Συγχαρητήρια σε ολους για αυτη την κινηση.
Θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη στα 3,5,6,9 |
Συγχαρητήρια στην ομάδα του GAB, είστε δυνατό team!!!
Μπράβο σε όλους!! |
Ενδιαφέρομαι για τα 1,2,3,4
|
1,2,3,4,5,7,8,10,11,12. Καλή επιτυχία σε όλους.
|
Το GAB on fire... zw
Προστεθηκαν κι αλλα δωρα στην κληρωση μας. Οποιος θελει μπορει να ξαναποσταρει αν ενδιαφερεται για καποιο απο τα νεα δωρα... Καλη τυχη! |
Δεν θα πρεπει ν ανανεωθει η λιστα;
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. |
Ανανεωθηκε...
|
και όχι μόνο δωράκια......θέλουμε και την ενεργό παρουσία σας στην έκθεση :p
|
Αχ σορυ νομιζα θα την ποσταρατε εδω κι οχι επεξεργασμενη στην πρωτη σελιδα, τωρα τα ειδα ζητω συγγνωμη.
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. |
συγχαρητήρια και απο μένα για τον ζήλο σας!
εγω μόνο για αυτά ενδιαφέρομαι: 1,2,3,4,5,8,10,11,12,14(10),15 :p θα τα πούμε και απο κοντά, με βλέπω να περνάω όλο το ΣΚ στην έκθεση... |
[QUOTE=nikosn;967937]Μπράβο παιδιά τέτοιες κινήσεις σπανίζουν σήμερα...εγώ ενδιαφέρονται για το 12 και 15.Συγχαρητήρια κ παλι.
|
Παράθεση:
|
Την άλλη εβδομάδα δεν είναι η έκθεση;;;;
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Το επομενο ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο...
|
Παράθεση:
|
βρε Κωστα , εχει και μπανερακι πανω!
14 με 16 Οκτωβριου η εκθεση παιδια, οσοι τυχεροι μπορειτε μην τη χασετε! δηλωνω κι εγω για το 15. |
Παράθεση:
Υ.Γ. Τα μπανεράκια δεν τους είχα δώσει σημασία, νόμιζα ότι ήταν διαφημιστικά, μυαλό ξυράφι σου λέω!! |
καλη επιτυχεια και απο μενα
ενδιαφερομαι για το 1,2,3,5,9,15 ευχαριστω |
Καλημέρα,καλή επιτυχία και συγχαρητηρια.Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για το 5,10,15.Ευχαριστω.
|
1,3,5,10,12,15
Καλή ττύχη σε όλους . Από τα λίγα φόρουμ που κάνουνκκλήρωσης δωρεάν! |
Παράθεση:
|
Καλη επιτυχία στην έκθεση
Ενδιαφέρον για τα 3,5,9,10,12 EDIT : Αν και δεν ήθελα να το γράψω, παρόλο που ήδη το εγραψα σε πμ (George ξέρεις εσύ), αν κάτι από τα παραπάνω κερδιθεί θα δοθεί σε νέο χομπίστα της επιλογής μου |
Συγχαριτήρια για την κίνηση!!!
Αν για το Νο 15 μπορούμε να συμμετέχουμε και όσοι μένουμε επαρχία και δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην έκθεση, δηλώνω κι εγώ τη συμμετοχή μου. |
Καλα να περασετε παιδια:p
Ενδιαφερον για το 7 |
Δώρα
¶ψογη κίνηση.
Ενδιαφέρον για τα 1,2,3,5 και 12. Και τις 3 ημέρες εκεί. Καλή τύχη σε όλους. |
καλη τύχη σε όλους.
δηλώνω συμμετοχη για το 1 , 2, 3 και 4 . σε περίπτωση που κερδίσω θα το κάνω δωρο σε παιδί που θέλω να μπει στο χόμπι. να στε όλοι σας καλά και συγχαρητήρια για την κίνηση σας. |
Αν και πολύ νέος στη παρέα, τολμώ:) να δηλώσω οτι ενδιαφέρομαι για τις κατηγορίες: 1,2,3,5,8,9,10,11,12,15
Καλή επιτυχία στην έκθεση, θα σας επισκεφθώ. |
Παράθεση:
Δηλώνω και εγώ συμμετοχή σε όλα και αν πάρω κάτι θα πάει σε κάποιον νέο!!! |
Πολλά μπράβο !! με ενδιαφέρουν τα 1,2,3,4,10...καλή επιτυχία σε όλους!!
|
Και τα δωρακια αυξανονται...
Νεο δωρο προστεθηκε στην λιστα μας προσφορα του www.aquario.gr Οποιος θελει μπορει να το προσθέσει στην λιστα επιθυμιών του. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board