Παράθεση:
|
παιδια τα εχω παρει και εχω ξενερωσει....
μεσα σε 15 μερες εχω χασει 1 γκομπυ, 1 κλοουν και ενα sixline απο αυτοκτονια.... τα εχω βρει εκτος ενυδρειου... τι γινετε?? καθε μηνα θα περνω καινουρια ψαρια?? αμα βαλω σιτα δεν θα κοβω πολυ το φως...???. ο αιτιος απο οτι εχω καταλαβει ειναι ενα ντοτυ νομιζω λεγετε... ειναι αυτο το μωβ-κιτρινο ψαρι:confused:ειναι πολυ αλητης... |
Παράθεση:
|
και τι να κανω?τι λυση προτεινετε??
|
Παγκανιελα λεγετε το ψαλι ψηλε :p Βαλε λεκανες γυρω γυρω μηπως κα σωσεις κανενα :D
Περαν της πλακας εχω και γω αυτο το ψαρι. Εχει καβατζοσει ενα βραχο και δεν παταει τιποτα εκει. Δεν εξωθει ομως τα υπολοιπα απο το νερο. Μηπως φταιει κατι αλλο; |
Παράθεση:
επειδη το ενυδρειο μου δεν ειναι πολυ μεγαλο εχει ολο το ενυδρειο δικο του και τρομοκρατει τα αλλα ψαρια...τα κυνηγαει παντου... |
Αν μιλάμε γιαυτό το ψάρι http://www.liveaquaria.com/product/p...143&pcatid=143 όντως γίνεται αρκετά επιθετικό όταν άλλα ψάρια πάνε στην περιοχή του.Το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις είναι να μην το βάλεις σε λίγα λίτρα ή να το δώσεις τώρα που το πήρες.Εναλλακτικά αν σε παίρνει φτιάχνεις ένα τελάρο με σίτα στις διαστάσεις του ενυδρείου ώστε να αποφύγεις "αυτοκτονίες" στο μέλλον!
|
Διώχτο! Παλιόψαρο! Μπορεί να επιτεθεί ακόμα και σε τανγκ 25 πόντους το άτιμο.
|
Δεν μπορω να το πιάσω με τίποτα. ....... Θα του ρίξω φόλα. ...
|
Δοκίμασε με τροφή και παγίδα. Συνήθως πιάνει.
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board