Καλή τύχη εύχομαι, αν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις!
|
Τι έγινε τελικά? Έχουμε κανένα νεότερο?
|
Δεν έκανα ακομα τίποτα!! Θέλω να αγοράσω άλλον ορο με πιο χοντρο σωληνάκι!! Αύριο ίσως..αν βρω ανοιχτο φαρμακείο!!!
|
kaλησπερα και απο μενα.να ξες το δικο μου εκανε 24 ωρες να ξεκινησει.τσεκαρε αν περναει αερας απο την αντεπιστροφη(εχει πολλες που θελουν τρυπημα με μια βελονιτσα)ετσι θα σιγουρευτης και για την φορα.φυσα με το πιστολακι (αρκετη θερμοκρασια μετρια ενταση)τον αερα που ειναι αναμεσα στο μιγμα και στο καπακι.αν μετα απο λιγα δευτερα ξεκινησει ηδιαδικασια σημαινει οτι ολα ο.κ και δωστου λιγο χρονο(μολις παρεις το πιστολακι θα σταματησει αυτο θα σημαινει ομος οτι απλα θα θελει χρονο)
|
Οκ!! Πρέπει να αγοράσω ορό με παχύτερο σωληνάκι κ απ οτι μου ειπανε θα το βρω σε κτηνιατρικο φαρμακείο!! Αυτος που ειχα ειχε πολυ λεπτο σωληνακι, δεν ξερω αν εφταιγε κ αυτο!!
|
Λοιπόν το DIY CO2 λειτουργεί...δεν έχω βάλει μετρητή φυσαλίδων αλλα βαριέμαι να μπω τώρα σε λεπτομέρειες!!! Σήμερα είπα να κάτσω να παρατηρήσω κάθε πότε βγάζει φυσαλίδες-παρατήρησα την έξοδό του την οποία έχω βάλει στην είσοδο του φίλτρου!!! Ανά 55 δευτερόλεπτα βγάζει πολλές μαζεμένες!!!! Το έχω ήδη 1,5 μήνα τώρα κ τα φυτά μου πάνε μια χαρά!!! :smt041
|
Παράθεση:
Για πες, τι έφταιγε τελικά? Πώς μετράς πλέον φυσαλίδες? Πώς κάνεις διάχυση? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Πολλές μαζεμένες? Μήπως τελικά δεν τα κατάφερες και τόσο καλά? (Imichal, εσένα εννοώ.. :D )
|
Oταν πηρα τον κοντρολερ της δανεισα το DIY CO2 μου!!!!
|
βγαινουν πολλες μαζεμενες απο το φίλτρο?αν ναι τοτε μαζευονται μεσα στο φιλτρο, δημιουργείται μια μεγάλη φυσαλίδα και μόλις φτάσει σε κάποιο μέγεθος το φίλτρο εκτονώνεται βγάζοντας την στο νερό
|
:smt023
|
Μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτείτε το θέμα διάχυση? Υπάρχουν μπόλικα post, και πρόσφατα σχετικά..
|
Εγω οσο καιρο το ειχα το δουλευα με τον διαχυτηρα της eheim.....αυτον που χρησιμοποιει στις αεραντλιες....
Μια χαρα ηταν..... |
εδω εχει φωτο απο το δικο μου ματζουνι:D
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25044 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board