εγω χρησιμοποιω krill της οcean nutrition οπως προανεφερα.αυτο ειναι μικρα κυβακια οπως ειναι τα παγακια να φανταστεις αλλα σε πολυ μικροτερο μεγεθος..το βγαζω εξω απο την καταψυξη το βαζω σε λιγο νερο λιωνει ο παγος και γινονται μικρα γαριδακια..
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Και μερικές ακόμη φωτογραφίες καθώς αφαιρέθηκε η λάμπα για φυτά και στη θέση της έβαλα μία Sylvania Coralstar Τ5 54 watt, για την οποία ευχαριστώ τον συνχομπίστα christosck! Εμένα μου άρεσε πιο πολύ από πριν, ελπίζω και εσάς!
|
1 Συνημμένο(α)
Μια ανανέωση με προσθήκη ριζών βαλινσέριας και άλγη στις πέτρες !!!
|
1 Συνημμένο(α)
Μια ανανέωση! Καμιά ιδέα καταπολέμησης της συγκεκριμένης άλγης;
|
1 Συνημμένο(α)
Με φόντο τα τέρατα!
|
Πολυ ωραια, να το χαιρεσαι.
|
Παράθεση:
|
BBA - δύσκολη άλγη Πασχάλη. :(
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36876 |
Παράθεση:
|
Κάνε καμιά ερώτηση στους φυτεμένους.
Δεν την είχα και ποτέ για να ξέρω. Απ' όσο έχω διαβάσει μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά καλύτερα να σου πουν οι έμπειροι ;) |
Παράθεση:
Εχει το aquamedor ςτην Μοναστηριου φιλε!και τα ειχε 35% Εκπτωση!καντους ενα τηλ! |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Μερικές καινούργιες φωτογραφίες!
|
1 Συνημμένο(α)
και leleupi!
|
1 Συνημμένο(α)
pulcher!
|
πολύ ωραία ψαράκια! να τα χαίρεσαι :p
|
Παράθεση:
|
:smt023:smt023
|
Καιρός να τα δούμε και σε κίνηση!!!
https://youtu.be/J9ji0O8jbzk |
πολυ ομορφα φιλε μ ! εαν αλαξεις την αμμο στο μελλον θα βοηθησει τα ψαρια σου... επισεις τα pulcher γινονται επιθετικα και δεν αφηνουν τπτ να πλησιασει προς τα εκει... εαν ειχες 700-1000 λιτρα ενυδρειο θα ηταν καλα αλλα τωρα σου δεσμεβουν το 1/3 του ενυδρειου σου εαν δεν κανω λαθος... κατα τα αλλα ειναι ολα πολυ ομορφα σαν συνολο!
|
Παράθεση:
|
στο προγραμμα σε βλεπω και σε 700-1000 λιτρο! αντε με το καλο!
|
Γειά σου Πασχάλη με τα φροντοζόπουλα και με τα κλωσόπουλα :)
Ο Σάκης σου είπε τις παρατηρήσεις. Με την άλγη τι έκανες και έφυγε? |
Παράθεση:
zw |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Ήρθε επιτέλους η ώρα της μετακόμισης!
Πληροφορίες Διαστάσεις:180 χ 60 χ 80 Όγκος:800 λίτρα Ψάρια: Cyphotilapia gibberosa Blue Zair ''Moba'' F1, Neolamprologus leleupi ''Bulu point'' Διακοσμητικά υλικά: άσπρη χαλαζιακή άμμος (πολύ λεπτή- ένα κλικ πάνω από την πούδρα- δε θυμάμαι ακριβή κοκκομετρία), βράχια από φελιζόλ κολλημένα στο πίσω τζάμι και στον πάτο Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 2 Τ5 58w Διάρκεια φωτισμού:7 ώρες Φιλτράρισμα: 2 εξωτερικά φίλτρα SUN SUN HW304 2000 l/h |
1 Συνημμένο(α)
Μία μία οι φωτογραφίες γιατί δε χωράνε!
|
1 Συνημμένο(α)
Και μία από πλάγια...
|
1 Συνημμένο(α)
........
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board