:smt023:smt023:smt118:smt103
|
να στε καλα! επλπιζω να βρω λιγο χρονο αυτην την βδομαδα και να βγαλω αγγελια για τα μικρα μου! ( που εχουν γινει τουμπανο ) και να βρουν καινουριο σπιτακι !
|
πουληθηκαν ολα! εγινε ανταλαγη με ολα τα μικρα μου περιπου 70 ψαρακια 7cm + ολα τα μεγαλα που ειχα στο ενυδρειο περιπου 40 ψαρια για 4 φροντοζες blue zair 15+++cm 1male-3female αγριες πιασμενες.... κοστολογικα αυτο το ψαρι στο μεγεθος που ειναι κοστιζει 1000 ευρο το 1.... πιστευω ηταν καλο deal και θα περασω το ενυδρειο μου σε αλλο επιπεδο... το ψαρι αυτο για οσους γνωριζουν κανει 3-4-5 χρονια για να φτασει σε αυτο το μεγεθος... χωρτασα με την malawi και παμε για tankanika με λιγα και ποιοτικα ψαρια! βλεπω το ενυδρειο μου αδειο ομως τωρα και κατι με εχει πιασει.... σε 1 μηνα θα ερθουν αν πανε ολα καλα...! στον χρονο αυτο λεω να αλαξω μεσα το ενυδρειο για να ειναι πιο βιοσιμο για αυτην την αριστοκρατικη κιχλιδα!
|
αντε με το καλο να ερθουν:Dαλλαγες???χμμμ...θα αρχησουν τα μαστορεματα?:pπερημενουμε υλικο!!!
|
Πολύ ωραία δουλειά, συγχαρητήρια!
|
Κιταζωντας για τα blue zair επεσα πανο σε μια αγγελια που πουλιοταν τετια ψαρια προς 35ευρ μικρα 2,5ποντ τη ειναι αυτα?????στην αθηνα καπου.:p:pκαι ειχα σκοπο να ερθο απο εκει να επερνα ψαρακια.:smt023:smt023 καλες δουλιες και παλι.
|
υπαρχουν ψαρακια αλλα οχι στο μεγεθος τον 7 cm! σε περιμενω για καφεδακι! λοιπον ναι ειναι μεγαλη καψουρα αυτες για μενα και θα αλαξουν πολλα μεσα στο ενυδρειο...θα φυγει και η πλατη και θα φτιαχτει κατι καλυτερο...
|
Κουμαν φίλε μ τι έχεις φτιάξει ένταξη δεν παιζεσε...
|
ευχαριστω για τα καλα σου λογια! εχουμε και συνεχεια...τα ψαρια εχουν φυγει ολα και εχουνε μπει 5 φροντοζες blue zair moba f0 (αγρια) εχω σκοπο να το αλαξω και εσωτερικα... να φυγει το backroynd και να μπει πολυ πετρα...
|
Παράθεση:
|
παιζουν πολλες! θα ανεβασω με την καινουρια παρουσιαση που θα κανω! λιγο υπομονη!
|
Παράθεση:
|
ναι αστα...δεν ηξερα τι να τα κανω... ακομη εχω γεννες τους.... τωρα εχει αλαξει ολο το ενυδρειο..κοιτα στην υπογραφη μου!
|
φιλε μου ειναι αψογα ολα μπραβο:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:s mt041:smt041:smt041
|
:confused:Μια ερωτηση και μπραβο σου για ολη την μερακληδικη δουλεια..Η πλάτη με τι χρωματα εχει βαφτεί ?(κοινά σπρέί?Τσιμεντοχρωμα)?:confused:
|
ηταν γκρι το μονοτικο και σιγα σιγα με την αλγη εγινε αυτο το αποτελεσμα φυσικα!
|
Φίλε kouman λίγο καθυστερημένα αλλα τωρα είδα την ενυδρειουκλα σου:smt120:smt120:smt120!!!ειναι γ@μ@το μόνο που ειναι όλο DIY φτανη 100.000.000. Μπραβω ειναι λίγα!για στα χέρια σου!!!:smt023:smt023:smt023
|
Σάκη όπως καταλαβαίνεις ετοίμαζε νέο βίντεο....ο λαός απαιτεί :p
|
Παράθεση:
|
ok ! το υποσχομαι!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board