Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Γλυκό νερό - Γενικά (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=8)
-   -   αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44070)

cristos347 30-09-10 20:34

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από harris samos (Μήνυμα 486636)
μενετε κολλημενοι οι ανθρωποι μαθενουν απο λαθοι που κανανε παλια και πρωχορανε αν ηταν ακομα και τωρα αμα σπαζαμε το κεφαλι μας θα ψαχναμε γαιδαρο να βαλουμε καβαλινα και να μασ περασει δε θα πηγεναμε στο γιατρο
ειμαστε στο 2000τοσο

εσυ παντως εχεις φαει σκαλωμα μαζι μου ετσι?οτι πω αμεσως να το ειρωνευτεις..αλλα τι να περιμενω απο ανθρωπο που σαν μονο παραδειγμα που φερνει στην κουβεντα ειναι ο γαιδαρος και η καβαλινα....οκ..οτι πεις...δεν ξαναασχολουμε μαζι σου οτι και αν πεις και ουτε ξαναδιαβαζω αυτο το ανουσιο πλεον θεμα που εχει φτασει απο την ελλαδα στην κινα χωρις κανενα απολυτος νοημα....οτι και αν πεις..μιλα μονος σου φιλαρακο...:smt120zw

harris samos 30-09-10 20:57

ενας γαιδαρος και ενα σκατο γαιδαρου ( καβαλινα ) τα ποιο απλα πραγματα
εγω να δεις
αλλα αμα βλεπω τετεια σορρυ ρε φιλε αλλα δε μπορω να μην απαντισω μου βαρανε την καμπανα

Γιώργος Κ 30-09-10 21:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από cristos347 (Μήνυμα 487857)
εσυ παντως εχεις φαει σκαλωμα μαζι μου ετσι?οτι πω αμεσως να το ειρωνευτεις..αλλα τι να περιμενω απο ανθρωπο που σαν μονο παραδειγμα που φερνει στην κουβεντα ειναι ο γαιδαρος και η καβαλινα....οκ..οτι πεις...δεν ξαναασχολουμε μαζι σου οτι και αν πεις και ουτε ξαναδιαβαζω αυτο το ανουσιο πλεον θεμα που εχει φτασει απο την ελλαδα στην κινα χωρις κανενα απολυτος νοημα....οτι και αν πεις..μιλα μονος σου φιλαρακο...:smt120zw

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από harris samos (Μήνυμα 487871)
ενας γαιδαρος και ενα σκατο γαιδαρου ( καβαλινα ) τα ποιο απλα πραγματα
εγω να δεις
αλλα αμα βλεπω τετεια σορρυ ρε φιλε αλλα δε μπορω να μην απαντισω μου βαρανε την καμπανα

Παιδια αν υπαρχει καποιο θεμα ... να λυθει μεσω πμ παρακαλω!! ;)
Προειδοποιηση και στους 2!! :rolleyes:
Ηρεμια χωρις προσωπικες αντιπαραθεσεις ... δεν εχει νοημα!! :smt052

potami 07-10-11 12:35

διαβασα αυτο το θεμα και το ανακινω μετα απο καιρο (αλλωστε αυτο σημαινει φορουμ και οχι τσατ)

1. το παγκασιους ειναι πολυ ωραιο ψαρι να το χαζευεις σε ενυδρειο
2. δεν λυπαμαι μαλλον τα ψαρια που χανονται αφου τρωω οπως ολοι ψαρια
3. οταν μεγαλωνει πολυ το δινει κανεις σε μεγαλο πετσοπ και ξεμπερδευει (αυτο εκανα και εγω) εκτος αν το θεωρει κατι σαν κατοικιδιο και εχει δεθει μαζι του.

παρολα αυτα δεν ξερω κανεναν που να ασχολειται καποια χρονια με ενυδρεια που θα εβαζε παγκασιους μεσα σε ενυδρειο του. Μονο αρχαριοι θα επαιρναν καποιο.

Το ξερω οτι αυτο δεν ειναι επιχειρημα αλλα ποιος νορμαλ ανθρωπος θα εστεινε ενα ενυδρειακο περιβαλλον που εχει απο την κατασκευη του προβλημα και δεν ειναι καταλληλο για τα ψαρια του; Δε νομιζω οτι ειναι το ονειρο κανενος...

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:21.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01324 seconds with 10 queries