βαλτο λεμεεεεεε κι αυριο παιρνεις αλλο
|
περιμενουμε τις εξελιξεις:)αντε ακομα???
|
Τεεελεια εβαλα το φιλτρο (το ενυδρειο δεν ειχε τρυπες) καναμε μια και βαλαμε τον σωληνα που βγαινει το νερο τωρα μεσα στη βδομαδα θα κανουμε αλλη μια για να κλεινει κανονικα το καπακι..αυριο η μεθαυριο θα παω να παρω και αυτα που μου ειπατε για να ξεκινησω να κανω καλες αλλαγες νερου ελπιζω ολα να πανε καλα και παλι χιλια ευχαριστω..! Ελπιζω ολα να πανε καλα και να παω και σε πιο μεγαλο ενυδρειο!!
|
Παράθεση:
|
Μπραβο Κατερίνα
το επόμενο ειναι τα τεστ σου προτεινω αυτά http://zoo-zoo.gr/index.php?page=sho...art&Itemid=180 θεωρώ πως είναι απο τα οικονομικοτερα της API που θεωρούνται απο τα καλύτερα |
Αυριο μεθαυριο θα τα παραγγειλω..υπαρχουν και στο e-bay η να τα παρω κατευθειαν απο αυτο το site?
|
η τιμη ειναι πολυ καλη οποτε μπορεις να τα παρεις απο αυτον...
αμα παρεις και αυτα τα τεστ εισαι καλυμενη για αρκετο καιρο.δεν θες κατι αλλο βασικο. ηρθες για τα καλα στο χομπι μας:)λιγο ακομα θες και ολοι θα θαυμαζουμε το ενυδρειο σου!! |
Αυτο ειναι πιο φθηνο και απο το Ebay, απο τις καλύτερες τιμές διεθνώς, και από το Ebay δεν μπορούμε να ψωνίσουμε και δεν ξέρουμε ποτε θα μπορούμε (capital control)
|
Αααα ναι σωστο και αυτο..θα τα παραγγειλω απο εκει λοιπον! Οσο για το ενυδρειο εχουμε καιρο ακομα :ρ μεχρι στιγμης εγω θαυμαζω :ρ
|
μεχρι το σεπτεμβριο να εισαι ετοιμη για μεγαλες αλλαγες:D
|
Σιγουρα!! Απο τωρα ενθουσιαζομαι ! :D
|
Βρες χωρο και θα δεις!!!
|
με το καλο!
περιμενουμε και παρουσιαση! |
Βεβαιως βεβαιως! :D
|
με μαυρη αμμο ομως θελουμε να το δουμε:cool:
|
Ωω και εγω θελω να το δω με μαυρη αμμο..αν και σαν του κ. Τακη δεν θα γινει ποτε :ρ
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Πηρα θερμομετρο τωρα παω για το βαρελι/κουβα οτι βρω και μετα θα αρχισω να ψαχνω για τα τεστ αν τα βρω καπου εδω κοντα αλλοως τα παραγγελνω μολις παω σπιτι..θερμομετρο μου δωσαν αυτο
|
Βασικα ακυρο παταω αγορα στο σαιτ αυτο με το τεστ και δεν ανταποκρινεται δεν κανει τπτ :p
|
Παράθεση:
|
Πηρα κουβα 50 lt και συριγγα για να ειμαι ακριβης..τωρα το θερμομετρο οταν το πηρα ηταν στους 30 βαθμους και το χω τωρα κανα πενταλεπτο στο ενυδρειο και εχει παει στους 29 θα πεσει κ αλλο η τοση ειναι η θερμοκρασια του;
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Προσπάθησε Κατερίνα να βάλεις ανεμιστηράκια. Μη βάλεις όμως παγωμένο νερό ή παγάκια, θα είναι χειρότερο, η απότομη μεταβολή θερμοκρασίας σκοτώνει τα ψάρια |
Που ειπαμε οτι μπορω να βρω ανεμιστηρακια; :/
|
Παράθεση:
|
Χαχααα οτι το ειπε το ειπε :ρ ελπιζω να το κανει κιολας
|
Παράθεση:
Μπορείς να βγαλεις μια φωτογραφία το καπακι του ενυδρείου να δω κάτι ; |
Ναι αμε
|
1 Συνημμένο(α)
Απο μπροστα
|
1 Συνημμένο(α)
Και απο πανω
|
Θα το φτιαξουμε το σαββατοκυριακο να κλεινει κανονικα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board