Ότι και αν ήταν,αποτελεί πια παρελθόν....Τα κομμάτια που είχαν πρόβλημα,βραστηκαν και μετά τα έπλυνα με πιεστικό.Σίγουρα κάποιο μέρος της βιολογίας χάθηκε αλλα τα μισά κομμάτια δεν βγήκαν από το ενυδρείο,προσθέτω βακτήρια και κάνω αλλαγές ανά 2 μέρες.Τώρα περιμένω....Η Ντολαβελα μπήκε στο ενυδρείο αλλα την έχω δει κάνα 2 φορές.Τουλάχιστον στα εμφανή σημεία δεν έκανε τίποτα...Ή σε τεμπέλα έπεσα ή σε χορτατη....
|
4 Συνημμένο(α)
Και επιτέλους το ενυδρείο άρχισε να παίρνει τα πάνω του...Μερικές πρόχειρες φωτογραφίες από κινητό σε κάποια σημεία του ενυδρείου.
|
πολύ ομορφο γίνεται γιαννη, τα κοράλλια πανε μια χαρα και από αλγες βλέπω δεν εχεις τιποτα. ηθελε του χρονο του τελικά ...
|
Παράθεση:
|
Έφυγε η άλγη. Φτου φτου μη το ματιασουμε. Πολυ ομορφο
|
Να είστε καλα παιδιά και να χαίρεστε τα στολίδια σας.
|
πολι ωραια συνεχιζεται το ενυδρειο Γιαννη!
για την ανθελια εισαι σιγουρος οτι θελεις τετοιο κοραλι στο ενυδρειο σου? |
φαγωθηκες με το κοραλλάκι βρε σακη :smt071 τι σου εκανε το κακόμοιρο? φου να του κανεις εφυγε:smt051
βαλε και καμια γενική γιαννη. |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
δες φωτο απο το ενυδρειο μου! πολι πραμα λεμε! |
Ετσι μπράβο.Να μην φαίνεται κιόλας το ρακόρ....:D
|
Παράθεση:
εγω αναγκαστικα να βγαλω βραχους και να στηςσω νανο ενυδρειο απο αυτο το κοραλι. τα υπολοιπα θα τα πουμε π.μ.! |
Γιάννη πως πάει το στολίδι σου ;
|
Δεν έχει αλλάξει κάτι.Δεν έχω στοκαρει κάτι άλλο,άλγη δεν έχω καθόλου,δυστυχώς όμως κάποια προβληματάκια το έχουν αφήσει στάσιμο.Το παλεύω όμως...
|
Παράθεση:
Πες μας αμα θελεις μπορει καποιος να εχει ξεπερασει το προβλημα σου και ισως σου δωσει την λυση που ψαχνεις.... |
Το πρόβλημα το έχω με το σκιμμερ που δεν σηκώνει αφρό στο ποτηράκι,όπως σήκωνε.Παρόλο το ότι το καθαρισα,συνεχίζει να γεμίζει με νερό στις 2-3 μέρες.Τα αλλα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με το ενυδρείο Σάκη....
|
Παράθεση:
εφοσον δεν εχεις και αλγες παει να πει οτι ειναι με μηδενικα po4 οποτε εισαι κομπλε! Το 2ο προβλημα δεν ξερω τι ειναι και δεν θελω να γινω αδιακριτος. Μακαρι να ειχες μονο το 1ο προβλημα γιαννη. παντος αμα κανεις καμια φωτογραφηση ανεβασε και σε εμας που ψαχνουμε λιγο υλικο!:D:D |
Ίσως να είναι ετσι Σάκη,μιας και το έχω καθαρίσει εξονυχιστικά το σκιμμερ.Μέχρι και το σωληνάκι του αέρα..Το άλλο πρόβλημα το έχει όλη η Ελλάδα σχεδόν και δυστυχώς δεν μένουν χρήματα για να στοκαρω,έστω και φραγκς...Υπομονή που θα πάει,θα γυρίσει...
|
Παράθεση:
αμα το προβλημα σου ειναι μονο οικονομικο και οχι υγειας ολα καλα! πλεον χρηματα δεν υπαρχουν πουθενα! αυτος ειναι ομος ενας παραγοντας μου μας βοηθαει να ανεβουμε επιπεδο χορις εργαλια ! |
11 Συνημμένο(α)
Κάποιες φωτο από το κινητό ύστερα από την προσθήκη καποιων φραγκ που έστειλε ένας φίλος και τον ευχαριστω και από εδώ.Έχω ενα θέμα με πράσινη άλγη που εμφανίστηκε πριν κάνα 20ημερο που άφησα το ενυδρείο λίγο στην μοίρα του,αλλα δείχνει να μην αποτελεί πρόβλημα και να είναι ελεγχόμενη.Ήδη ετοιμάζονται 60 λίτρα για αλλαγή αύριο....Δεκτές παρατηρήσεις,ειδικά για την θέση των κοραλιων..
|
Μπραβο ρε Γιαννη σε καλο δρομο εχει μπει το ενυδρειο σιγα σιγα θα γεμισει , μπραβο και στο ανωνυμο φιλο για την χειρονομια αν και παει καπου το μυαλο μου , αν δεν κανω λαθος ειδα ξενια καλο ειναι να την απομονωσεις και να την εχεις και στο νου σου γιατι εξαπλωνεται γρηγορα , το ιδιο ισχυει για τα σταρ πολυπ και τους ζωανθους , ειναι ολα χαμηλων απαιτησεων σε φως οποτε βαλτα χαμηλα για να κρατησεις τις ψηλοτερες θεσεις για πιο απαιτητικα
|
Γιάννη γερά τώρα!:D:D
Βάλε λίγο αραγονιτη να μην φαίνεται άσχημα και συνέχισε στοκάρισμα! |
Γιάννη πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Όσο θα μεγαλώνουν θα στο γεμίσουν. Σιγά σιγά γεμίζει. Τι θα έλεγες αντί για μια μεγάλη εννιαία συστάδα να κάνεις 2 ξεχωριστές μικρές; Πιστεύω θα είναι καλύτερα έτσι. Πόσα κιλά βράχο έχεις μέσα τώρα; |
Στην αρχη Παναγιώτη το είχα με 2 νησάκια.Δοκίμασα ετσι μετά και μου άρεσε καλύτερα.Βέβαια δεν το έχω και πολύ με το στήσιμο...Ιδέες είναι πάντα ευπρόσδεκτες.;)
Ο βράχος είναι 20 κιλά. |
Α νατα!!!!
φαίνεται οτι πάει καλά!!! μολις μεγαλώσουν τα φραγγ θα δεσουν το βραχο, καλό φούντωμα στα κοράλλια τωρα Γιάννη. |
3 Συνημμένο(α)
Ευχαριστώ παιδιά αλλά μετά την χθεσινή 60λιτρη αλλαγή νερού,με έτρωγαν τα χέρια μου και σήμερα πηρα την απόφαση να βουτήξω τα χέρια.Το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω,ενώ περιμένω να επανέλθουν τα κοραλια και να ετοιμαστούν 30 λίτρα για αλλαγή,για να παρω όση λάσπη βγήκε.3 κομμάτια βράχου βγήκαν από το ενυδρείο και μπήκαν στο σαμπ(1-2 μάλλον θα μπουν στο δεξί νησάκι)...Παρατηρήσεις φυσικά είναι δεκτές.
|
το προτιμώ Γιαννη!!!
λιγο ύψος ακόμα και θα φαινόταν ακόμα καλύτερα. |
Παράθεση:
|
10 Συνημμένο(α)
Update.
|
Ωραίος Γιάννη. Έκανες κάτι με τον φωτισμό; Φαίνεται διαφορετικός
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board