δυστηχως δεν θα μπορω να παρευρεθω αλλα
μην ξεχασεις τον αρχαριο χομπιστα Σπυρο😀 και αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα να μοιραστουν φυλλαδια. φροντιδας μονομαχου και χρυσοψαρων |
Αντε παιδιά να βρεθούμε εκεί όσο το δυνατό περισσότεροι :)
|
και μη διστάζετε να συμμετέχετε και στην ομάδα μας ;)
Παράθεση:
|
Πλεον μπαινουμε στην τελικη ευθεια για την μεγαλυτερη εκθεση κατοικιδιων στην Ελλαδα.
Εκει οπου θα ειναι το φορουμ μας με δικο του περιπτερο και ελπιζουμε να βοηθησουμε το χομπυ του ενυδρειου με τις δρασεις μας και αυτα που θα παρουσιασουμε. Οποιος θελει να βοηθησει με τις ιδεες του,τον χρονο του,τις δεξιοτητες του κ.α. μπορει να ερθει στην παρεα μας,αρκει να το αναφερει εδω και θα του δωθει προσβαση σε υποφορουμ που τρεχει για την εκθεση. Να αναφερω περιληπτικά μερικα πραγματα που θα χρειαστουμε για να ξερετε και γιατι μιλαμε. Θα χρειαστουμε ενυδρεια διαφορων μεγεθων,σε καλη κατασταση και απολυτως λειτουργικα,εξοπλισμο οπως φιλτρα,φωτα,θερμοστατες,υλικα διακοσμησης,φυτα ενυδρειου,ψαρια φυσικα ολα θα ειναι δανεικα και θα επιστραφουν στο ακεραιο. Θα χρειαστουμε μεταφορικο-α μεσο-α για το κουβαλημα του εξοπλισμου. Θα χρειαστουμε απλα τα χερια σας για βοηθεια σε ολους του τομεις. Θα χρειαστουμε χομπιστες να στησουν ενυδρεια θεματικα-βιοτοπικα-κοινωνικα-χρυσοψαρα-θαλασσα κ.α. Θα χρειαστουμε ανθρωπους που γνωριζουν απο διακοσμηση για να μας ντυσουν τον χωρο... Θα σας χρειαστουμε ολους,με οτι εχετε διαθεση να δωσετε για το χομπυ σας. Και σιγουρα εχετε να παρετε πολυ περισσότερα απο οσα θα δωσετε με αυτη την εμπειρια που θα βιωσουμε εκει περα ολοι μαζι. Να ειστε σιγουροι... |
Αγαπητε κοκκινε....αεκιτζη...μπορω δωσω ενυδρειο 25λτ με την βασουλα του για να στηθει γαριδαδικο με ΟΛΟΚΟΚΚΙΝΕΣ γαριδες.Επισης. μπορω να παρεχω δισκια σε μεγαλη ποσοτητα αν στησετε ενα barebottom ετσι ωστε να βλεπει ο κοσμος πως ειναι τα δισκια πριν γινουν τουβλα οπως θα τα βλεπει στον διαγωνισμο των δισκων.Αυτα τα ολιγα......
|
Ευχαριστούμε πολύ γαυρακο από τα Φιλαδέλφεια (άλλο πάλι και τουτο)...
Θα σε χώσουμε κι άλλο εσένα εφόσον θα σε έχουμε δίπλα μας όλη μερα. |
Θα τιμήσω την προσπάθεια σας - που εύχομαι να γίνει και δική μου τον επόμενο χρόνο - με την επίσκεψη μετά του υιού μου ...
Σπάω το κεφάλι μου πως θα μπορούσα να συνεισφέρω!!!!! Ίσως στα μεταφορικά μιας και έχω ενοικιάσεις αυτοκινήτων , αλλά μόνο συμβατικά . Αν υπάρχει έλλειψη μέσων μεταφοράς , διαθέτω 2 αυτοκίνητα για αυτόν το σκοπό . Οι οδηγοί πρέπει να είναι άνω των 23 ετών και να κατέχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον ένα χρόνο . Στην διάθεση σας και ανυπομονώ να σας γνωρίσω απο κοντά !!!!! |
ευχαριστουμε πολυ!!!
μπορει η προσφορα σου να αποδειχτει σωτηρια:) αλλα και λιγο χρονο αν εχεις να ερθεις αποκει,και αυτο ειναι αρκετο.εστω και μιση ωρα,ενα ακομα ζευγαρι χερια για βοηθεια θα ειναι πολυ χρησιμα;) θα εχει πολυ δουλεια το στησιμο και το ξεστησιμο... παντως μου φαινεται θα εχουμε πολυ δυνατο team αυτη τη φορα. υπαρχει εμπειρια δυο εκθεσεων και ενος διαγωνισμου. και αν υπολογισουμε και τους δισκους που βοηθησαμε τις δυο προηγουμενες,τοτε ειναι 3 οι διαγωνισμοι:cool: |
Από μέρους μου μπορώ να διαθέσω το ενυδρείο που έχω, με όλα τα καλά που έχω μέσα για να γεμίσουν τον χώρο.
White Cloud Mountain Minnows |
τζορτζ αυτο μαλον μαζι θα το κουβαλησουμε:)
|
Η βάση θα είναι πρόβλημα...
|
Ετσι σας θελω...
Συνεχιστε,και η παραμικρη βοηθεια σας μπορει να κανει την διαφορα. Αλλα σας το ξαναλεω,δεν ζηταω την συμμετοχη για την βολή μου,αλλα γιατι θα διαπιστωσετε ποσο ξεχωριστη εμπειρια ειναι μια εκθεση που αφορα το χομπυ μας. |
Dimi... σου έχω στείλει ΠΜ και με έχεις ξεχάσει!!!!
|
1 Συνημμένο(α)
Έχουμε και καινούργιο bannerακι της έκθεσης με τον διαγωνισμό Δίσκων:)
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1472542693 |
Ωραία κόλπα Κωστή! :)
Κάντο και με τους διαγωνισμούς αυτό.... |
Δίκιο έχεις, θα το κάνω
|
Παράθεση:
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους :smt052 ...και για να σας φτιάξω :D https://soundcloud.com/spyros-delta/gab-master4 |
αυτη την κυριακη 11/9/16
θα πραγματοποιηθει εκτακτη συναντηση-ψαροκαφες στο γνωστο μερος στο θησειο,με θεμα την εκθεση και οχι μονο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93542 οσοι πιστοι προσελθετε:) ειναι ευπροσδεκτοι ολοι για να ακουσουμε ιδεες και να τα πουμε.ακομη και αν δεν εχετε ζητησει προσβαση στο υποφορουμ της εκθεσης(ηρθε η ωρα να το κανετε:p), ελατε να τα πουμε απο κοντα. οσο περισσοτερες ιδεες πεσουν στο τραπεζι,τοσο καλυτερα. κιαυτο βοηθεια ειναι;) |
Μια χαρά... κλεισμένο ΌΛΟ το Σαββατοκύριακο μου!!!!! :smt120 :rolleyes:
:D |
καλημερα παιδια!
θελω και εγω να συμμετεχω στην έκθεση όπου μπορώ! ευχαριστω........ |
Θα στησεις το φυτεμενο εσυ...
|
εγω?
|
αμε...:D
|
Παράθεση:
μπορώ όμως να προσφέρω υπηρεσίες σε πιο νευραλγικές θέσεις! |
αρε νικολα απο ριφα σε φυτεμενο !!!!
θελω να σε δω στα δυσκολα!!! |
Πλακα σε κανω,οπου εισαι χρησιμος και οπου θες εσυ να προσφερεις θα το κανεις.
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ευχαριστώ ντιμι! |
καποιος να του ανοιξει την πορτα ρε παιδια,χτυπαει κουδουνι ο ανθρωπος και δε μπορει να μπει:D
(στο φορουμ της εκθεσης:D) |
Κι εγώ μέσα είμαι. Μπορώ να διαθέσω εξοπλισμό (ενυδρεία, υλικά ντεκόρ κλπ) αλλά και -πρώτα ο Θεός πάντα- κάποιο χρόνο προσωπικής απασχόλησης αν χρειαστεί είτε πριν είτε κατά την διάρκεια της έκθεσης.
|
Κανεις ακόμα γιωργο.
|
Όλοι θα πάρετε....μόνο μην αγχώνεστε :p
|
Εκτος απο την Αρτεμισια κανας αλλος απο τον μακρινο βορρα θα κατεβει να βαλει κανα χερακι,ή εστω να τον τραταρουμε ενα περγαμοντο σαν επισκεπτη?
|
εγω θα ειμαι κατά 99% κάτω
|
Το τσιμπησες το περγαμοντο...
|
ωραιααααα με τα βιοτοπικα τι κάνουμε ;
|
Ακυρωθηκαν Λιακο...
Ελα να στησουμε κανα βιοτοπικο στο περιπτερο του Gab αμα θελεις. |
ειμαι μέσα
|
Βαλτε και τον Ηλια στο Τρενακι...
|
περιμένοντας τo magic bus:smt020
|
:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board