μετά από 2 μήνες περίπου αναμονή ήρθαν επιτέλους σήμερα οι sulawesi μου:smt054 και 3 devil snail :D καθώς και διάφορα φυτά!
Πάνω που είχα απελπιστεί και έλεγα ότι στους Γερμανούς που έπεσα είναι απατεώνες τελικά αποδείχτηκε ότι είναι οι πιο επαγγελματίες απ όλους απ όσους παρήγγειλα πράγματα μέχρι στιγμής μέσω internet. ¶ψογες συσκευασίες, σε άριστη κατάσταση τα φυτά αεροστεγώς κλεισμένα!(καμία σχέση με amagic που τα στέλνει σε φάκελο :mad: ) Δυστυχώς όμως από το ταξίδι οι 4 από τις 9 cardinal δεν τα κατάφεραν :( Είμαι σε διαδικασία προσαρμογής... θα ενημερώσω για νεότερα |
Να σου ζήσουν οι γαρίδες σου!
Αν κατάλαβα καλά παρήγγειλες ζωντανά από ιnternet? Μπορείς αν δεν σου είναι κόπος να γράψεις μερικές πληροφορίες για την παραγγελία σου? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
www.interaquaristik.de
Πάντως το συστήνω ανεπιφύλακτα, καλές τιμές, καλές συσκευασίες.. είναι λίγο φειδωλοί με τις απαντήσεις τους μέσω email αλλά αν βάλεις παραγγελία σου απαντάνε αμέσως :rolleyes: Πάντως τα ζωντανά σε εμένα δεν μου τα στέλνανε εδώ και 2 μήνες γιατί έλεγαν ότι έχει πολύ κρύο και πίστευα ότι είναι δικαιολογίες και έπεσα σε απατεώνες, αλλά παραλαμβάνοντας σήμερα την παραγγελία μου και βλέποντας την συσκευασία και την κατάσταση των φυτών πείστηκα Ότι άλλες πληροφορίες θέλετε ... εδώ είμαι |
Πόσα πλήρωσες?
|
Παράθεση:
|
Το κακό τους οτι μιλάνε μόνο Γερμανικά (όσον αφορά το site τουλάχιστον).
|
ναι είναι ένα πρόβλημα αυτό με τα γερμανικά, εγώ πάντως ανοίγω τις σελίδες μέσω babelfish http://babelfish.yahoo.com/ για αυτόματη μετάφραση στα αγγλικά, έτσι έκανα την παραγγελία μου και πήρα πληροφορίες
|
μεχρι και σμερνα πουλανε
|
ναι πουλάνε πολλά σπάμια είδη έχε όμως υπόψιν σου ότι δεν στέλνουν ψάρια εκτός Γερμανίας. όλα τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα
|
Περιμενω φωτος και παρουσιαση απο τις sulawesi σου ;)
|
Υπόσχομαι με την πρώτη ευκαιρία να κάνω την παρουσίαση, απλά αυτές οι μέρες είναι πανικόβλητες (παντρεύτηκα το Σάββατο :D άντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι!)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
να ζησετε και να ευτυχισετε!!!:p
εν αναμονη της παρουσιασης... |
Ναι τα ασπόνδυλα, φυτά, εξοπλισμός κ.λ.π εξαιρούντε, μόνο ψάρια δεν στέλνουν.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας. |
εγω δε θα εκανα τρυπεσ στο φιλτρο απλα θα εβαζα ενα μικρο κοματι λαστιχο η πλαστικο σωλινα σαν αυτους που πουλανε για τους κικλοφοριτες με πολλες τρυπεσ σα σουροτιρι κατα μηκος του ενυδρειου ψηλα και θε εβλεπες πως σπαει η ροι οπωσ το εχω κανει γωνιακο φιλτρο για 200 λιτρα ενυδρειο μεσα σε 50 με μονομαχο να φανταστεισ κανει φωλια και δε τη σπαει το φιλτρο ... . αν ηξερα πωσ βαζεισ φωτο θα σας την εδειχνα πατεντα σαμος....:smt033
|
ζητω εκ των προτέρων συγνώμη για το ύφος και την ειλικρινα μου αλλα πιο άθλια αφίσα δεν μπορούσες να βαλεις?
|
3 χρόνια μετά, ότι και να ήταν η αφίσα... Πλεον μαλλον δεν υπάρχει καν...
|
Όντως δεν υπάρχει πλέον... :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board