Παράθεση:
|
αυτό είναι το άσχημο με τα κατοικίδια
|
Aλλο ενα βιντεο αλλα οχι και τοσο καλο
|
δεν είμαι σίγουρη οτι αυτό το παιχνίδι είναι κατάλληλο.....
|
Τι σε προβληματιζει Μαρια? Και εγω ειχα τεταοι μπαλα για το χαμστερ μου. Δινει σε αυτο τη δυνατοτητα να γυμναστει και σε εσενα τη δυνατοτητα να γνωριζεις που βρικσεται γιατι αν το αφησεις στο δωματιο ελευθερο τοτε θα εχεις προβλημα.
|
δεν είμαι σίγουρη.
με προβληματίζει η επάρκεια του αέρα, η υποχρεωτικά κυκλική κίνηση, μήπως ζαλίζεται, που δεν μπορεί να σταματήσει να ξεκουραστεί, να κρυφτεί που είναι η συνηθειά τους. τέτοια πράγματα. |
Εχει τρυπες για να τον αερα.Βεβαια καλυτερα ειναι να τρεχει στο δωματιο αλλα εκει υπαρχουν αλλοι κινδυνοι.Αν θες παιζεις και εσυ λιγο μπαλιτσα με το χαμστερακι:D
|
εντάξει, δεν ξέρω ειλικρινά, μια εντύπωση είχα....
άσε, με το ελεύθερο στο δωμάτιο.... έχω ζήσει τον φρικτό θάνατο ενός χαμστερ όταν ήμουν παιδάκι. και η περιγραφή ακόμα είναι χάλια. πάντως το "πλάκωσε" κατά λάθος το αδελφάκι μου και ήταν ακαριαίο. αυτό έχασε την ζωή του κι εμείς όλα τα πιτσιρίκια πάθαμε κλονισμό. δεν έχω σκοπό ποτέ να πάρω χαμστεράκι, πάντως νομίζω κατάλληλα είναι κάποια τούνελς που απλώνουν στα δωμάτια και γυρνοβολάνε. |
οπως Μαρια?στειλε καποιο λινκ να δω αν μπορεις...
|
1 Συνημμένο(α)
αυτό βρήκα τώρα στα γρήγορα ψάχνοντας αλλά είναι ακριβό, μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου
http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID...f=bestprice.gr πχ με πλέγμα πλαστικό όπως αυτό |
Α!σε τετοια φαση εννοεις?τα εχω δει.και αυτα ειναι καλα?τα ανοιγεις στο πατωμα και τρεχουν μεσα?ειναι πιο καλα απο την ροδα που εχει στο κλουβι?
|
δεν ξέρω Billy, κουβέντα κάνουμε. εσύ που έχεις το ζωάκι θα κρίνεις. δεν είμαι πολύ σχετική με τα χάμστερς:)
|
ειναι και κατι αλλα σαν κλουβια (πολυγωνα στο σχημα) χωρις πατο και ουρανο τα οποια τα βαζεις στο πατωμα και αφηνεις το χαμστερ εκει μεσα και αλλωνιζει
|
βασιλη ειναι πανεμορφος!!!! περιμενουμε και αλλα βιντεακια...καλη εκπαιδευση...! ;);)
|
καλησπέρα σε όλους.θέλω να ρωτήσω αν κάνει να του βάλω μέσα στο κλουβί κλαδάκια από μηλιά.για τα δόντια του.
|
Εννοείται ότι μπορείς να βάλεις,τα βοηθάνε αρκετά ώστε να μην μασάνε τα κάγκελα αν και σε μερικά χαμστεράκια δεν τους αρέσει ιδιαίτερα..
btw κούκλος είναι!! |
σε ευχαριστώ Πέγκυ.καλώς ήρθες και πάλι.
πρέπει πρώτα να τα βρασω ή κάτι τέτοιο;τα κλαδάκια είναι από μηλιά από κήπο χωρίς φυτοφάρμακα κτλ. |
Εφόσον είσαι σίγουρος 100% ότι δεν περιέχουν φυτοφάρμακα απλά να τα πλύνεις με καθαρό νερό,άφησε τα να στεγνώσουν καλά και πρόσεχε μην έχουν εξογκώματα και τραυματιστεί.
|
οκ.ευχαριστώ:)
|
τι έγινε τελικά με την κατασκευή ???
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board