nick πολυ βιαζεσαι , και η βιασυνη στα ενυδρεια δεν βγαινει σε καλο..
Διαβασε τα υπομνηματα που εβαλαν και τα παιδια πιο πανω.. ψαξου , ρωτα , διαβασε... στρωσε το ενυδρειο με τροφη οπως ειπε ο Σπυρος (οχι γατοτροφη :D) και παρε τεστ υγρα (αμμωνιας,νιτρωδων και νιτρικων) .. μετρας καθημερινα και οταν εισαι ετοιμος και στο νερο σου αλλα και σε βασικες γνωσεις , βαζεις τα πρωτα ψαρακια... Το χομπι θελει υπομονη , αν δεν υπαρχει ολα θα πανε στραβα.. Φιλικα στα λεω , γιατι παλι θα απελπιστεις ;) |
Δικιο εχεις τσαλα, ειδη τα εχω κανει αν διαβασεις πιο πανω αυριο θα βαλω καιναληθινα φυτα
|
Για ευκολα φυτα κοιτα στις αγγελιες του φορουμ.
Δινονται σε καλες τιμες γενικα. Βαζε τροφη και περιμενε να σου δειξει μερικα νιτρικα πριν βαλεις ψαρια. (ΝΗ3/4, ΝΟ2, μηδεν φυσικα) Θα κανεις αλλαγη νερου και μετα θα τα βαλεις. |
Οκ delta.
|
Δικιο εχεις , τωρα ειδα οτι εχεις και τεστ και μετρας..
οκ ,καλα παμε.. περιμενε τα νιτρικα , οπως σου ειπε κι ο Σπυρος.. |
Μπορω να βαλω Clea Helena kai Anubiα Nana?
|
μπορεις..
|
:):):)
------------------------- Απο tablet γιατι δεν μπορω να ανεβασω φωτο? |
2 Συνημμένο(α)
|
Πως τα βλεπετε?
|
Παράθεση:
|
Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.
Τουλαχιστον εγω το πηρα το μαθημα μου και δεν ξαναγραφω παρομοιο ποστ σε θεμα σου. Παράθεση:
|
Delta σημερα μου τα φερε ο γαμπρος μου τι να τα εκανα?
|
Παράθεση:
Τώρα θα πρέπει να είσαι πάλι στη τσίτα, μετρήσεις, αλλαγές νερού, και μπορεί να δεις ασθένειες , ίσως και απώλειες :(. Ισχύουν τα ίδια που σου είπαμε και πριν, έχεις άστρωτο ενυδρείο και τα ψαράκια σου θα υποστούν τις συνέπειες ------------------------- Παράθεση:
|
Εχεις απολυτο δικιο τακι. Συγνωμη πρωτα απο ολα συα ψαρια και μετα που δεν σας ακκυσα. Πως πςφρςι η αμμωνια με αλλαγες?
|
βγαλε αγγελια και ζητα μπολι...
δεν μπορει να γινει κατι αλλο τωρα.. ή αυτο ή τα πας πισω ή "καιγονται" |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board