Παράθεση:
παντος νομιζω οτι εχουν συνηθησει στα πολλα ευρω σε ρευμα... αν σκεφτεις ποσο μεγααααααλαααααααα σαλονια εχουν και ποσο μεγαααααααααλααααα φωτιστικα για να ειναι φωτινα... οποτε δεν αλλαζει κατι, θα σβησει τα μεγαλα φωτα του σαλονιου και θα αναβει του ενυδρειου...:D:D:D:D |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
καλημέρα Τζίμ, πάντως η επισήμανση του Κώστα82 δεν αφορούσε απλά το κόστος του ρεύματος αλλά και την ευκολία εργασιών στον πάτο. αφού θα το κάνεις με φυτά θα έχεις ανάγκη να παρεμβαίνεις άρα πρέπει να μπορείς να ακουμπάς και να εργάζεσαι με το χέρι σου σε τόσο μεγάλο χώρο. πως θα το κάνεις με λαβίδες? κράτα τα κρατούμενα εσύ σε χαρτί και αποφασίζεις. γι αυτό εξ άλλου δεν ρώτησες?
|
το'' :D '' παραπάνω το έβαλα γιατί οι πράξεις είναι λάθος και λεντ σου πρότεινα γιατί είναι καλύτερα από τ5 και μετάλλου ο αρνητισμός δεν με αντιπροσωπέυει φίλε μου ;) εξάλλου και εγώ θα κολλήσω ένα κτηνάκι σιγάσιγά και το ψάχνω
|
Κανε ξυλινο.....;) Με της 2 οθονες γιαλυνες και χωρισμενες σε 4 τζαμια.Ευκολο,εφικτο, και δεν θες ουτε σημαια ουτε σοβρακο.
|
Παράθεση:
|
θελω να τα βλεπω ολα και χαιρομαι που ακουω μαλλον διαβαζω τα παντα....σιγα σιγα...αν πω τελικα οτι το κανω θα τα βρω ολα....ειναι ονειρο....και πιστευω οτι για ολα υπαρχουν λυσεις...μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα η αγαπη για το σπορ που λεμε.....και ιδικα απο τοτε που μπηκα εδω....εχω μαθει αρκετα...και συνεχιζω να μαθαινω...
|
παρακολούθησε και την κατασκευή του Thanasis76 από την Σύρο, εκεί θα δεις και πολλά τεχνικά ζητήματα να τα επεξεργαστείς στο μυαλό σου για την δική σου κατασκευή
|
Παράθεση:
αλλα λογια να αγαπιομαστε. κανε ενα σωστο θεμα, δωσε μας τα δεδομενα, και ξεκινα απο την αρχη!!!!!!! φαντασου να λεμε , λεμε, λεμε, λεμε.... και να ερθει ο μηχανικος και να σου πει δεν γινετε....:confused::confused::confused::confused: οποτε οπως καταλαβαινεις παρε τα πραγματα με την σειρα και ολοι θα ειμαστε διπλα σου να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα. παντος να ξερεις δεν εχει καμια σχεση 60 λιτρα που συντηρεις με 1000+ |
εγω τον καταλαβαινω απολυτα τον τζιμ.
θα ξεκινησει να το κανει σε ικαριωτικους ρυθμους. και λογικα θα ολοκληρωθει η κατασκευη οταν θα αρχισει να τον πληρωνει η ΔΕΗ :D. |
μα ρε παιδια αν δεν μου λεγατε ολα αυτα ακομα θα φανταζομουν....μου ειπατε να κανω καποια πραγματα.....θα τα κανω....αν τα ηξερα απο μονος μου δεν θα εβαζα θεμα....αρα γιατι ειμαι λαθος...?αν μου πει ο μηχανικος οχι...ακυρο....λετε αν το ηξερα πριν να μην το ειχα κανει....?και ναι....θα γινει πολυ αργα....στην ικαρια ειμαι...δεν ειμαι αθηνα....χρονοςςςςςςςς......οταν βρω τον μηχανικο και κανονισουμε και αφου παμε για κανενα τσιπουρο....μετα απο κανενα μηνα θα ερθει να δει και να μου πει....και παει λεγοντας.....ετσι ειναι εδω....
|
Παράθεση:
Μπραβο ετσι....φεεεετα...;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board