Τωρα που κοιταζα reviews για τον πρωην Σταυλο διαβασα οτι εχει τσιμπιμενες τιμες για Θησειο ... Δυστυχως δεν εκανα ερευνα αγορας καθως δε προλαβα να παω επιτοπου σε διαφορες καφετεριες εκει γυρω και το εκλεισα τηλεφωνικα ... αν καποιος με σοβαρο οικονομικο προβλημα (ολοι εχουμε) να μου στειλει πμ να το κανονισουμε ... Συγνωμη αλλα με τις βαρδιες στη δουλεια δεν μπορουσα να το ψαξω πιο πολυ! :smt120zw
|
Μιας και θα κλαδέψω τα φυτά μου... έχω σκοπό να χαρίσω Christmas Moss, Pelia Moss και Riccia Fluitans, σε όσους ενδιαφέρονται και έρθουν στη αυριανή συνάντηση ( 20/02/2016 ) των μελών του GAB. Ααα ... έχω και καφετί σαλιγκαράκια Ramshorn. Μόνο στείλτε μου νωρίς μήνυμα ... για να υπολογίσω ποσότητες !!!
|
Όποιος θέλει σαλιγκάρια ramshorn πείτε μου να φέρω μαζί μου
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Θα ερθω και εγω να σας γνωρισω απο κοντα.
Τακη αν σου περισσευουν θελω και εγω ramshorn:) |
Παράθεση:
|
;eeeρχομαι.......... αν ζήταγα πορτοκαλούλια θα ήμουν υπερβολικός (????????)
Θα σας δω εκεί, Τάκη τους χοχλιούς σε σακουλάκι να αντέξουν κάνα 3 ωρο ώσπου να πάω σπίτι, διότι μέχρι να φτάσω εγώ ........ Ωραία, χαζοβλακείες έχω εγώ ενυδρειακά, δεν τα φέρνω διότι, αν θέλεικά ποιος ένα αμφορέα σπασμένο μέγεθους αυγού, ας γράψει .. Χάρης |
Παράθεση:
δεν ασχολήθηκα στην αρχή και έμπλεξα μπλε με πορτοκαλί και τώρα είναι όλα καφετιά |
Μία ανακεφαλαίωση
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου Από 17:00 και μετά Στον παλιό Στάυλο τώρα πια λέγεται The Sowl , στον χώρο που βρίσκεται αριστερά όταν μπαίνουμε!!! Ηρακλειδών 10, Θησείο https://www.google.gr/maps/place/%CE...993b6a5d11f791 01.Γιώργος Κ(+ 1 ισως +3) 02.Sakis Papadopoulos 99% (άκυρο λόγο δουλειάς!!!! :sad:) 02.AQUA PURA Αν βρω λίγο χρόνο θα περάσω γιατί μου λείψατε :wink: 03.panos-alex/polis (ίσως +1) 04.takis_gt 99,9% 05.voas 99,99% 06.Skydiver αν δεν δουλεύω 07.platy Μέσα (εκτος απροόπτου) 08.no_name 09.redman θα ενημερωσω πιο κοντα 10.ChocolatePuma(το 10 το καλό, λέω να είμαι εκεί!) 11.Tanganyiκας 12. Maverick 13.Varadero (Moradin το 13 δικό μου ) 14. Moradin πιθανότατα (ας πάρει άλλος το 13) 15.Ελισσαιος (+ 1) 16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω) 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) 21.Apollwnas 22.dimis1978 23.Madias N. 24.Λάμπρος.Τ 25.kosmas 26.Harris1 27.dagoto (πιθανόν με +1) Για ελάτε να το γεμίσουμε το μαγαζί :) |
αν χωράμε :D λογικά θα τα καταφέρω και εγώ (πιθανόν με +1)
|
Φερτε και καμια γυναικα,μην μας περασουν για ΚΨΜ. :smt020
|
Παράθεση:
Ολοι οι καλοί χωράμε :) Και εδώ είμαστε όλοι καλοί :p |
Έϊ εσείς εκεί χάμω.....θέλουμε φωτορεπορτάζ :cool::p
|
βρε Τάκη, δεν τα κάνουν αυτά, να μπλέκουν πορτοκαλί με μπλε αλλά το έχεις κάνει τζάμι. Ζηλευω, η εικαστική ματιά του Αρχιτέκτονα :rolleyes: λέει ότι με τον ενυδρειόκοσμο μου, ταίριαζε το πορτοκαλί. Αλλά δεν σε χαλάω εγώ. Δεν σε έχω μόνο για το ένα πορτοκαλί σαλιγκάρι.
|
Τακη τα δικα μου σαλιγγαρια δεν με πειραζει τι χρωμα να ειναι αρκει να μου τα φερεις σε κουτακι απο πλεξιγκλας.Προσεξε και το μεγεθος να ταιριαζει με το stc-1000:D
|
Παράθεση:
Ασχετο - Ξέρεις κανείς τι γίνεται με τα μπλόκα? Ας μου στείλει πμ |
ποιά μπλόκα?
------------------------- Βλέπω τον Τάκη να έρχεται κατά 99,9% και λέω έχει γούστο, θα πάρουμε τους χοχλιούς του μάγειρα και βάψιμο μπλε κόκκινους κατά προτίμηση και μαθήματα κολύμβησης:D Εχει γούστο να έχει ... καμιά γυάλα με χρυσόψαρα, της Τανς θα γίνει:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Μία ξανανακεφαλαίωση
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου Από 17:00 και μετά Στον παλιό Σταύλο τώρα πια λέγεται The Sowl , στον χώρο που βρίσκεται αριστερά όταν μπαίνουμε!!! Ηρακλειδών 10, Θησείο https://www.google.gr/maps/place/%CE...993b6a5d11f791 01.Γιώργος Κ(+ 1 ισως +3) 02.Sakis Papadopoulos 99% (άκυρο λόγο δουλειάς!!!! :sad:) 02.AQUA PURA Αν βρω λίγο χρόνο θα περάσω γιατί μου λείψατε :wink: 03.panos-alex/polis (ίσως +1) 04.takis_gt 99,9%+100% 05.voas 99,99% 06.Skydiver αν δεν δουλεύω 07.platy Μέσα (εκτος απροόπτου) 08.no_name 09.redman θα ενημερωσω πιο κοντα 10.ChocolatePuma(Άκυρο λόγω δουλειάς. Φεύγω για Λάρισα...:sad:) 10.dagoto (πιθανόν με +1) 11.Tanganyiκας 12. Maverick 13.Varadero (Moradin το 13 δικό μου ) 14. Moradin πιθανότατα (ας πάρει άλλος το 13) 15.Ελισσαιος (+ 1) 16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω) και όχι μόνο 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) 21.Apollwnas 22.dimis1978 23.Madias N. 24.Λάμπρος.Τ 25.kosmas 26.Harris1 |
Παράθεση:
|
Το σιγούρεψα, θα έρθω και εγώ :)
|
Me too :)
|
Έφτασα νωρίς...
|
Περιμενεεεεε ερχομαστε :-P
|
Δεν μας έχουν έτοιμους.. 😢
|
Κανε τα κονε.
Πες τους να μας βαλουν διπλα σε κανα γυναικειο bachelor παρτυ. :D |
Παιδια αμα περάσω θα το βρω εύκολα; Είναι στον πεζόδρομο;
|
Έρχομαι κι εγώ, είμαι στο τρένο...
|
παιδια λογο ιωσης του παιδιου με τα λυπης μου δεν μπορω να ερθω!
ηταν κατι που περιμενα πως και πως αλλα δυστυχως θα απουσιαζω,σας ζητω συγνωμη για την μη εγκυρη ειδοποιηση μου αλλα περιμενα μεχρι τελους.:( |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board