Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
LONG LIVE FASTTECH!! Να ναι καλα οι Κινέζοι! Γιατί αν περιμένουμε απο Έλληνες φέξε μου και γλύστρισε.... :rolleyes: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μάλιστα δεν το έχω με διπλοτριδιπλους λογαριασμούς κλπ;) τα είχα διαβάσει αυτά, έλεγα μήπως υπήρχε τίποτα πιο απλό γι αυτό ρώτησα.
|
Παράθεση:
|
Για την παρακαμψη δεν εχω ιδεα να σου πω αλλα απ το σαββατο εχω τον ατμοποιητη της kangertech sub mini αλλα με αλλο mod, μια χαρα μου φαινεταισε σχεση με την ασχετοσυνη μου :)
|
Γεια σου Χρηστο!
ιδιο ατμο εχουμε:D Τι μοντακι εχεις; Υ.γ κι εγω δεν εχω δοκιμασει ακομα την παρακαμψη:rolleyes: |
Χαχα α ρε Γιαννη τα μεγαλα πνευματα συναντουνται χαχα
Το joyetech evic-vtc mini |
:D:D
πολυ ωραιο mod , το χω βαλει στο ματι μηνες τωρα.. και τελικα εχω ηδη 3 κι ακομα να το παρω:D:D:D καποια στιγμη θα το χτυπησω απο fasttech |
Το παρεάκι μου... ;)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psligsdeep.jpg |
Aυτα ειναι!!!:smt041
|
1 Συνημμένο(α)
Ωψ, τι εχουμε εδω? Παρεακια παρεακια?
|
Παράθεση:
|
|
Ρε παιδιά έχω ήδη βάλει στο καλάθι το eleaf istick60w με τον melo2 αυτό για τον αδελφό μου
Και εγώ έχω διαλέξει το joytech 75w, ατμοποιητη ποιον να πάρω; έχω μπερδευτεί, να πάρω ένα melo2 κ εγώ; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ή γεύση πιο πολύ,έχετε να προτείνεται κάποιον; ------------------------- Και κάτι ακόμα ο melo2 παίρνει αντίσταση 1.5ωμ ή όχι; |
Παράθεση:
|
Μάλιστα το κακό είναι ότι όλοι οι φίλοι είτε δεν καπνίζουν καθόλου ή κάνουν κανονικό
Μόνο τον μελο έχω δοκιμάσει του αδελφού μου, με eleaf istick40 και δεν μου είπε και πολλά. Για το joyetech τι λες το 75watt ή το 60watt ή θα πρότεινες κάτι άλλο; |
Παράθεση:
|
Μάλιστα ωραίος:) οπότε θα πάρω το vtc και θα ψησω και τον αδελφό μου για το ιδιο :)
|
1 Συνημμένο(α)
Ας βαλω κι εγω τον subtank μου με ενα απο τα μοντακια μου..
|
Το Σ/Κ η γυναίκα μου μου ζήτησε να της φτιάξω ένα μπουκαλάκι με 0 νικοτίνη (σκέτη γλυκερίνη δηλαδή) με το άρωμα που βάζω πάντα, και άλλο ένα μπουκαλάκι χωρίς άρωμα και λίγη νικοτίνη. Της τα έφτιαξα και αυτό χωρίς άρωμα το έκανα 7αρι περίπου (2 μέρη 36αρα και 8 μέρη γλυκερίνη). Το χωρίς άρωμα της άρεσε, όταν έκανε και αυτό με άρωμα αισθανόταν ένα γδάρσιμο στο λαιμό και έτσι αποφάσισε να κάνει από εδώ και πέρα χωρίς άρωμα, το δοκίμασα και δεν ήταν άσχημο, σκέφτομαι να φτιάξω και ένα μπουκαλάκι για εμένα :)
Την φόβισε αυτό με την ασθένεια του "Ποπ Κορν" :confused: |
1 Συνημμένο(α)
Τακη μην μας τρομοκρατεις!!:D:D
Παρτε μια φωτο με το πυροβολο μου ,να τα ξεχασετε ολα!:D:D |
Παράθεση:
|
Πες το κι ετσι:D:D
|
|
Παράθεση:
Θα δω και τα site που μου έστειλες :) |
Αυτα τα pink mule ειναι καλητερα απο της atmos?
Καποιος συνατμιστης μου ειπε να αλλαζω την αντισταση το αργοτερο στον μηνα για λογους υγειας,αυτο κανει κι αυτος. Ισχυει κατι τετοιο? |
Παράθεση:
|
Για αυτό παίρνεις ατμοποιητή με RBA κεφαλή και την αλλάζεις και κάθε μέρα αν έχεις όρεξη :)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board