Καλύτερα πάρε την jebao 6000 ή την 7000. Η διαφορά ειναι μικρή απ'οτι θυμάμαι.
|
Δημήτρη απο την street έχει +30€ η 6000.Θα το ψάξω μήπως βρώ καλύτερη τιμή
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
παρατήρησα τις τελευταίες ημέρες μια απότομη αύξηση στις τιμές τους,δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα το γιατί,ίδωμεν............. |
Στέφανε καλησπέρα!
Τι νεα φιλαρακι εχουμε,πως παει το project,εχουμε καμια εξέλιξη; |
Καλησπέρα Νίκο και σε όλη την παρέα!!!
Χάθηκα λιγάκι αλλα έχω ευχάριστα νέα!!! 1ο ευχάριστο που αφορά όλους μας...Ο μηχανισμός του κράτους αρχίζει και δουλεύει.Καιρός ήτανε! Μου βάλανε 2.500€ πρόστιμο επειδή ένας @#$#×@ μου έβαλε το 2006 κάποια ένσημα ενώ ήμουν με αναρρωτική!Με βρήκαν...τους βρήκα...δεν έχει σημασία. Μου κόψανε τον τσαμπουκά αλλά συνεχίζουμε :) 2ο ευχάριστο...Παραγγέλνω τα τζάμια αυτή τη βδομάδα http://i68.tinypic.com/faoe9v.jpg Η πίσω πλευρά...Οι κόντρες να κοληθούν 1εκ. κάτω απο την κορυφή του ενυδρείου; Οι τρύπες σε τί απόσταση να είναι απο τα πλάγια καί απο την κορυφή της κόντρας; |
Θα κοιτάξεις τις τρύπες να τις κάνεις τόσο όσο να μην σου κατεβάζει περισσότερο νερό στο σαμπ από αυτό που μπορεί να χωρέσει.
|
πίκρα μεγάλη το πρόστιμο!!!!
Καλή συνέχεια!!! |
κρίμα στέφανε για το πρόστιμο,τι να πεις!:(
τώρα για τις τρύπες,εγώ έχω αφήσει κοντά στους 10-15 πόντους και από επάνω αλλά και από τα πλάγια και μεταξύ τους! την στάθμη του νερού την ρυθμίζεις είτε με γωνίες,είτε με κουτί και χτενάκι! |
Υπάρχει εξέλιξη στο project?
|
Παρένθεση στο θέμα!
----------------------- αλλαγή όροι χρήσης του photobucket, παρακαλούμε να ενημερωθείτε εδώ για την διασφάλιση των φωτογραφιών σας, στο φόρουμ μας! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board