εγω θα ανεβω με την γυναικα μου κατα τις 5 :) καλη μας επιτυχια κυριοι ;)
|
Αααα, τότε παιδιά πρέπει όλοι να δείξουμε πόσο καταπληκτικοί είμαστε για παρέα και να εκθειάσουμε τον Αντωνάκη μας! Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όοοολοι!
Μωρέ πού έχω τις φωτογραφίες που είμαστε οι δυο μας...;! |
καλη μου κοπελαρα .... ανωμαλη!:D
|
Eγω κατα τις 5.50 θα ανεβω,αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι μονος η με την οικογενεια...
|
υπαρχει κανεις απο νοτια προαστια που θα παει σημερα που τον βολευει να με παρει κιεμενα?αλλιως θα πρεπει να δω με τη συγκοινωνια τι παιζεται, αν και χλωμο το βλεπω.
μπορω να ερθω οπου σας βολευει.δε λεω ναρθει να με παρει απτο σπιτι. ------------------------- βρεθηκε ακρη,στελιο ευχαριστω:) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Oποιος θα ερθει και θελει να μας συναντησει αλλα δεν μας γνωριζει,θα μας καταλαβει απο τα μπλε μπλουζακια που εχουν ενα σχεδιο ψαριου στην πλατη και γραφουν aquatek.
Eπισης αν καποιος δεν φοραει μπλουζακι αλλα ειναι γυμνος απο την μεση και πανω και πυκνοφυτεμενος ολλανδικου τυπου στο στηθος και στην πλατη αυτος θα ειναι ο Αντωνης...:smt042 Ακομα,αν δειτε καποιον ωριμο,γλυκο και σεξυ συναμα με πλουσια κομη,θεληματικο πηγουνι και ανορθωμένους γλουτους αυτος δεν μπορει να ειναι αλλος απο τον Δημητρακη Rottbea...:smt007 Αν δειτε καποιον ψηλο,αξυριστο με αυστηρο βλεμμα και λευκο δερμα ωσάν γαλα ΑΓΝΟ και φερει στην κεφαλη του φωτεινη επιγραφη ΤΑΧΙ,αυτος θα ειναι ο Στελακος μας...:smt110 Τα υπολοιπα φρουτα απο κοντα...:smt079 |
Ένα μικρό update... ψιλοσυμμάζεψα το τοπίο της ντροπής στη μούρη μου για να φέρνω λίγο σε άνθρωπο και η φωτεινή επιγραφή είναι με ροζ νέον!
|
:smt081:smt081:smt081
|
την κυριακη οποιος περασει απο το περιπτερο θα φαει και λουκουμακια και χαλβαδοπιττες... :D:D:D
|
Παράθεση:
------------------------- ΡΕΕΕΕΕ μην τα φατε ολα θα φερω και τις κορες μου! |
xaxaaxaax...δεν παίζεστε πάλι...εγω λογικά θα ανέβω κατα τις 2-3 με συγκοινωνία..(γιατι τοσο νωρίς μάλλον δεν κόβω κανέναν να ανεβαίνει !! )
|
|
Dimis-exelix..σημερα θα φέρετε καμια φωτοτυπία απο εκεινες που λέγαμε μηπως?!>!
|
Μου άρεσαν πάρα πολύ και τα δύο ενυδρεία και εύχομαι καλά αποτελέσματα απόψε!!!!
:smt041:smt041:smt041 Μπράβο σε όλους σας, και στους υπόλοιπους συμετέχοντες με ενυδρεία και δίσκους, και να ευχυθω πάντα τέτοια!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board