωνήσω.
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 487655)
......
Έχω να σου δώσω επίσης αν φυσικά θέλεις λίγο Ammania gracilis... και λίγο Alternanthera reineckii « Roseafolia »......

Άν έχεις και από αυτά φέρε. Σ' ευχαριστώ!

giannisaek 30-09-10 22:33

Θα σου φέρω. Εγώ θέλω αν μπορείς να μου φέρεις ένα από εκείνα τα μικρά τα κόκκινα που μοιάζουν με κριπτοκορίνες, δεν ξέρω πως τα λένε.

kostaskich 30-09-10 22:56

kostaskich

παιδια οποιος θελει apple snails εχω απο γεννα μερικα φυσικα δωρεαν.επισεις αν καποιος εχει endlers για δωσιμο η αγορα ας μου φερει:)

giannisaek 30-09-10 23:10

Θέλω εγώ δύο αν έχεις :smt041

bokostas 01-10-10 00:24

Και 2-3 σαλίγκαρους για μένα αν περισσεύουν Κώστα.
Εντλεράκια, θα σου βγάλω ένα χαρεμάκι, ειδικά αν μου στείλεις ένα πμ το Σάββατο να μου το θυμήσεις.

george, θα κάνεις τις ενημερώσεις για την αλλαγή του μαγαζιού στα φόρα?:)
Δεν ξέρω αν εκτός από το φόρουμ του Συλλόγου κι εδώ, μήπως πρέπει να το
ανακοινώσουμε και στα υπόλοιπα (ακουαζον, θαλασσινά, κιχλίδες, δίσκους κλπ)?
Αν χρειαστείς χάρτες, υπάρχουν στο ποστ #930.

Χαραμάδας 01-10-10 07:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskich (Μήνυμα 487903)
παιδια οποιος θελει apple snails εχω απο γεννα μερικα φυσικα δωρεαν.επισεις αν καποιος εχει endlers για δωσιμο η αγορα ας μου φερει:)

Aple snailws θέλω και εγώ.Οσο για τα endlers πές μου πόσα θέλεις να σου φέρω....μέχρι 100 ... άνετα.:).

Κλεόβουλος 01-10-10 07:52

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskich (Μήνυμα 487903)

Κωστάκη (αν περισέψουν απο τους άρπαγες:D)θέλω κάνα σαλιγκαράκι:)

nikosm1 01-10-10 08:29

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 487898)
Θα σου φέρω. Εγώ θέλω αν μπορείς να μου φέρεις ένα από εκείνα τα μικρά τα κόκκινα που μοιάζουν με κριπτοκορίνες, δεν ξέρω πως τα λένε.

Κρυπτοκορίνες ;)
Θα σου φέρω.

Thrillos 01-10-10 09:04

Θα έρθω και εγώ τελικά στη συνάντηση. Θα φέρω μεγάλη ποσότητα Limnophila sessiliflora, καμμιά βαλισνέρια και λίγη moss. Κώστα αν περισέψει 1 apple snail θα ήθελα καθώς "έχασα" τον τελευταίο μήνα όλα τα δικά μου. nikosm1 κατά καιρούς δίνεις κλαδέματα Ceratopteris thalictroides, αν υπάρχει ένα κλαδάκι θα σου ήμουν υπόχρεος, καθώς ψάχνω αρκετό καιρό

bokostas 01-10-10 09:35

Ευθύμη καλημέρα, κράτα λίγη Limnophila sessiliflora για να στείλουμε στην Λήμνο.
Κι εγώ έχασα αρκετά μηλοσαλίγκαρα και το άκουσα κι από άλλους, θέλει λίγο ψάξιμο.
Ενημερώθηκες πιστεύω ότι θα μαζευτούμε στο sea to see, περιοχή Ποσειδωνίου.

bokostas
zipo
posidwnas
Prokroustis
christsos
Alex_Salonica
georgebruno
giannisaek
xb307
paco
ΤΑΣΟΣ
maikl
lignistis
drbig
chris129
mentor50
george
olga
nikosm1
Kλεόβουλος
mikeepidio
kostaskich
Thrillos

drak7family 01-10-10 09:54

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 487601)
Βάλε και Κλεόβουλο και mikeepidio και paco και βγάλε τον Αλέξης6. Xρήστο κλείσε χώρο για 25 άτομα και βλέπουμε.
Και για τσίπουρα μετά, αρκεί να πάμε σε τσιπουράδικο που να ανήκει σε μέλος του φόρουμ και να διαθέτει ενυδρεία.;)
Αντώνη ρίξε στο τηγάνι κριμπενσοκροκέτες και μερικά μηλοσαλίγκαρα γεμιστά και πιάσε μια σαλάτα ρόκα-βαλισνέρια.

χωχλιους μπουμπουριστους να τα κανετε καλυτερα!!!!:D
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 487601)

αν βαλετε και λιγο βαλσαμικο η μανιταρια μαριναρισμενα σε λαδολεμονο θα ειναι σουπερ!!!!:smt016

nikosm1 01-10-10 10:58

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Thrillos (Μήνυμα 488025)
. nikosm1 κατά καιρούς δίνεις κλαδέματα Ceratopteris thalictroides, αν υπάρχει ένα κλαδάκι θα σου ήμουν υπόχρεος, καθώς ψάχνω αρκετό καιρό

Δυστυχώς το έχω δώσει και έχω κρατήσει μόνο δύο κλαδάκια. Σε κανένα μήνα θα έχω. Οπότε τον επόμενο μήνα ;)

drbig 01-10-10 14:19

Παιδιά. Έχω καμιά 200-300 apple snails (ισως και παραπάνω..).. αλλά είναι ακόμη μικρά.. ΑΝ σωνει και καλά θέλετε τώρα να σας φέρω . Αλλιως υπομονή κανα 2 εβδομάδες ακόμη και αφοβα μπορείτε να πάρετε..

giannisaek 01-10-10 14:41

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikosm1 (Μήνυμα 488015)
Κρυπτοκορίνες ;)
Θα σου φέρω.

Αν είναι από εκείνα τα κόκκινα που έχεις στο σαλόνι σου στο Καρφουρίσιο θα σου ήμουν υπόχρεος :smt041 αν είναι κρυπτοκορίνες δεν ξέρω, πάντως μοιάζουν.
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 488172)
Παιδιά. Έχω καμιά 200-300 apple snails (ισως και παραπάνω..).. αλλά είναι ακόμη μικρά.. ΑΝ σωνει και καλά θέλετε τώρα να σας φέρω . Αλλιως υπομονή κανα 2 εβδομάδες ακόμη και αφοβα μπορείτε να πάρετε..

Χάρη θα ήθελα κανά δυο-τρία... εγώ γι' αυτό ξεφορτώνομαι το Anentome Helena zwγια να μην τα φάει.

kostaskich 01-10-10 19:15

kostaskich

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από christsos (Μήνυμα 487998)
Aple snailws θέλω και εγώ.Οσο για τα endlers πές μου πόσα θέλεις να σου φέρω....μέχρι 100 ... άνετα.:).

οσα θελεις εχω μπολικο χωρο:):):)

drbig 02-10-10 13:37

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από christsos (Μήνυμα 487998)
Οσο για τα endlers πές μου πόσα θέλεις να σου φέρω....μέχρι 100 ... άνετα.:).

:smt018 :smt018 :smt018.

gkampanis 02-10-10 21:27

Θα ερθει και ο gkampanis.....:D:D:D οποιος μου δωσει κανενα φυτακι θα του φερω ενα μπουκαλι τσιπουρο χοχοχοχ

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:05.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,04627 seconds with 10 queries