Τα μονοουρα ,ναι.. Ειναι λιμνοψαρα...
Τα fancy, δεν ειναι για λιμνη.. Εκτος αν υπαρχει θερμανση. |
3 Συνημμένο(α)
δεν νομίζω sanjirk ότι είναι για λίμνη. Αμα δεις για κάτι ενυδρεία που λέμε τώρα 6500λτ.
Τα παιδιά Όνομα: (Peter, αν είναι αρσενικό :() Είδος: Φύλο: Ηλικία: Μέγεθος χωρίς ουρά:8 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Οκτώμβριος του 14’ Φωτό 21/02/16 σαν να μην μπήκαν καλά οι φωτογραφίες, για να το ξαναδούμε πάλι Δεν ξέρω πως να το κάνω, ενοώ να μπαίνουν μεγάλες, με τον τίτλο της η καθεμία από πάνω. Οπότε συνεχίζω. Η δεύτερη είναι: Όνομα: (Kate, αν είναι θυληκό :sad:, επι τη ευκαιρία να μου πει κάποιος κάποια μέρα πως τα ξεχωρίζω:p) Είδος::confused: Φύλο::confused: Ηλικία: Μέγεθος χωρίς ουρά:6 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Οκτώμβριος του 14’ Φωτό 21/02/16 Η τρίτη είναι Ramshorn επί το έργο. |
Δεν ξερω αν μπηκαν καλα παντως τα ψαρια τα σπανε...πολυυ ομορφο φτου φτου
|
ευχαριστώ πολύ :p:p
|
Ναι εχω τρελα με τις ουρες και του χρωματισμους...φτοου φτου σκορδα...βαλε κανα ματακιι :-)
|
:) Τα πέτυχα από ένα jet μαγαζί Νέο Ψυχικό, τα super είχαν πολύ φλόμπα.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Για το ενυδρείο ανησυχώ, και ειδικά με το φιλτράκι που ειδα στη φωτό ανησυχώ ακόμα πιο πολύ, αυτά τα φιλτράκια δεν κάνουν για χρυσόψαρα :confused: |
Το ξερω Στεφανε;)
Να σου ζησουν Χαρη. Το φιλτρακι δεν κανει.. Οπως σου ειπε ο Τακης. Τα λιτρα του ενυδρειου; Για διαχωρισμο φυλου, εδω |
Μην ανυσηχείς Τάκη! Προσωρινό ώσπου να βρω κάτι άλλο το έχω
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board