Εχουμε λοιπόν
Βennigans... Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno Άντε φηφίστε και οι οπαδοί του Βennigans, γιατί φτάσαμε στο 7-0, αλλά οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις είναι τουλάχιστον 3πλάσιοι. Εννοείται ότι αν προτιμάτε άλλο μαγαζί, το γράφετε από κάτω και δίπλα το όνομά σας. Καλό θα είναι μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή να αποφασίσουμε κι αν συμφωνεί κι ο Σύλλογος, να το αναρτήσουμε επίσημα. |
Μέσα και εγώ για το sea-to-sea
|
Βennigans...
Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek |
Sea to sea 12 points εεεε και εγώ για εκεί λέω :grin: :grin:
|
Θα το μετανοιώσετε... Αλλά εγώ θα πάω με την πλειοψηφία.. ουτως η άλλως ο Bokostas θα με παει και θα με φερει!!!! :D:D:D
|
Παράθεση:
Βennigans... Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307... Mε την πλειοψηφία...drbig :D:D:D |
Κι εγώ ''το ρίχνω'' στο sea to sea!!
|
Βennigans...
Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307...Αλέξης6... Mε την πλειοψηφία...drbig |
Ενα μονο σας λεω: κανονιστε να "τυχει" να κατεβω και να μη βρισκω να παρκαρω....:smt075
|
Παράθεση:
|
sea to sea
13ος και τυχερος:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt04 |
Παράθεση:
Για να δούμε... περίπου 30 άτομα, μούμπλε μούμπλε... με 5 ταψάκια καθαρίζεις! |
Παράθεση:
|
Βennigans...
Sea to see...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307...Αλέξης6...ΤΑΣΟΣ... Mε την πλειοψηφία...drbig |
να δω ποσες σελιδες ακομη θα γεμισετε με ποστ μεχρι να αποφασισετε....:D:D
|
Παράθεση:
Ο Χάρης κουλουράκια...ο Πάνος ραβανί...σε λίγο θα θέλουμε με τον καφέ...''κοντοσούβλι''...:o:smt120:o Ρε μπάς και τους καθρέπτες που έχετε στα σπίτια σας τους πήρατε από το ''magic park'', και οι ζυγαριές είναι του ''γερολαδά''....:grin::grin::grin: |
Παράθεση:
|
Αν ψησω να κατεβει κι ο Γιαννης(lingistis) μεχρι Βεροια μετα θα ερθουμε μαζι ;)
|
Χαρη αν ερθεις να με παρεις απο το σπιτι θα δεχθω να ερθω!
|
Παράθεση:
Παιδιά, 2 φίλοι από Λήμνο (μάλλον οι μοναδικοί ενυδρειόφιλοι του νησιού), ζητούν κανένα φυτάκι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44159 οπότε όποιος μπορεί να κλαδέψει, ας φέρει στη συνάντηση και τα δίνουμε σε όποιον προσφερθεί εθελοντικά να αναλάβει την αποστολή τους. Εγώ θα βγάλω αρκετά κλαδέματα, αλλά αυτήν τη φορά, για μια φορά, ας μην τα μοιραστούμε εμείς, ας τα στείλουμε ομαδικά στην Λήμνο. Τα παιδιά εκεί φτύνουν αίμα για να βρουν φυτά και νομίζω αξίζει τον κόπο να τους στείλουμε ένα καλό πακέτο, γι' αυτό φέρτε ότι μπορείτε. |
Παράθεση:
αχ... πως ξέρεις να τα λες... λοιπόν εγώ ψυφίζω όπου έχει να παρκάρει ο Μαικ, ας έχει κουλουράκια (ρεβανι θα βρούμε στην Βέροια) και το πιο συμαντικό να μην ξαχάσουμε την υποδοχή παιδιά, πολύ συμαντικό πράγμα η υποδοχή... νάχουμε να λέμε με τον Μαικ και κάτι στο ταξίδι επιστροφής ;) |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
:smt044:smt044:smt044 Μπράβο Δημητράκη κι επειδή ήσουν τόσο επιμελής, την Κυριακή μπορείς να διαλέξεις πρώτος πού θα καθήσεις και με τι προσανατολισμό.;)
Για να βοηθήσω τους αμφιταλαντευόμενους, σας συστήνω να επισκεφθείτε την σελίδα του SEA TO SEE στο φατσοβιβλίο (δεν χρειάζεται να είστε μέλη) και να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες, :D(όπως και στο προφίλ του προσωπικού:p): http://www.facebook.com/group.php?gi...0045645&v=info Παραθέτω και 2 χάρτες για να το βρείτε πιο εύκολα. Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1. Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ. |
Μετα απο μια προχειρη 3ωρη ματια που εριξα στο φατσοβιβλιο του sea to sea μπηκα σε οικο-περιπετιες. Μεχρι εχτες ελεγα στη γυναικα μου τι καλο μαγαζι που ειναι και ποσο καλο καφε εχει και τωρα πρεπει να την πεισω πως ειναι συγχρονο καφενειο. Αρε Κωστα τι τραβαμε και εμεις οι παντρεμενοι!!!:smt075
|
Λογω ασχετοσυνης η συναντηση ειναι την Κυριακη??
Δυστυχως με μιση καρδια πρεπει να ειμαι στο Duisburg!! Εχει πρωταθλημα δισκων.......... Κωστα βαλε παραγγελεια και συναντιομαστε Καλαμαρια! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board