Παράθεση:
|
να αυξησω λιγο τον φωτισμο ειπαμε οχι να κανω σαχανακι τις γαριδες! :D χαχαχαχα
------------------------- το προβλημα μου ειναι οτι οταν αλλαξα μπαλαστ μεχρι να κανω τις συνδεσεις με το καινουριο ειχε καει ο εγκεφαλος μου! ο διπλανος μου ειναι ηλεκτρολογος και του το ειχα παει και δεν ειχε ιδεα.. |
Βαλε μια Τ5 καλυτερα ακομα Μπαμπη.
Μπομπα εχει γινει! :D |
Πανεμορφο και με ωραιο στησιμο των φυτων απο φωτισμο το μονο προβλημα που μπορει να εχεις ειναι η blyxa οχι οτι θα σου χαλασει απλα θα ψηλωνει αντι να φουντωνει
|
update.
μπηκε και μια ομαδα απο 13 pseudomugil gertrudae. http://i43.tinypic.com/fbw4z5.jpg http://i39.tinypic.com/sx0g82.jpg |
Πολύ όμορφο, μπράβο σου
|
τρελανε μας!
|
Μαλιστα .. Και ποτε ειπες οτι θα πιουμε μπυρες εκει μπροστα ??
|
Εχει γινει φοβερο και απτις φωτος χανει πολυ!!! Μπραβο ρε!
|
μπυροκατασταση οποτε θελετε! να φερει καποιος και μια φωτογραφικη γιατι με το κινητο δε γινεται δουλεια..
μεχρι στιγμης ξεχωριζω μονο 3 αρσενικα στα 13. πειραζει? δεν τα βρισκεις και ευκολα τα συγκεκριμενα εδω θεσσαλονικη δεν τα φερνει κανεις. |
|
:smt118:smt038:smt038:smt038:smt023
|
Πάρα πολύ ωραίο!!!
-+9 |
Πολυ ωραιο μπαμπη ευγεεεε!!! Και η επεξεργασια στην φωτο το πλησιαζει στο πως φαινεται στην πραγματικοτητα που ειναι αλλο πραγμα!!
|
δεν ειναι επεξεργασια, ειναι το καινουριο κινητο του Sarpijk! χαχαχα :D
|
Δεν εχω λογια απλα τελειο μπραβο :smt118:smt033:smt030
|
Το μεράκι φαίνεται.
Μπράβο |
Κούκλα είναι φίλε να το χαίρεσαι!!!Πρέπει να περνάς πολλές ώρες χαζεύοντας το ;)
|
Φιλε μου πολλα μπραβο εγινε πανεμορφο να τ
ο χαιρεσαι |
Με τις αλλαγές που έκανες στα φυτά δείχνει ακόμα πιο ωραίο.Είσαι πολύ καλός:smt023
|
σας ευχαριστω για τα καλα σχολια!
Νικο την blyxa δυστηχως δε μπορεσα να την κρατησω στην τελεια κατασταση που μου την εστειλες. Λογω φωτισμου πιστευω. να ξερεις μοιραστηκε σε 6-7 χομπιστες ομως μιας και ηταν τεραστια η ποσοτητα. Ελπιζω καποιος να το εσωσε! |
Παράθεση:
|
Κερναω φωτογραφικη και μπυρες κερνας κλαδεματα για το δικο μου γαριδαδικο??
Σουπερ εγιμε με τον καιρο! Ρε μηπως απο εσενα μοιραζει ο Στεφανος Moss?? |
οκ μεσα! ο Στεφανος εχει τη δικη του καλλιεργεια και αυτος!.
κανονισε συναντηση να σε δωσουμε κλαδεματα οσα θελεις. :D |
Παράθεση:
Καλώς μας ήρθες!! :D |
ε ολοκληρο fish room ενα δυο γαριδαδικα να μην κανει?!!
|
Εγω την εσωσααααααα!!!! :D :D θα δουμε πως θα παει η blyxa στο νεο.
|
Μια χαρά πάει, ενα πραμα μονο να προσεξεις...
Την μοςς ... ειναι υπουλη, μπορει να φαινεται εξωτερικά μια χαρά,αλλα απο μέσα να ειναι σαπισμενη και να σου ανεβάζει τα νιτρικά, η μόνη που αντεχει και στο σκοτάδι χωρίς να σαπιζει ειναι η java moss.. |
Νικο το εχω σκεφτει αυτο πολλες φορες..
ενα σημειο ειναι η πελια που την εχει σκεπασει τελειως η τριπαρτιτα και το αλλο ειναι η ριζα με τη μοςς.. Στανταρ σε πολυ λιγο καιρο θα πεσει πολυ κουρεμα για φρεσκαρισμα. Τα νιτρικα μου εως τωρα δεν τα εχω δει ποτε πανω απο 4-5. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board