Παράθεση:
Αληθεια? |
Παράθεση:
τα περλενια γκουραμια σου ηταν καθυστερημενα μηπως? :D:smt077 αυτα κι αν ους στη βαρεσει σε φτυνουν κι ολας με νερο στη μουρη |
Εγώ πάντως έχω αρχίσει κι ανησυχώ για την ησυχία που επικρατεί...!!! :smt066
Αρκετά δεν γράψαμε για τα 45άρια???...εεεε...τους δίσκους ήθελα να πω :smt112 Πέρα απ την πλάκα, αν καθίσει και σκεφτεί κανείς τι χρειάζεται ένα σωστό ενύδρειο με δίσκους, κουράζομαι μόνο που το σκέφτομαι και νομίζω πως ξεφεύγει από τα όρια του "χόμπι". Φυσικά οι Δισκοπαθεις έχουν άλλοι άποψη, ίσως οι δίσκοι τους ανταμείβουν με τον τρόπος τους, αλλά για μένα τον αρχάριο...το ενυδρείο θέλω να έχει κίνηση (όχι rave party όπως αναφέρθηκε)...αλλά ούτε όμως και να με κοιμίζει! Είναι άλλο το ηρεμώ...άλλο το νυστάζω :D Αυτά από μένα |
Εμείς που έχουμε και reef τι να πούμε?:-D
|
Παράθεση:
Μάλλον είστε οι πιο τυχεροί χομπίστες!!!!!;) Ανταμείβεστε...και μάλιστα με πολλούς τρόπους! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ειδικα τωρα που ο φουκαρας ο Αγγελοπουλος μας αφησε χρονους εμειναν μονο οι δισκοι :D:smt077 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αρα δεν ειναι εξυπνοι, γιατι αν ηταν εξυπνοι θα επαιρναν τις προφυλαξεις τους για να τρωνε πρωτοι...
Γκρινιαρηδες ειναι :D |
Παράθεση:
|
και η μαγεία συνεχίζεται σε αυτό το ποστ :Ρρρρ
|
Παράθεση:
Αν βρεις χρόνο, κάνε κι ένα reef! :smt045 Μετά θα είναι όλοι ευχαριστημενοι...εκτός από τη τσέπη σου... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κι οταν μετα απ ολα αυτα μαθει καλα το θεμα του ενυδρειου να φτιαξει ενα βιοτοπο betta ωστε να ασχοληθει και με κατι αξιολογο και σοβαρο;):) |
Παράθεση:
Ειπα και εγω δεν θα το πει |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board