Πολυ ωραιο το στησιμο
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
στη μεγαλη πετρα που ειναι στο κεντρο εχω κανει μια μεγαλη σπηλια(τη τρυπησα και την επεξεργαστικα) και εχει προσβασει απο πισω. εσυ που λες να προσθεσω? να δειχνει και ομορφο ομως |
δες τι εννοώ , πολλές πέτρες μπορεί με λιγότερα κιλά πέτρα αλλά πιο λειτουργικό. όμορφο είναι το ενυδρείο σου αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε και λίγο πιο λειτουργικό όμως
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45166 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το ενυδρείο με μεγάλες πέτρες είναι σίγουρα πιο όμορφο απο ότι με μικρότερες αλλά στα περιορισμένα λίτρα τα δικά μας οι μεγάλες πέτρες, δυστυχώς, δεν δημιουργούν την ποσότητα σπηλιών και περασμάτων που χρειάζονται τα ψάρια οπότε πρέπει να πας σε μικρότερες. Όταν με το καλό φτιάξεις κάνα 2μετρο :smt020 τότε θα έχεις τον χώρο να βάλεις μεγάλες πέτρες μαζί με μικρότερες. |
Παράθεση:
|
Είναι πολύ λίγες. Ψήλωσε το, μην το φοβάσαι, αλλά με τεχνική. Βάλε τις μεγαλύτερες και πιο πλακέ κάτω για βάσεις και χτίσε προς τα πάνω. Να είναι σταθερές όμως οι πέτρες. Φτάσε το ύψος του λόφου έως τα 3/4 του ύψους του ενυδρείου.
ΥΓ: Τι άμμο έχεις βάλει; :) |
Παράθεση:
την αμμο την πηρα απο την μαντρα ερμης και ειναι χαλαζιακη λευκη μεσαιας κοκομετριας. πηρα 2 τσουβαλια 25 κιλα το καθενα αλλα τελικα πηρε μονο το ενα μεσα. αν σε ενδιαφερει η τιμη το πηρα 10 ευρω το τσουβαλι. η πρωτες 3 πετρες κοπηκαν στη μεση και μηκριναν συνεχιζω αυριο γιατι παιζει και η ΠΑΝΑΘΑ το βραδυ και δεν προλαβαινω |
η πετρες κοπηκαν και η διακοσμση ξανα στηστηκε απο την αρχη. οντως εχουν δημιουργηθει περισσοτερες κρυψωνες. οποτε μπορεσω θα βαλω φοτο.
|
Μπράβο στο κουράγιο σου και στην όρεξη που εχεις. Περιμένουμε φωτό
|
παιδια μαλλον σημερα η αυριο θα εχω πληρη παρουσιαση ενυδρειου.
|
παιδια γεια σας. εχω ενα προβλημα στο ενυδρειο μου. ειχα σε δυο σημεια στο ενυδρειο μου βαλσινεριες. στο ενα απο τα δυο σημεια εχει εξαφανιστει τελειος και στο αλλο σημειο ειναι ετοιμη να εξαφανιστη ειναι πολυ κοντη δηλαδη. τι φταιει? και κατι αλλο. το ενυδρειο το εχω περιπου 8 μηνες και δεν εχω δει ουτε μια γενα τι γινεται?
ευχαριστω πολυ |
Τη βλέπεις να λιώνει, να μαυρίζει, να γίνεται καφέ (σαν να ξεραίνεται) ή να λείπουν κομμάτια σαν να έχει φαγωθεί;
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board