συμφωνω απολυτα,αλλα δεν προκειται να συμβει.
εκτος αν γινει υποχρεωτικο,καθε υποψηφιος αγοραστης να μπαινει σε φορουμ πριν αγορασει,η να καθεται να διαβαζει. πρακτικα ειναι αδυνατο. ουτε βασιζονται σε μας τα μαγαζια. προσωπικα,(και νομιζω οχι μονο εγω)τη συνειδηση μου την εχω πεντακαθαρη πλεον οσον αφορα αυτο το θεμα. οτι μπορουμε να κανουμε σαν χομπιστες το κανουμε. αν μπορουμε να κανουμε και κατι αλλο που δεν το ξερω,ας ανοιξουμε ενα θεμα να το συζητησουμε;) |
δυσκολο ειναι .. και εως απιθανο...
αλλα αν δεν κανουμε εμεις την αρχη, ποιος θα την κανει? :rolleyes: Τελος παντων... μεγαλη κουβεντα , ας μην χαλαω και το θεμα. Παντως σιγουρα ενας νομος περι τουτου , θα πρεπει καποια στιγμη να εφαρμοστει. |
Παράθεση:
Το ενυδρείο το σκεπαζω περιμετρικά με ζελατίνα για τρόφιμα. Σιγά που θα το αφηνα έτσι :p Μπορεί να ακουστω κάπως τώρα... Δοκιμασες ποτέ να δεις το ενυδρείο σου η την λίμνη σου με τα μάτια του ψαριού (σου; ) Με τα μάτια ενός betta. Να κοιταξεις τον χώρο που βρίσκεσαι δεξιά αριστερά ,πανω και κάτω Δοκιμασες να νιωσεις το κορμί σου όπως ο μονομάχος νιώθει το δικό του; Το εκανες. Άρα εσύ δε με παρεξηγεις:grin: Ναι έτσι ενιωσα, σαν Ρομπέν των δασών η κάτι τέτοιο. Έχει συναισθημα η φάση ------------------------- Παράθεση:
Κι εγώ έτσι πίστευα αλλά όπως λέει και ο Γιώργος δεν ήμαστε μονο εμείς οι πελάτες των πετ σοπ. Και απο μας βγάζουν λεφτά βέβαια αλλά τα βγάζουν δύσκολα. Αυτό θα σταματήσει μόνο αν μεταλαχθουν και χάσουν τον λαβύρινθο τους ------------------------- Παράθεση:
Άρθρο 1 Παράγραφος 1 Δεν παίζει να αρχισουμε τις καταγγελίες Δεν χαλάει το θέμα. |
Παράθεση:
καταγγελια πρεπει να κανουμε ολοκληρη την χωρα :D |
Παράθεση:
Ο νόμος προβλέπει καμπάνες. Δεν τις μοιραζεις εύκολα. |
Αυτό που..ψαχνεις να βρείς εναν ιδιαίτερο μονομάχο και μόλις συμβιβαζεσαι και αγοραζεις splendens,ανεβαίνει αγγελία για hm plakat,θα πρέπει να είναι ο ορισμός του κ@λ@φαρδου!
Έτσι το λέω αυτό:D Ο μικρός είναι ζωηροτατος και φαίνεται ότι επανέρχεται μέρα με την μέρα Να τον πετύχω μόνο να τον βγάλω μια καλη φωτογραφία |
Στις ριζες, στο κομματι που ειναι εξω απο το νερο,σκεφτομαι να βαλω βρυα.
Αυτα που φυτρωνουν σε σκιερα σημεια των δασων επανω στα βραχια και στους κορμους τωνδεντρων. Ξερει να μου πει καποιος τι αναπτυξη εχουν σε τετοιο περιβαλον; Δηλ.με τεχνητο φωτισμο, ψεκασμο νερου και εσωτερικο χωρο. |
το φως (αν ειναι κοντα και δυνατο)δεν θα τους αρεσει πολυ.με τα υπολοιπα δεν θα εχουν προβλημα.
δοκιμασε,δεν εχεις να χασεις τιποτα. |
Η λάμπα είναι 20 w/2500k και είναι τοποθετημένη καμιά 80 εκ.πανω απο το ενυδρείο.
Θα μαζεψω όταν πάω βουνό και θα δοκιμασω. Τα βλέπω που ευδοκιμούν σε σκιερά σημεία. Δεν τα έχει δοκιμασει κανείς να μας πει εμπειρία; |
σε ενυδρειο δεν εχω δοκιμασει.εχω δοκιμασει σε γυαλα και πηγανε πολυ καλα.
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=126 |
Πολύ όμορφα.
Στην πέτρα τα εδεσες αρχικά; Αν πιάσουν, παιζει να πνίξουν τις ρίζες απο τις τιλλανσιες |
οχι τι να δεσω?
ητανε πανω στην πετρα απτην αρχη. γιαυτο την εβαλα:D δε νομιζω πως θα εχεις προβλημα με τις τιλανσιες.ετσι κιαλλιως αυτες οι "ριζες" που εχουνε ειναι για να πιανονται κυριως.οτι παιρνουν το παιρνουν απο τα φυλλα. αυτο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι να μην ακουμπανε πολυ επανω τους οι τιλανσιες γιατι αν ειναι υγρα συνεχεια τα βρυα,αυτες θα σαπισουν. νομιζω ομως πως πανω απτο ενυδρειο οπου θα μπουνε(πιο ψηλα απτο νερο δηλαδη) δεν θα χρειαζεσαι ψεκασματα πολλα γιατι η υγρασια και η ζεστη που θα ανεβαινει θα κραταει τα φυτα υγρα οσο πρεπει. ετσι δεν εγινε και σ'εμενα με τα μανιταρια που ειχαν φυτρωσει στο ξυλο στο ενυδρειο?:D |
Παράθεση:
Θα το δοκιμασω. Προς το παρών σκοτωνομαι να βγάλω καλες φωτογραφίες:D |
Φευγω για βόλτα στο βουνό....
Άντε να δουμε τι καλουδια θα βρω να μαζεψω:D |
Εαν θες μος για emersed ξερω ενα μερος στη Ναουσα που εχει.
|
Μαζεψα πλατανοριζες κάνα δυο ξερά ξυλαράκια και μπολικα βρύα που τα ξεκολλησα απο τα βράχια.
Βρήκα και ενα εμερσεντ φυτακι και πήρα δυο απο αυτά αλλά δεν έχω υπόστρωμα. Σκέτη άμμο έχω στον βυθό. Θα βάλω φωτο αύριο. Στεφανε για πιο μέρος λες; Την έχω στο πρόγραμμα την Νάουσα |
2 Συνημμένο(α)
Απο κινητό....
|
2 Συνημμένο(α)
Και δυο σημερινές απο το ψάρι
|
2 Συνημμένο(α)
Αλλες δύο
Απο κινητό είναι είπαμε!:D |
αυτα ειναι!:)
ωραιες οι φωτο και απτο ψαρι και απτο μερος που πηγες:) κριμα που ειμαι στην αθηνα ρε γμτ. μακαρι να εβρισκα δουλεια στην επαρχια να σηκωθω να φυγω:( υ.γ χρειαζεσαι φωτογραφικη,στο ειπα?:D |
Ναι...μου το'πες χαχα:D
Στο πανόραμα πήγα βρε. Μια ανάσα απο την πόλη είναι |
Ωραίος ο ψαρής και ωραίο το σπίτι του!!!!:D
Προτάσεις http://www.skroutz.gr/c/434/dslr-mirrorless.html :p |
Παράθεση:
φωτογραφική έχω.... Χρονο δεν έχω! Απο δεύτερα έχω άδεια Θα σας δείξω εγώ:D |
4 Συνημμένο(α)
Τρίτη προσπάθεια για καλυτερες φωτογραφιες...
|
Μαγεία...!!!
|
Παράθεση:
|
Ανέβασε και άλλες φωτογραφίες!!!
|
Παράθεση:
|
Σουπερ
|
ωραια πραγματα!!!
κατεβασε την σταθμη λεμε! :D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board