Μπράβο Σάκη.........."πίτα" το έκανες!!!
|
Μπραβο Σάκη και απο εδω.Χιλια μπραβο για την κινηση σου!!!!
|
ωραιος μεγιες...!!
Σακη ανθρακα αντιφως δεν δουλευεις φιλε? ααα και να ξερεις αυτό το φωτιστικο δεν κανει να πας σε led...! ρωτα τον σακη αυτος ξερει...!!!:D:D:D |
μπραβο ρε φιλε πολυ ωραια κυνηση αλλα δεν περημενα τπτ λιγοτερο απο σενα!!
ειμαι συγουρος οτι θα το χαρεις και θα το αξιοποιησεις στο επακρο!!!!! |
Σακη οτι και να πω για εσένα ειναι λιγο!
Στην έκθεση ομως σε χάρηκα! Η θετική σου ενέργεια σε συνάρτηση με το πάθος σου για το χόμπι συνθέτουν ενα εκρηκτικό ταπεραμέντο που εμένα μου αρέσει γιατι ειναι αυθεντικό και αληθινό,πράγμα που σπανίζει τις δύσκολες εποχές που ζούμε! Πρώτον μπράβο σου για την ανταλλαγή με τον γιωργο(tanganyikas)! (Γιωργαρα τα γλύτωσες προς το παρών τα αλάτια αλλα βλεπεις οτι σε γύροφέρνει τον τελευταίο καιρό):D Και δεύτερον συγχαρητήρια για την κίνηση σου να κανεις δώρο τον εξοπλισμό του νάνο! Μπράβο σακη εχεις μεγάλη καρδιά! Περάσαμε φανταστικά φιλε τις ημέρες τις έκθεσης,να εισαι πάντα καλα,γερος και δυνατός! |
Ο Σάκης είναι δύναμη στ' αλάτια !!! Μπράβο κι από μένα, φίλε :-)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Στο άλλο όμως δουλεύω συνέχεια και σε ριακτορα. Παράθεση:
Παράθεση:
Η έκθεση φανταστική όπως και ο κόσμος που ηήταν εκεί ! Φυσικά δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά άλλα και αυτό έχει την γλυκά του ! Ελπίζω να ξανά έρθω σύντομα σε κάποιο καφέ ! Παράθεση:
Παράθεση:
Όταν θα είσαι έτοιμος η ομάδαρα θα είναι εδώ να σε βοηθήσει στα πρώτα βήματα ! |
καλοριζικο σακη
πολυ ομορφοσακη και το στησιμο μου αρεσει οταν το καλυψεις με κοραλλια θα ειναι σουπερ φουλ του θαλασσινου γινεται.... |
Σάκη καλορίζικο!!! θέλουμε φωτο αν ξεθολωσε!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
ελα ρε φιλε!!! μια χαρα πας ολο και στοκαρεις! μπραβο μπραβο συνεχισε ετσι δυνατα!
|
Λεο τα πρώτα κοράλλια είναι δικά μου !
Τα υπόλοιπα είναι οόλα δώρα και ανταλλαγές..... Έχω και κάτι ζοανθους καινούργιους θα ανεβάσω σιγά σιγά ! |
μπραβο σακη πανέμορφο!
φοβερή δουλεια έκανες πάλι φιλαρακι μου! |
|
Ονειρεμένο νάνο!
Φανταστικό αποτέλεσμα σακη συγχαρητήρια! |
Πολυ μ αρέσει...! Πολύ δυνατό να είσαι καλά και να το χαίρεσαι Σάκη..!
|
|
οι ricordeas ολα τα λεφτά Σακη, να δουμε τι χρώμα θα βγουν και οι δικές μου και θα κάνουμε τράμπα. σίγουρα εχω μια γαλάζια που δεν την εχεις.:smt019
|
Αρρωστια λεμε :D
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αλλά έτσι και βάλεις ριακτορα ασβεστίου τα Sps από μένα όλα ! Παράθεση:
Παράθεση:
Όλοι θα πάρετε κύριοι!!!:grin: |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Πανεμορφο το νανο σου Σακη!!!Να το χαιρεσαι φιλε!!
|
Παράθεση:
Άμα σταθερό ποίησης της παραμέτρους το να βάλουμε μερικά sps δεν θα σου αλλάξουν κάτι! |
Παράθεση:
Και τα δύο έχουν την Χάρης τους ..... |
[QUOTE=j.p.;974502]εγινε νικο, να εγκατασταθουν καλα και θα στειλω και ρικο και οτι αλλο θες, τα ειπαμε και με το σακη.
------------------------- γιαννη και μόνο που το λες με σκλαβώνεις φιλαρακι! σε ευχαριστώ να είσαι καλά γιαννη! ------------------------- σακη πάει τεζα το νάνο! ΜΠΡΑΒΟ φιλαρακι μου! |
Νικόλα ευχαριστώ πολύ το κάθε ενυδρείο έχει την χάρη του !
|
Καλησπέρα σακη!
Ζέστανε μας λιγο με τα κοραλλακια σου φιλαρακι μου. |
Νικόλατο ενυδρείο από την αλλαγή της γυάλας και του αραγωνιτη ξεκίνησε η διατομικη άλγη λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει φύγει!
Δεν καθαρίζω θα περιμένω να φφύγει μονής της !!! |
Άλλο πράγμα......
Πολύ ωραία φίλε..... Όσο για τις Ricoreas....απλά τρελαίνομαι.....:D |
Παράθεση:
καλά θα κάνεις φιλαρακι! αναμένουμε την συνέχεια με πολυυυυυυυυ αγωνία! |
|
https://www.facebook.com/groups/140212722813518/
Εδώ μια live μετάδοση από το νάνο μου! |
Φοβερο το αποτελεσμα..Κατι τετοια βλεπω και λεω να το γυρισω στα αλατια :p
Το φωτιστικο της dennerle τι λεει?Ευχαριστημενος? |
Παράθεση:
Φυσικά μέχρι τέλος του χρόνου θα το αλλάξω! Αλλά στην καμία δεν σημαίνει ότι θα είναι επειδή δεν καλύπτει. ... Εσύ έχεις θαλασσινό; |
Παράθεση:
Οχι,αλλα δεν με βλεπω να το γλυτωνω για πολυ ακομα! :rolleyes: |
Αν πεις ότι ξεκινάς μπορώ να σε βοηθήσω.
Έχω και αραγωνιτη λευκό η μαύρο και βράχο να σου δώσω να ξεκινήσεις. |
Παράθεση:
Εγινε Σακη σε ευχαριστω,προς το παρων θα κοιταξω να παρω τα τζαμια να το κολλησω και βλεπουμε. Περιμενω να δω και το diy led που θα φτιαξεις να παρω ιδεες! ;) |
Παράθεση:
Με 1-2 τέτοια είσαι κομπλέ! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board