Παράθεση:
οκ! αυτο το ενυδρειο εχει γινει ομαδικο προτζεκτ μου φαινεται:D |
Παράθεση:
Γιωργο εχει πεσει πανω σου ολο το team, οπως στη formula 1 στα pits. Καθεις εφ'ω εταχθει :D |
Να δούμε το μέγεθος των ψαριών... και ρυθμίζουμε ανάλογα το μέγεθος των τροφών. ;)
Αυτά τα ψάρια... γίνονται τέρατα.- |
χαχαχαχα!
ισχυς εν τη ενωσει και δε συμμαζευεται:D δε με χαλαει. να'ρχεστε αποδω να χαζευετε:) σας δινω και τα κλειδια και ελατε να ταιζετε:D εγω εχω φαει ηδη κολλημα τωρα που εχω αρχισει και συνειδητοποιω τι κανω... βλεπω να κολλαω με τις ωρες...:D |
Αντε να τελειωνουμε με αυτο το ενυδρειο, γιατι εχουμε δουλεια με τις γεννηστρες. :D
|
σπυρο αν δω και γεννα απο αλτουμ,θα εχω ολοκληρωθει σαν ανθρωπος:D
|
Κι από αυτές έχουμε... λες να χρειαστεί, να φτιάξουμε κι άλλες; :confused:
:grin: |
ωπα,κλειστη σιλικονη μη στεγνωσει νικο:D
κατσε να τα παρω πρωτα:D |
Ε μη μας χεζεις τώρα.. Εγώ ήδη έχω ετοιμάσει μπουκάλια για Αρτεμια για τα μωρά... Χαχααχ αντε με το καλοοοο
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Νικο κανονισε για τροφες για μεγαλωμα.
Θελουν καλο ταισμα τα ψαρακια. |
Για τέτοιο πράγμα μιλάμε ωρέ Σπυράκο... τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σου έχω.- ;)
|
:grin:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
θα χρειαστει αλλος ενας 300αρης θερμαντηρας,γιατι ετουτος δουλευει υπερωριες:D
συνεταιρος με τη δεη θα γινω. εβαλα τα φλαπς απο πανω προχειρα μπας και κρατησει τιποτα, αλλα δεν το βλεπω. θα το αφησω ετσι ομως μεχρι την αλλαγη νερου και τη μετακινηση του ενυδρειου,γιατι τοτε θα μπει dow απο πισω και ισως να κραταει θερμοκρασια καλυτερα. α ρε μονομαχακια...απλα πραγματα. πετας αμμο και φυτα και εισαι κομπλε. τα καλυτερα ψαρια ειναι:D μολις τελειωσω απτο μεγαλο,θα στηθει και μια μονομαχιερα μαλον:D |
Γιωργο, μην παρεις θερμαντηρα - Δωσε μου μια μερα να δω αν εχω στην αποθηκη, μεγαλο και σου στελνω πμ
|
Έχω έναν 300αρι ή 400αρι στο σπίτι... θα σου πω το απόγευμα (τώρα το θυμήθηκα)
|
Ε ρε το πλιατσικο συνεχιζετε... :smt117
|
Παράθεση:
Αυτο που θα γινοταν ο παραδεισος των μονομαχων. Τουλαχιστον το εσωσες με την μονομαχιερα που θα στησεις χαχαχαχαχαχα Αντε φτιαξε το θηριο να το μπανισουμε και να μας μπει καμια κακη ιδεα και στησουμε κανενα θηριο. Χιχιχιχι |
Παράθεση:
(eheim part 7209358 ) http://www.fish-fish-fish.com/ekmps/...358-2956-p.jpg |
Για να είμαι ειλικρινής στεναχωρεθηκα λίγο που δεν θα μπουν μονομάχοι σε αυτό το ενυδρείο, θα έβλεπε πολύς κόσμος ότι δεν μπαίνουν μόνο σε ποτηράκια ή σε γυάλες. Θα βλέπαμε κάτι καινούργιο. Άλλα δεν πειράζει, θα κάνεις όμορφα πράγματα πάλι εδώ, θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας, είμαι σίγουρος για αυτό Γιώργο. Αν χρειαστείς βοήθεια, οποία και να είναι αυτή, απλά στείλε μου ένα PM. Με το καλό ;)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
τι εγινε εδω?ξυπνησα και βλεπω 10 ποστ? κοιμαμαι και η τυχη μου δουλευει:D αντε σακη και γιωργο δειτε κιεσεις για θερμαντηρες. κανεις αλλος?μου φαινεται θα πρεπει να σας κοψω μισθο ολονων σας:D γιαννη,να σου πω την αληθεια κιεγω στεναχωρηθηκα λιγο που δεν θα μπουν μονομαχοι,θα γινοταν πολυ ωραιο. απτην αλλη,τα αλτουμ ειναι το πιο μεγαλο μου ονειρο οσον αφορα το χομπι. δηλαδη αν τα καταφερω,δεν νομιζω οτι μπορω να παω πιο "ψηλα". δεν εννοω πως θα τα εχω κανει και μαθει ολα φυσικα ,αλλα απλα σαν προσωπικος στοχος. δεν εχω κατι αλλο που θελω να κανω,φτανω ταβανι.σε επιπεδο σχεδιων παντα:) μαλιστα ακομη δεν το εχω συνηδητοποιησει καλα-καλα οτι στηνω ενυδρειο για αλτουμ:D προβλεπω να παθαινω σοκ οταν παρω τα ψαρια.χαχα! ισως μετα ονειρευτω αλλα πραγματα.να το κανω θαλασσινο με χταποδι πχ. δεν νομιζω οτι γινεται,αλλα τεσπα.φερνω ενα τραβηγμενο παραδειγμα:) |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
κιαυτο καλη ιδεα ειναι σπυρο:D
δεν θα το λεγα ονειρο,αλλα σαν ιδεα καλη ειναι:D |
Παράθεση:
|
οριστε εχει και το σχεδιο:D
σπυρο αυτο το επιπλο θα φυγει αποκει γιατι δεν με βολευει. πιανει ολο τον τοιχο. μολις φυγει,θα μπει ενα μικροτερο για τηλεοραση,και τοτε θα ανοιξει και λιγος χωρος για ενα εξηνταρι η 80αρι με μονομαχους.κοντο και φαρδυ με φυτα:) πχ 60χ50χ30 |
Αντε τελείωνε να φτιάξουμε και τα φώτα,
μετά εχω σειρά εγώ :) |
εννοια σου δεν σε ξεχασα κιεσενα:D
περιμενω τις ρημαδες τις λεντοταινιες τακη. ακομα δεν εχουν ερθει,ελπιζω αυτη τη βδομαδα να τις εχω. κοντευει μηνας που παραγγειλα. |
Παράθεση:
|
το μετακινησα το ενυδρειο τελικα,αδειασα το μισο για να το κανω.
επρεπε να γινει για να μπορεσω να βαλω και το δευτερο φιλτρο με την τυρφη. τωρα ειμαστε κομπλε και συνεχιζουμε:) αυτο που ειδα,ειναι πως θα πρεπει να βρω ενα πιο βολικο τροπο αποχετευσης του νερου που θα αδειαζω στις αλλαγες. τωρα εβγαλα αλφαδολαστιχο απτο παραθυρο στο δρομο,αλλα θα ηθελα κατι πιο διακριτικο.ασε που το χειμωνα θαναι θεμα να ανοιγω. σκεφτομουνα μηπως γινεται να βγαλω ενα σωληνακι οσμωσης με μικρη τρυπουλα στον τοιχο που θα στοκαριστει,και να πηγαινει στο λουκι του σπιτιου που βρισκεται κοντα στο παραθυρο. υπαρχει καλυτερη ιδεα? |
Παράθεση:
σπυρο εγω δε βλεπω,αλλα στη γυναικα τι θα πω?κοιτα το ενυδρειο? θα μου φερει τα ψαρια στο κεφαλι:D ασε που θελω να βαλω και playstation:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board